Nový Jičín – Kopřivnice 5:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Havířov 0:9 (kon.) | Opava – Šumperk 7:3 (kon.)
Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 3:4 (1:2 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Děčín 1:2 (kon.)
Vrchlabí – Letňany 3:4 (kon.) | Tábor – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 0:3 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Hronov 7:4 (kon.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.) | Příbram – Kobra 6:4 (kon.)
konec
HK Opava
7:3 (0:0, 4:1, 3:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 11.10.2023, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:01 Adam SCHEUTER - 7:3
     
    55:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Ještě jeden zásah pro Šumperk! Hostující hokejisté předvedli rychlý kontr, na jehož konci dostal mezi kruhy přihrávku z rohu kluziště ADAM SCHEUTER, proti jehož ráně pod břevno se Slíž nestačil přesunout. Asistence: Adam Polách.
    54:09 Tobias TOMEŠ - 7:2
     
    54:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Alespoň čestný zásah pro Šumperk! Po akci Tadeáše Jaroše nadvakrát zblízka překonává Marka Slíže mladíček TOBIAS TOMEŠ! Asistence: Tadeáš Jaroš.
    50:27 Jan VAŠENKA - 7:1
     
    50:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavská exhibice je v plném proudu! Další branku Slezanu totiž přidává z úniku a následnou ranou z mezikruží JAN VAŠENKA! Namlsané publikum si žádá deset. Asistence: Jakub Hendrych, Radim Štěpánek.
    47:48 Jakub LUDVÍK - 6:1
     
    47:48
    Opava právě vstřelila branku!
    6:1! Slezan si vytvořil pořádný tlak a po zásluze je za svou aktivitu odměněn. První střelu z pravé strany sice ještě dokázal Kacbunda vyrazit betonem, jenže pak parádní ranou z první napálil kotouč do šibenice JAKUB LUDVÍK! Asistence: Jan Thiel, Adam Beránek.
    43:55 Daniel HÄRING - 5:1
     
    43:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Pátý gól v síti Šumperka! Poprvé v dnešním utkání kapituluje také Matyáš Kacbunda. Štěpánek vymyslel pěknou přihrávku pro DANIELA HÄRINGA, který zblízka ranou pod víko zřejmě definitivně rozhoduje o osudu dnešního duelu. Asistence: Radim Štěpánek.
    37:54 Marek BRADA - 4:1
     
    37:54
    Opava právě vstřelila branku!
    HATTRICK! Dílo je dokonáno, po opavském nahození přidává svou třetí branku v utkání z dorážky MAREK BRADA! Asistence: Tomáš Káňa, Jiří Šindelář.
    36:11 Jan VOJTOVIČ - 3:1
     
    36:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Šumperk je rázem zralý na ručník! Slezan jde totiž do trháku. Ve skrumáži si puk našel JAN VOJTOVIČ, který do kotouče jen tak prásknul a hrací předmět lehce prapodivným způsobem doplachtil až za záda Milana Ryšavého. Asistence: Jan Štindl, Daniel Häring.
    35:41 Marek BRADA - 2:1
     
    35:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Favorit utkání rychle otáčí vývoj zápasu! Opava vybojovala kotouč na útočné modré, puk se následně dostal k MARKU BRADOVI, který Ryšavého propálil z vrcholu kruhu. Asistence Kryštof Kadula.
    34:03 Marek BRADA - 1:1
     
    34:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Slezan využívá početní výhodu. Od modré napálil puk na Ryšavého Radim Štěpánek, v předbrankovém prostoru se následně nejlépe zorientoval MAREK BRADA, který doráží ranou mezi betony. Asistence: Tomáš Rousek, Radim Štěpánek.
    28:29 Tomáš MINAŘÍK - 0:1
     
    28:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Tentokrát už početní výhodou Draci nepohrdli! Nahození od modré asi dobře Slíž přes shluk těl neviděl a kotouč mu vypadl z lapačky. Toho pohotově využívá TOMÁŠ MINAŘÍK, který hosty posílá do vedení. Asistence: Jakub Horký.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 35. Brada (Rousek, Štěpánek), 36. Brada (Kadula), 37. Vojtovič (Štindl, Häring), 38. Brada (Káňa, Šindelář), 44. Häring (Štěpánek), 48. Jak. Ludvík (Thiel, Beránek), 51. Vašenka (Hendrych, Štěpánek) – 29. Minařík (J. Horký), 55. Tomeš (Jaroš), 56. Scheuter (Polách, J. Horký)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – A. Holík, Šindelář (C), Štěpánek, Ervasti, Thiel, Jak. Ludvík, Hendrych, Pachula – Rousek (A), Stuchlík, Krupa – Kadula, Káňa (A), Brada – Häring, Štindl, Kotásek – Vojtovič, Beránek, Vašenka.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Ryšavý (38. Kacbunda) – Cibuzar, P. Kubíček, Minařík, Rutar (A), P. Hohl, Jaakkola – Vachutka (A), Šišolák, Jaroš (C) – J. Horký, Polách, Scheuter – Nilsson, Pitkänen, Danielčák – Tomeš, Skopal, Izák.
    Trenér: Tomáš Sedlák.

    Rozhodčí: Kapitanov – Bartek, Klimek.

    Diváci: 173
    bahis siteleri