Slavia – Znojmo 1:4 (kon.) | Kolín – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 6:2 (kon.) | Přerov – Pardubice B 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:2 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:3 (0:1, 1:1, 3:1)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 07.10.2023, 17:00 • ZS Přerov • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Těsně kolem Postavovy branky prosvištěla pardubická střela! Domácí brankář ji vyškrábl hranou lapačky!
     
    59:35
    Pardubicím na vteřinu utekl kotouč, Antonín Pechanec ale vůbec nezaváhal a okamžitě střílel přes celé hřiště na branku. Minul o centimetry!
     
    56:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jan Zdráhal – 2 min., držení.
    55:05 Daniel HERČÍK - 4:3
     
    55:05
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté se zničehonic dostávají zpátky na rozdíl jedné branky! Pochobradský nahodil kotouč z nulového úhlu před branku, kde se jemně otřel o DANIELA HERČÍKA! Tak poté, co jsme viděli jednu šťastnou branku na straně Přerova tu máme i pardubickou odpověď stejnou mincí! Asistence: Michal Pochobradský.
     
    53:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Adámek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jakub Lichtag – 2 min., hrubost.
     
    52:28
    Březina byl kousek od hattricku! Podruhé v zápase donutil chybovat hostující defenzivu, na Vomáčku si ale v brejku nepřišel!
     
    51:57
    První formace Pardubic rozehrávku přečetla a Žálčík se dostal do zajímavé pozice. Jeho zakončení napřed neprošlo přes Krisla, puk ale vyplaval na Rákose, který se z ideální pozice v mezikruží vůbec netrefil!
    50:54 Vojtěch TOMI - 4:2
     
    50:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    A domácí odskakují na rozdíl dvou branek! VOJTĚCH TOMI se dostal ke kotouči u pravého mantinelu, odkud vyslal parádní střelu do bližší šibenice Tomáše Vomáčky! Bez asistence.
     
    45:34
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Dobša – 2 min., krosček.
     
    45:18
    Vomáčka za vlastní brankou chyboval, z čehož se urodila šance pro Dobšu! Ten, byť se ocital mezi čtveřicí hráčů v červeném, nasměroval puk ke vzdálenější tyči! Těsně minul!
    43:23 David CHROBOČEK - 3:2
     
    43:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    A Zubři bleskově otáčejí vývoj utkání ve svůj prospěch! Po vyhraném buly dobrého rozestavení využil DAVID CHROBOČEK, který od mantinelu hledal na opačné straně Jakuba Svobodu, namísto jeho hole ale nastřelil pouze brusli pardubického obránce! Od ní se puk – smolně pro Pardubice, šťastně pro Přerov – odrazil do Vomáčkovy branky! Asistence: Antonín Pechanec.
    41:41 David BŘEZINA - 2:2
     
    41:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak hned v úvodu třetí třetiny Zubři podruhé v zápase dotahují ztrátu! A stejně jako zapsal dva góly pardubický Kaplan, se to daří také domácímu DAVIDU BŘEZINOVI! Jakub Svoboda přesným pasem do jízdy našel právě hráče s číslem 19 na zádech a ten tvrdou ranou od levého kruhu překonal Vomáčku! Asistence: Jakub Svoboda.
     
    38:27
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Michal Pochobradský – 2 min., držení.
     
    34:02
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Josef Mikyska – 2 min., podrážení.
    33:28 Robin KAPLAN - 1:2
     
    33:28
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Hosté přesně v moment, kdy se Jiří Krisl začal vracet na led, využívají přesilu v útočném pásmu! ROBIN KAPLAN dostal nabito ke střele z prvního doteku, která přes několik hráčů prošla až do branky Michala Postavy pod pravou paží! Kaplan je prozatím pardubickým hrdinou! Asistence: Ondřej Chabada, Tomáš Urban.
     
    32:21
    Rákos se stáhl ze strany otočkou až před Postavu, toho ale nepřekonal! Skvělým pohybem teď pořádně překvapil přerovské beky!
     
