Plzeň – Vítkovice 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | Sparta – Liberec 1:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 08.10.2023, 19:20 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:20
    Téměř 40 vteřin dlouhá situace má nakonec řešení. Ven jde Jordann Perret (MHK), stejně tak jako Peter Čerešňák (PCE) za zašlapování puku. Hraje se tak dále 5 na 4.
     
    50:32
    Přes půlminutu byli domácí v signalizované výhodě. Jan Mandát (PCE) tlačil na mantinel Jergla a bránil mu v dalším pohybu dopředu. Proto má dvě minuty za držení.
     
    41:41
    Lalancette to chtěl strhnout na sebe a zbavil se Jana Koláře (PCE), který celou akci hasil hákováním zezadu. Proto míří na trestnou a Hradec může snížit.
     
    25:54
    1:30 5 na 3 pro Hradec! Tamáši sice dostal špatnou nahrávku na brusle, Ondřej Vála (PCE) mu ale bez skrupulí přepůlil hokejku. Velký moment zápasu.
     
    25:24
    Lvi začínají získávat herní jistotu a mohou to zúročit v první přesilovce. David Musil (PCE) jde totiž na trestnou za nedovolené bránění.
     
    20:28
    Druhé vyloučení pro domácí. Filip Pavlík (MHK) krosčekoval před trestnými Sedláka, za což kasíruje menší trest.
     
    11:27
    Patrik Bartošák (MHK) je prvním vyloučeným zápasu. V předbrankovém prostoru podrazil Poulíčka, za což dostává menší trest. Dvojku za něj odsedí Matěj Chalupa.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 27. Lalancette (Blain, Pavelka), 44. Blain (Pavelka) – 17. Zohorna (Vála, R. Kousal), 32. Kaut (Cienciala), 40. Vondráček (Hrádek, Mandát), 59. Cienciala


    Mountfield HK: Bartošák (Kiviaho) – Jank (A), Blain (C), Kalina, F. Pavlík, Pavelka, Freibergs, Marcel – R. Pavlík, Pilař, Šťastný – Okuliar, Tamáši, Jasper – Perret, Lalancette, Jergl (A) – Chalupa, Moravec, A. Novotný.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – Čerešňák, D. Musil, T. Dvořák, Bučko, Vála, Kolář, Hrádek – Říčka, Sedlák (C), Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Kaut, Cienciala, Paulovič – Mandát, Poulíček (A), Vondráček.
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Šír, Ondráček – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 6 533
    bahis siteleri