Buffalo – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – Nashville 4:1 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 0:3 (kon.)
Edmonton – Seattle 3:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:7 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Nashville Predators
Sobota 07.10.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:45 Michael BUNTING - 4:1
     
    55:45
    Carolina právě vstřelila branku!
    A další gól domácích! Po zakázaném uvolnění Nashvillu se vhazovalo před Lankinenem. Sebastian Aho byl sice zblokován při své střele, ale puk se k němu vrátil, Fin posunul přihrávku na pravou stranu k MICHAELOVI BUNTINGOVI a ten prostřelil brankáře Nashvillu. Asistence: Sebastian Aho.
    55:22 Martin NEČAS - 3:1
     
    55:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    MARTIN NEČAS zvyšuje střelou z okraje mezikruží vedení Caroliny na 3:1! Výborně si český útočník sjel na vrchol mezi kruhy a zvedl střelu do horní poloviny branky. Lankinen se po puku marně natahoval. Asistence: Jesperi Kotkaniemi, Teuvo Teravainen.
    39:08 Seth JARVIS - 2:1
     
    39:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    A domácí toho využívají! SETH JARVIS si sjel do levého kruhu, kde se dostal k odraženému puku od zadního hrazení, kde sváděl souboj Aho. Jarvis na nic nečekal, vystřelil okamžitě a Lankinen nestihl zareagovat. Asistence: Sebastian Aho.
    33:58 Jakov TRENIN - 1:1
     
    33:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak přeci se hostům povedlo prolomit kouzlo brankáře Andersena. Avšak za obrovského přispění domácí defenzivy. JAKOV TRENIN nacentroval kotouč před brankoviště, odkud bruslí srazil puk za záda Andersena jeden z bránících hráčů. Asistence: Tyson Barrie, Michael McCarron.
    05:34 Teuvo TERAVAINEN - 1:0
     
    05:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! TEUVO TERAVAINEN vyslal z levé strany prudkou střelu zápěstím a puk propadl Lankinenovi za záda. Asistence: Dmitrij Orlov, Martin Nečas.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Teravainen (Orlov, Nečas), 40. Jarvis (Aho), 56. Nečas (Kotkaniemi, Teravainen), 56. Bunting (Aho) – 34. Trenin (Barrie, McCarron)


    Carolina Hurricanes: Andersen (Perets) – Chatfield, Orlov, Burns, Pesce, Slavin, Skjei, DeAngelo – J. Staal, Drury, Aho, Noesen, Jarvis, Martinook, Bunting, Fast, Kotkaniemi, Teravainen, Nečas
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Josi, Fabbro, Del Gaizo, Carrier, Barrie, Schenn – Forsberg, Pärssinen, Fagemo, Nyquist, Glass, Gurjanov, Tomasino, Novak, Evangelista, Trenin, McCarron, Smith
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: St. Laurent, L'Ecuyer – Flemington, Hughes
    bahis siteleri