Vítkovice – Biel cz 4:3 (po pr.) | Stavanger – Třinec cz 2:4 (kon.) | Aalborg – Innsbruck 4:6 (kon.)
Mannheim – Rouen 3:2 (kon.) | Bolzano – Pelicans Lahti 3:4 (po pr.)
konec
Aalborg Pirates
4:6 (0:2, 2:1, 2:3)
HC TWK Innsbruck
Středa 11.10.2023, 19:00 • Sparekassen Danmark Isarena • Hokejová Liga mistrů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:35 Patrick BJORKSTRAND - 4:6
     
    56:35
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Ihned po buly domácí korigují, sraženou střelu zachytil Koch a z jeho pobídky na pravý kruh pálil z první pod břevno PATRICK BJORKSTRAND. Asistence: Anders Koch a Tommy Giroux.
    55:33 Kevin ROY - 3:6
     
    55:33
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Poprvé se prosazuje jiná řada hostů než ta elitní. Peeters udržel u mantinelu dva protihráče, volný kotouč přihrál před bránu Rockwood a z mezikruží si zkušeně poradil KEVIN ROY. Asistence: Adam Rockwood a Senna Peeters.
    50:24 Corey MACKIN - 3:5
     
    50:24
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Zpoza brány nahazoval kotouč bekhendem COREY MACKIN a zatímco se pozornost obránců soustředila na jeho spoluhráče, počkal si na vyraženou Greenovu střelu a uklidil dorážku nikým neobtěžován do odkryté klece. Asistence: Gordon Green.
    49:02 Tobias LADEHOFF - 3:4
     
    49:02
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Korsgaard vylovil kotouč po Knudsenově ráně od modré a podél bezmocného brankáře přihrál TOBIASI LADEHOFFOVI, jenž doklepl snadno z metru do prázdné klece. Asistence: Jul Korsgaard a Leo Knudsen.
    42:25 Braeden SHAW - 2:4
     
    42:25
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    BRAEDEN SHAW střílel osm vteřin před koncem přesilové hry po krátkém oblouku na pravém kruhu přes obránce do hrudi George Sørensena, vlastní střelu si ale dojel a bekhendem ji doráží za jeho záda. Bez asistence.
    38:52 Jul KORSGAARD - 2:3
     
    38:52
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Zahozená šance JULA KORSGAARDA dlouho nemrzela! Dánský útočník si našel kotouč hned po buly, které svedl jeho spoluhráč, a překvapivě rovnou z kruhu prostřelil Buitenhuise. Asistence: Tobias Ladehoff.
    33:23 Gordon GREEN - 1:3
     
    33:23
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Shaw vyslal kolmicí za modrou čáru Mackina, který si v situaci dva na jednoho poradil chladnokrevně a po jeho přihrávce napnul síť v odkryté části brány GORDON GREEN. Asistence: Corey Mackin a Braeden Shaw.
    27:21 Patrick BJORKSTRAND - 1:2
     
    27:21
    Aalborg právě vstřelil branku!
    PATRICK BJORKSTRAND se vřítil do útočného pásma po pravém křídle, vyměnil si kotouč s Girouxem a z těžkého úhlu se parádně trefil do vzdálenější šibenice. Asistence: Tommy Giroux.
    14:33 Braeden SHAW - 0:2
     
    14:33
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Podruhé skóruje BRAEDEN SHAW, který dostal přihrávku od modré čáry na čepel a po vybruslení do oblouku zakončil zápěstím k tyči do protipohybu domácího brankáře. Asistence: Gordon Green.
    3:56 Braeden SHAW - 0:1
     
    3:56
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Do křížné střílené přihrávky dánského obránce Krogsgaarda vložil hůl šikovně zcela volný BRAEDEN SHAW a kotouč zastavuje až napnutá síť. Asistence: Anders Krogsgaard.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 28. Bjorkstrand (Giroux), 39. Korsgaard (Ladehoff), 50. Ladehoff (Korsgaard, Knudsen), 57. Bjorkstrand (Koch, Giroux) – 4. Shaw (Krogsgaard), 15. Shaw (Green), 34. Green (Mackin, Shaw), 43. Shaw, 51. Mackin (Green), 56. Roy (Rockwood, Peeters)


    Aalborg Pirates: Sørensen (Adamsen) – Koch, Knudsen, Hanson, Brøndberg, Nielsen, De Naples, Frederiksen – Giroux, Bjorkstrand, Salhany – Korsgaard, Ladehoff, Kabanov – Dietz, Morin, Spelling – Anker, Jakobsen, Andersen – Boesen
    Trenér: Murray

    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Lattner, Halbert, Kerber, Albano, Jakubitzka, Krogsgaard – Shaw, Mackin, Green – Roy, Rockwood, Peeters – Bär, Ludin, Winkler – Schintler, Mader, Ploner
    Trenér: O´Keefe

    Rozhodčí: van Grinsven (NED), Frandsen – Krøyer, Andersen (všichni DEN)

    Diváci: 2504
    bahis siteleri