Havířov – Žďár n/S 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Písek 4:5 (kon.) | Šumperk – Vyškov 2:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:3 (2:1 po s.n.) | Kopřivnice – SHKM Hodonín 1:2 (1:2 po s.n.) | Opava – Vel. Meziříčí 6:1 (kon.)
Hronov – Tábor 2:7 (kon.) | Letňany – Kobra 9:1 (kon.) | Příbram – Děčín 6:3 (kon.)
Nový Jičín – Technika Brno 6:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Cheb 11:0 (kon.)
konec
HK Kralupy nad Vltavou
3:4 (0:0, 1:1, 2:3)
HC Řisuty
Sobota 07.10.2023, 18:00 • ZS Kralupy nad Vltavou • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Tak přece se domácí dočkali a jak jsme u nich zvyklí – nevzdali se. VÁCLAV ZÍDEK propálil vše a snižuje na 3-4. Asistence: Josef Zajíc.
     
    55:23
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se domácí fanoušci dočkali snížení – z přesilovky trefuje ranou od levého kruhu MICHAL BEZOUŠKA. Asistence: Vojtěch Šilhavý, Ondřej Hampl.
     
    45:12
    Kralupy právě vstřelily branku!
    A zdá se rozhodnuto! Na ledě teď rozhodly zkušenosti. Vítězslav Bílek a jeho řada kombinovali až se ke střele dostal hostující PETR PATYK a skóruje! Asistence: Vítězslav Bílek, Petr Janeček.
     
    42:40
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Bleskové využití přesilovky střelou PETRA PATYKA! Hosté evidentně chtěli víc než získat čas a odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: Vítězslav Bílek, Adam Zich.
     
    42:04
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Za to z protiútoku uspěl hostující PETR JANEČEK a posílá HC Řisuty do vedení střelou z mezikruží! Asistence: Adam Zich, Petr Patyk.
     
    34:59
    Kralupy právě vstřelily branku!
    A máme tu bleskové vyrovnání z přesilovky, když Davidovu střelu od modré na její cestě k brankáři tečuje KRYŠTOF HRALA v oblasti mezikruží do sítě! Asistence: Martin David.
     
    31:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Zídkova rána na Zeithamla byla zblokována a tak si puk vzal VÍTĚZSLAV BÍLEK a bez rozpakování posílá hosty ze samostatného úniku do vedení. Asistence: Petr Janeček, Petr Patyk.

    pavlas.k

    Branky a nahrávky: 35. Hrala (David), 56. Bezouška (Šilhavý, Hampl), 60. Zídek (Zajíc) – 32. Bílek (Janeček, Patyk), 43. Janeček (Zich, Patyk), 43. Patyk (Bílek, Zich), 46. Patyk (Bílek, Janeček)


    HK Kralupy nad Vltavou: Sochůrek (L. Novotný) – David (C), Zajíc, Kapoun, T. Pejchal, Chládek, A. Straka, J. Kučera – Kellerstein, Husarik, Hrala – Bradáček, Šilhavý (A), Zídek – Soukup, Hampl, Bezouška (A) – T. Prášek, Broš, Binko.
    Trenér: Martin Příhoda

    HC Řisuty: Zeithaml (Pánek) – Zich, Volráb, Řepka, Janda, Strnad, Malovický, Jakubec – Janeček, Patyk, Bílek (C) – K. Pejchal, Čech, Chamrád – Okegawa, Pulda, Mulač – Švec, V. Procházka.
    Trenér: Pavel Křepelka

    Rozhodčí: Barek – Hlinka, Tuháček
    bahis siteleri