    31:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Krisl – 2 min., podrážení.
     
    28:59
    Mikyska si zkoušel Postavu rychle vymíchat při kličce do bekhendu, Postava ale skvěle zasáhl vypíchnutím kotouče!
     
    28:59
    Pochobradský se dostal do samostatného úniku! Před tím než zakončil, byl Zubry zastaven, dle sudích však nedovoleně a bylo odpískáno trestné střílení!
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Vojtěch Tvrdík – 2 min., sekání.
     
    27:57
    Doležal se prodral až před Vomáčku, než zakončil, byl ale zfaulován! Hanáci si zahrají 25 sekund proti třem!
     
    26:21
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Martin Kubíček – 2 min., hákování.
     
    25:08
    Chludil založil dobrou akci po levém křídle, do které se posléze zapojili Dobša s Tarnoczym! Druhý jmenovaný dostal přihrávku do zajímavé pozice, Vomáčka ale zakročil! Úvod druhé třetiny zatím patří Zubrům.
    23:29 David BŘEZINA - 1:1
     
    23:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    A Zubři jdou bleskově do vedení! Poblíž trestné lavice odpálil jeden z přerovských hráčů puk dál za sebe. Ten mířil k pardubickému obránci, který si ovšem se skákavým kotoučem nedokázal poradit a bleskově jej přebruslil DAVID BŘEZINA. Nejlepší přerovský střelec se rázem řítil na Vomáčku sám a pohybem do strany si jej ladně položil, aby mohl zakončit do odkryté části branky! Skvěle provedené zakončení! Bez asistence.
     
    21:25
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Darek Hejcman – 2 min., faul kolenem.
    14:30 Robin KAPLAN - 0:1
     
    14:30
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    A odvolaný trest pro Zubry se Kaplanovi náležitě vrací! Hosté předvedli skvělou akci, kterou přesnou nahrávkou přes celé střední pásmo započal Tvrdík. Ten našel hůl Lichtaga, který se dral k Postavovi a nakonec zvolil zadovku na ROBINA KAPLANA, který překonal domácího brankáře! Asistence: Jakub Lichtag, Vojtěch Tvrdík.
     
    13:18
    Březina dobře odzbrojil soupeřovy obránce před Vomáčkou! Toho ozkoušel složitým pokusem bekhendem, hostující gólman měl svoji vyrážečku na správném místě.
     
    09:08
    Hejcman se po levém křídle dobře prosmýkl kolem obránců a poté hledal v mezikruží Doležala. Přihrávka na spoluhráče prošla, zakončení už si ale defenziva hráčů v červeném pohlídala!
     
    04:45
    S první dobrou příležitostí nyní přišly Pardubice! Po levém křídle se před branku prodral Robin Kaplan, bekhendem si ale na Postavu nepřišel!
     
    00:16
    A Zubři hned ve velké šanci! Černý nahazoval kotouč od modré a ten se zpoza branky odrazil k Březinovi, který se nacházel u odkryté tyče. Vomáčka se stihl včas přesunout!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 24. Březina, 42. Březina (Jak. Svoboda), 44. Chroboček (Pechanec), 51. Tomi (Jan Svoboda) – 15. Kaplan (Lichtag, Tvrdík), 34. Kaplan (Chabada, Urban), 56. Herčík (Pochobradský)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – Zeleňák, R. Černý, Chroboček, Krisl (C), J. Adámek, Kudělka (A), Cubo – Březina, Pechanec, Jak. Svoboda – Goiš, Hejcman, T. Doležal (A) – Tomi, Indrák, Jan Svoboda – Tarnoczy, Chludil, Dobša.
    Trenér: R. Svoboda

    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Chabada, Kubíček, Bukač, Voženílek, Tvrdík, Kaštánek – Hrníčko, Rákos, Žálčík (A) – Urban, Pochobradský, Herčík – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Zeman, J. Mikyska, Rouha.
    Trenér: R. Král

    Rozhodčí: Kubičík, Koziol – Vašíček, Kráľ
    bahis siteleri