Buffalo – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Carolina – Nashville 4:1 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 0:3 (kon.)
Edmonton – Seattle 3:1 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.) | Los Angeles – Vegas 4:7 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:7 (3:2, 1:1, 0:4)
Vegas Golden Knights
Sobota 07.10.2023, 22:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Jack EICHEL - 4:7
     
    59:04
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Definitivní pojistku na vítězství Vegas dodává JACK EICHEL, který ještě z vlastního pásma trefil opuštěnou branku. 4:7. Asistence: Brett Howden.
     
    53:02
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Kevin Fiala – 2 min., vysoká hůl.
     
    51:02
    Stephenson měl před sebou na pravém kruhu poloprázdnou klec, avšak trefil pouze boční síť.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Trevor Moore – 2 min., podrážení.
    49:37 Jonathan MARCHESSAULT - 4:6
     
    49:37
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Během chvíle hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Tentokrát skórovali v přesilovce, ve které na levém kruhu vybídl JONATHANA MARCHESSAULTA útočník Mark Stone. Marchessault vymetl horní roh branky. 4:6. Asistence: Mark Stone a Jack Eichel.
     
    49:00
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Pierre-Luc Dubois – 2 min., nesportovní chování.
    49:00 Jack EICHEL - 4:5
     
    49:00
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Vítěz Stanley Cupu poprvé v utkání vede! Marchessault ještě ve středním pásmu posunul kotouč na JACKA EICHELA, který se jako tank natlačil před bránu a tam zametl puk mezi betony gólmana. 4:5. Asistence: Jonathan Marchessault a Brayden McNabb.
     
    44:55
    Odpovědět mohl Fiala, který se dostal do samostatného úniku. Brankáře Hilla si už položil, avšak bekhendem puk za beton nezametl.
    43:27 Nicolas ROY - 4:4
     
    43:27
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Máme znovu srovnáno! Rytíři se svižně dostali do útočného pásma, kde celou akci zakončili velice rychle. Carrier pálil z pravého kruhu, ale Talbotovi kotouč vypadl. Dostatečně důrazný na brankovišti byl NICOLAS ROY. 4:4. Asistence: William Carrier a Brayden Pachal.
     
    38:39
    Amadio předvedl z levého křídla nádhernou stahovačku, po které se dostal před bránu. Nechybělo mnoho a forehandový blafák dotáhl.
    35:48 Kevin FIALA - 4:3
     
    35:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu v tomto utkání vedou! Výtečnou práci odvedl Dubois, který kroužil v útočném pásmu, až si všiml volnějšího KEVINA FIALY. Švýcar poté přesně zamířil do horní části brány. 4:3. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Matt Roy.
     
    33:47
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Trevor Lewis – 2 min., nedovolené bránění.

    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    Nicolas Roy – 2 min., hrubost.
    26:55 Shea THEODORE - 3:3
     
    26:55
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Na konci 27. minuty hosté smazali svou ztrátu a začínáme od nuly! Eichel a Marchessault si rychle předali puk, pak jej dostal na hokejku do jízdy SHEA THEODORE, který bekhendem parádně vymetl horní růžek. 3:3. Asistence: Jonathan Marchessault a Jack Eichel.
     
    23:22
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    Nicolas Roy – 2 min., držení.
    19:08 Chandler STEPHENSON - 3:2
     
    19:08
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen tuto přesilovku využívají. Stone předložil kotouč mezi kruhy, odkud pálil Eichel. Ránu elitního centra sice Talbot vyrazil, avšak přímo před CHANDLERA STEPHENSONA, jenž se prosadil. 3:2. Asistence: Jack Eichel a Mark Stone.
     
    18:24
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Quinton Byfield – 2 min., držení.
     
    15:35
    Byfield si na levém kruhu po přihrávce Kopitara nádherně stáhl kotouč a vystřelil. Jeho ránu gólman vyrazil, dorážel znovu Byfield, jenž tentokrát zamířil do tyče.
     
    14:28
    Nyní se ale do šance dostal Howden, který se ocitl za defenzívou Kings. Puk si stáhl do bekhendu a následně hledal mezírku mezi betony. Talbot ale svůj celek podržel.
     
    09:43
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    Michael Amadio – 2 min., podrážení.
    08:38 Viktor ARVIDSSON - 3:1
     
    08:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další branka Los Angeles je na světě! Přesilovku sehráli domácí vskutku výborně. Doughty nabil do strany Kempemu, jehož dělovku sice Hill vyrazil, ale pouze před VIKTORA ARVIDSSONA, jenž si u brankoviště poradil. 3:1. Asistence: Adrian Kempe a Drew Doughty.
     
    08:23
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    Nicolas Hague – 2 min., držení.
    05:24 Ivan BARBAŠEV - 2:1
     
    05:24
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Úřadující šampion ale okamžitě snižuje svou ztrátu! Doughtymu se nepovedla rozehrávka, na modré čáře si puk našel Marchessault, jehož pobídka našla před brankovištěm hůl IVANA BARBAŠEVA. 2:1. Asistence: Jonathan Marchessault a Alex Pietrangelo.
    04:11 Matt ROY - 2:0
     
    04:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Sotva se domácí bek vrátil na led, Los Angeles přidává druhý gól! Dubois v útočném pásmu posunul puk na hokejku MATTA ROYE, který poněkud překvapivě našel mezírku mezi betony. Tento gól si Hill za rámeček nedá. 2:0. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Kevin Fiala.
     
    01:40
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Tobias Björnfot – 2 min., držení hole.
    01:12 Anže KOPITAR - 1:0
     
    01:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na začátku 2. minuty jdou Kings do vedení! ANŽE KOPITAR si parádně vyměnil kotouč s Quintonem Byfieldem a pak si u zadní tyče počkal na přihrávku svého kolegy. Slovinec doklepával do prázdné brány. 1:0. Asistence: Quinton Byfield a Drew Doughty.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 2. Kopitar (Byfield, Doughty), 5. Roy (Dubois, Fiala), 9. Arvidsson (Kempe, Doughty), 36. Fiala (Dubois, Roy) – 6. Barbašev (Marchessault, Pietrangelo), 20. Stephenson (Eichel, Stone), 27. Theodore (Marchessault, Eichel), 44. Roy (Carrier, Pachal), 49. Eichel (Marchessault, McNabb), 50. Marchessault (Stone, Eichel), 60. Eichel (Howden)


    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), Anderson, Roy, Gavrikov, Englund, Spence, Björnfot – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Grundström, Dubois, Fiala – Arvidsson, Danault (A), Moore – Lewis, Lizotte
    Trenér: Todd McLellan

    Vegas Golden Knights: Hill (Thompson) – Pietrangelo (A), Hague, McNabb, Theodore, Pachal, Hutton – Barbašev, Eichel, Marchessault – Stone (C), Stephenson, Cotter – Dorofejev, Howden, Amadio – Kolesar, Roy, Carrier
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: Beach, Kozari – Gibbons, Johnson
    bahis siteleri