Zlín – Přerov 2:5 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 5:6 (1:3 po s.n.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 0:1 (kon.) | Třinec – Olomouc 4:5 (kon.) | Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.)
K. Vary – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 3:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 07.10.2023, 13:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    44:59 Ondřej POSTL - 5:1
     
    44:59
    Litvínov právě vstřelil branku! Ani ne minutu po svém kolegovi z útoku se prosazuje z úniku dva na jednoho ONDŘEJ POSTL, který zamířil do horní části plzeňské kasy a zkompletoval tak hattrick! Asistence: Matěj Maštalířský.
    44:15 Daniel DEJ - 4:1
     
    44:15
    Litvínov právě vstřelil branku! Cheza využívá další přesilovku a tohle už vypadá pro Plzeň velmi obtížně. DANIEL DEJ se dostal ke kotouči ve slotu a dorážkou dokázal dostat za Jonáše Baštu. Asistence: Jakub Bednařík, Jaroslav Bystřický.
    34:20 Alexandr VIŠNĚVSKIJ - 3:1
     
    34:20
    Litvínov právě vstřelil branku! Domácí navyšují náskok již na rozdíl dvou tref po brance ALEXANDRA VIŠNĚVSKÉHO, který využil zaváhání plzeňské defenzivy a v úniku zakončil mezi betony. Asistence: Radek Vyhlídal.
    33:56 Ondřej POSTL - 2:1
     
    33:56
    Litvínov právě vstřelil branku! Maštalířskému to z pravého kruhu nevyšlo, ONDŘEJI POSTLOVI už ale ano, a to po ráně z jízdy po rychlém přechodu modré čáry. Litvínovští tak otáčí stav utkání po využité početní výhodě. Asistence: Matěj Maštalířský, Matěj Hora.
    31:31 Ondřej POSTL - 1:1
     
    31:31
    Litvínov právě vstřelil branku! A domácí vyrovnávají ve vlastním oslabení! Do úniku dokázal ujet ONDŘEJ POSTL a plzeňského Baštu dokázal překonat mazácky střelou mezi betony. Asistence: Matěj Maštalířský.
    21:19 Daniel HÁLA - 0:1
     
    21:19
    Plzeň právě vstřelila branku! Skvělý vstup do druhé periody od hostujících! Z prostoru pravého kruhu dokázal skvěle trefit pod horní tyčku DANIEL HÁLA, kterého vybídl Adam Dvořák. Asistence: Adam Dvořák, Adam Benák.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 32. O. Postl I (Maštalířský), 34. O. Postl I (Maštalířský, M. Hora), 35. Višněvskij (Vyhlídal), 45. Dej (Bednařík, Bystřický), 45. O. Postl I (Maštalířský) – 22. Hála (A. Dvořák, Benák)


    HC VERVA Litvínov: Kubík (Stránský) – M. Hora (A), Prokeš, Bystřický, Vyhlídal, Kladivo, Zachariáš – Maštalířský, D. Čech (A), O. Postl I – Bednařík, Vopat, Scafari – L. Tůma, Višněvskij, Dohnal – D. Horský, Dej (C), Ducháček.
    Trenér: Martin Tvrzník

    HC Škoda Plzeň: Bašta (D. Jansa) – Skok, Dolhý (C), Hodinář, Jiříček, M. Houdek (A), Cícha, Hromádka, Čančura – Pešek, M. Soukup, Šiler – A. Dvořák, Benák, M. Hořejší – Řehoř, Mazanec (A), Hála – Sabiniok, Tchaliov, Šimák – Makovec.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Micka, Domský – Kučera, Kokrment
    bahis siteleri