Buffalo – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – Nashville 4:1 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 0:3 (kon.)
Edmonton – Seattle 3:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:7 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:7 (1:1, 2:4, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Sobota 07.10.2023, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:13 LETANG - 4:7
     
    55:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také tato přesilová hra Tučňáků končí gólem a ti si tak berou zásluhou KRISE LETANGA zpět tříbrankový náskok. Asistence: Sidney Crosby a Rickard Rakell.
    46:37 MITTELSTADT - 4:6
     
    46:37
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Své individuální kvality potvrdil a dnešní zápas zdramatizoval CASEY MITTELSTADT, když dokázal svůj bekhendový pokus dostat do prostoru mezi Jarryho a tyčku. Zápas gólmanů to dnes opravdu není. Asistence: Zach Benson a Owen Power.
    41:32 CARTER - 3:6
     
    41:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEFF CARTER se po vlastním střeleckém pokusu dostává k odraženému puku přímo před Levim a bekhendem zatlouká pravděpodobně finální potřebný hřebík do rakve Buffala.
    35:44 MALKIN - 3:5
     
    35:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JEVGENIJ MALKIN, velkou zásluhu na využité přesilovce má také Karlsson, který si všiml, že jeho spoluhráč stojí před brankou zcela nebráněn a našel ho parádním pasem. Asistence: Erik Karlsson.
    29:31 O'CONNOR - 3:4
     
    29:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    DREW O'CONNOR přidává svou druhou branku a využitím přečíslení 3 na 2 vrací po půlhodině hry vedení opět na stranu Penguins! i ta dávají svou třetí branku v rozmezí 134 vteřin, neuvěřitelné! Asistence: Bryan Rust a Ryan Graves.
    28:42 ELLER - 3:3
     
    28:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Famózní drama pokračuje, LARS ELLER svou ranou od modré čáry srovnává skóre dnešního zápasu! Došlo k posunu domácí branky, ten byl nicméně zapříčiněn Cliftonovým přistrčením a ke zneplatnění gólu tak vést nemohl. Asistence: Ryan Graves a Kris Letang.
    27:17 PETTERSSON - 3:2
     
    27:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Na 2:3 snižuje MARCUS PETTERSSON, rána jde nicméně výrazně na vrub domácího gólmana, kterému zdánlivě nepříliš nebezpečný pokus propadl mezi lapačkou a betonem. Asistence: Rickard Rakell a Reilly Smith.
    25:08 PETERKA - 3:1
     
    25:08
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita další parádní kombinaci využívá německý útočník JOHN-JASON PETERKA. Asistence: Victor Olofsson a Casey Mittelstadt.
    22:06 BENSON - 2:1
     
    22:06
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    ZACH BENSON otáčí skóre dnešního zápasu a přesouvá vedení na stranu Sabres přesnou střelou nad beton po parádní přihrávce Greenwaye. Asistence: Jordan Greenway a Casey Mittelstadt.
    09:46 OLOFSSON - 1:1
     
    09:46
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno, VICTOR OLOFSSON dokázal přerušit rozehrávku hostí a díky pohotovému zakončení zapisuje svou vůbec první branku letošní sezóny. Asistence: John-Jason Peterka.
    00:20 O'CONNOR - 0:1
     
    00:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čekat na první branku dlouho jsme opravdu nemuseli, hned po dvaceti vteřinách se po výtečné průnikové přihrávce Crosbyh dostal do samostatného úniku DREW O'CONNOR, který tváří v tvář Levimu nezaváhal. Asistence: Sidney Crosby.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 10. Olofsson (Peterka), 23. Benson (Greenway, Mittelstadt), 26. Peterka (Olofsson, Mittelstadt), 47. Mittelstadt (Benson, Power) – 1. O'Connor (Crosby), 28. Pettersson (Rakell, Smith), 29. Eller (Graves, Letang), 30. O'Connor (Rust, Graves), 36. Malkin (Karlsson), 42. Carter, 56. Letang (Crosby, Rakell)


    Buffalo Sabres: Levi (Luukkonen) – Dahlin (A), Clifton, Power, Jokiharju, Samuelsson, Johnson – Skinner, Thompson, Tuch – Greenway, Mittelstadt, Benson – Peterka, Cozens, Olofsson – Girgensons (A), Krebs, Jost
    Trenér: Don Granato

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Nedeljkovic) – Graves, Letang (A), Pettersson, Karlsson, Joseph, Ruhwedel – O'Connor, Crosby (C), Rust – Smith, Malkin (A), Rakell – Harkins, Eller, White – Nieto, Acciari, Carter
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Pollock, Kea – Tobias, Brisebois
    bahis siteleri