Havířov – Žďár n/S 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Písek 4:5 (kon.) | Šumperk – Vyškov 2:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:3 (2:1 po s.n.) | Kopřivnice – SHKM Hodonín 1:2 (1:2 po s.n.) | Opava – Vel. Meziříčí 6:1 (kon.)
Hronov – Tábor 2:7 (kon.) | Letňany – Kobra 9:1 (kon.) | Příbram – Děčín 6:3 (kon.)
Nový Jičín – Technika Brno 6:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Cheb 11:0 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
2:7 (0:3, 2:2, 0:2)
HC Tábor
Sobota 07.10.2023, 17:00 • Zimní stadion Hronov • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Milan DANČIŠIN - 2:7
     
    57:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Druhý gól v oslabení v dnešním zápase přidává MILAN DANČIŠIN. Ten se zmocnil puku před zraky Meišnera a měl dost času na to, aby s pukem zamíchal a domácího brankáře velmi šikovně překonal. Asistence: Jáchym
    54:21 Radek SEIDL - 2:6
     
    54:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují při vlastním oslabení! Seidl nejprve šikovně prostrčil puk ven z obranného pásma na Šulka, který jej popovezl a naservíroval zpět RADKU SEIDLOVI. Ten si s kotoučem věděl velmi dobře rady a backhandam jej poslal přesně mezi betony Meišnera. Asistence: Šulek, Jáchym.
    38:30 Marat MURTAZIN - 2:5
     
    38:30
    Hronov právě vstřelil branku!
    Jsou to ale domácí, kteří znovu skórují a snižují stav utkání na 2:5! Střela MARATA MURTAZINA změnila směr kvůli teči jednoho z bránících hráčů a puk zaplachtil do míst, kam to Dvořák vůbec nečekal. Asistence: Voňka.
    35:59 Jakub EXNER - 1:5
     
    35:59
    Hronov právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Jana Milfaita! Ve vlastním obranném pásmu chtěl zadovkou přihrát na svého spoluhráče, jenže ihned za zády mu stál JAKUB EXNER, který dostal puk přímo na hůl a ihned jej vystřelil na Dvořáka, který už nestihl zareagovat. Asistence: Vermeulen.
    26:21 Václav KRLIŠ - 0:5
     
    26:21
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pátý gól hostů přidává VÁCLAV KRLIŠ, který obdržel přesnou přihrávku do volného prostoru od Zdražila, udělal s pukem ještě dva, tří kroky směrem k hostující svatyni a propálil Meišnera přesně mířenou střelou. Asistence: Zadražil, Hajič.
    23:24 Jakub MATUŠÍK - 0:4
     
    23:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté využívají druhou přesilovou hru v zápase. Nebyla to typická akce pro početní výhodu, nicméně JAKUB MATUŠÍK si puk popotáhl doprostřed pravého kruhu a přesnou střelou švihem překonává Malychina. Asistence: Dančišin, Milfait.
    19:05 Jakub SUCHÁNEK - 0:3
     
    19:05
    Tábor právě vstřelil branku!
    Chvilku po nepovedené přesilovce a zároveň v poslední minutě 1. třetiny hosté navyšují svůj náskok na rozdíl tří branek. Nahození obránce JAKUBA SUCHÁNKA od modré čáry prošlo až za záda domácího brankáře. Asistence: Seidl, Dančišin.
    08:12 Matěj ZADRAŽIL - 0:2
     
    08:12
    Tábor právě vstřelil branku!
    Rychlá a přímočará akce znamená druhý gól v síti Hronova. Zadražil zavážel puk do pásma, kde ihned po přechodu modré čáry nahrával na Krliše. Táborský forvard na nic nečekal a poslal střílenou nahrávku zpět na najíždějícího MATĚJE ZADRAŽILA, který svou holí vychýlil kotouč mimo dosah Malychina. Asistence Krliš, Plášil.
    01:18 Jakub MATUŠÍK - 0:1
     
    01:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    Druhá formace hostů navazuje na povedený vstup do utkání svých spoluhráčů. Jako první se mezi střelce utkání zapisuje JAKUB MATUŠÍK. Asistence: Jáchym, Zeman

    Filip Hanousek

    Branky a nahrávky: 36. Exner (Vermeulen), 39. Murtazin (Voňka) – 2. Matušík (Jáchym, Zeman), 9. Zadražil (Krliš, Plášil), 20. Suchánek (Seidl, Dančišin), 24. Matušík (Dančišin, Milfait), 27. Krliš (Zadražil, Hajič), 55. Seidl (Šulek, Jáchym), 58. Dančišin (Jáchym)


    HC WIKOV Hronov: Malychin (24. Meišner) – Babrusev, Exner (C), Amirov, Kopecký, Voňka (A), Vermeulen – Voděracký, Vaňkovský, Štrombach – Popitič, Przybyla, Kocián – Murtazin, Rubáček, Lederer (A).
    Trenér: Martin Táborský

    HC Tábor: T. Dvořák (Gába) – Plášil, Hubata, Jáchym, Hajič, Suchánek (A), K. Černý – Severa, Zadražil, Krliš – Milfait, Matušík (A), Zeman – Seidl (C), Dančišin, Šulek – Bárta, Zíb, L. Prášek – Zayml.
    Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Šmika – Kettner, Brož
    bahis siteleri