Vítkovice – Biel cz 4:3 (po pr.) | Stavanger – Třinec cz 2:4 (kon.) | Aalborg – Innsbruck 4:6 (kon.)
Mannheim – Rouen 3:2 (kon.) | Bolzano – Pelicans Lahti 3:4 (po pr.)
konec
Aalborg Pirates
4:6 (0:2, 2:1, 2:3)
HC TWK Innsbruck
Středa 11.10.2023, 19:00 • Sparekassen Danmark Isarena • Hokejová Liga mistrů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Dánský celek nemá co ztratit, trenér Murray odvolává brankáře a domácí zkusí power-play.
     
    58:37
    Bjorkstrand měl blízko k hattricku, když skvělou křížnou přihrávku Salhanyho usměrňoval z plné jízdy po ledě k tyčce, Buitenhuis však stačil mrštně přesunout levý beton.
    56:35 Patrick BJORKSTRAND - 4:6
     
    56:35
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Ihned po buly domácí korigují, sraženou střelu zachytil Koch a z jeho pobídky na pravý kruh pálil z první pod břevno PATRICK BJORKSTRAND. Asistence: Anders Koch a Tommy Giroux.
    55:33 Kevin ROY - 3:6
     
    55:33
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Poprvé se prosazuje jiná řada hostů než ta elitní. Peeters udržel u mantinelu dva protihráče, volný kotouč přihrál před bránu Rockwood a z mezikruží si zkušeně poradil KEVIN ROY. Asistence: Adam Rockwood a Senna Peeters.
    50:24 Corey MACKIN - 3:5
     
    50:24
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Zpoza brány nahazoval kotouč bekhendem COREY MACKIN a zatímco se pozornost obránců soustředila na jeho spoluhráče, počkal si na vyraženou Greenovu střelu a uklidil dorážku nikým neobtěžován do odkryté klece. Asistence: Gordon Green.
    49:02 Tobias LADEHOFF - 3:4
     
    49:02
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Korsgaard vylovil kotouč po Knudsenově ráně od modré a podél bezmocného brankáře přihrál TOBIASI LADEHOFFOVI, jenž doklepl snadno z metru do prázdné klece. Asistence: Jul Korsgaard a Leo Knudsen.
     
    46:50
    Na opačné straně vypálil také z levého kruhu příklepem Giroux a hosty zachránilo nastřelené břevno!
    42:25 Braeden SHAW - 2:4
     
    42:25
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    BRAEDEN SHAW střílel osm vteřin před koncem přesilové hry po krátkém oblouku na pravém kruhu přes obránce do hrudi George Sørensena, vlastní střelu si ale dojel a bekhendem ji doráží za jeho záda. Bez asistence.
     
    40:33
    Vyloučení v týmu Aalborg Pirates:
    Tobias Ladehoff – 2 min., držení.
    38:52 Jul KORSGAARD - 2:3
     
    38:52
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Zahozená šance JULA KORSGAARDA dlouho nemrzela! Dánský útočník si našel kotouč hned po buly, které svedl jeho spoluhráč, a překvapivě rovnou z kruhu prostřelil Buitenhuise. Asistence: Tobias Ladehoff.
     
    38:50
    Korsgaard se v přesilovce odvážně prosmýkl za dvojici obránců až před Buitenhuise, bekhendový blafák v pádu však naráží na položený brankářův beton.
     
    37:34
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck:
    Jan Lattner – 2 min., držení.
    33:23 Gordon GREEN - 1:3
     
    33:23
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Shaw vyslal kolmicí za modrou čáru Mackina, který si v situaci dva na jednoho poradil chladnokrevně a po jeho přihrávce napnul síť v odkryté části brány GORDON GREEN. Asistence: Corey Mackin a Braeden Shaw.
     
    29:16
    Vyloučení v týmu Aalborg Pirates:
    Pierre Morin – 2 min., sekání. Naprosto nesmyslný trest za faul v přerušené hře. Jinak spíše tiší diváci sice mohutně pískají, ale rozhodčí rozhodně vinit nemohou.
     
    28:29
    Vyrovnání měl vzápětí na holi Pierre Morin, který po hrubce v rozehrávce hostů dostal kotouč do jízdy od De Naplese, jenže samostatný nájezd mu Buitenhuis vyhmátl lapačkou!
    27:21 Patrick BJORKSTRAND - 1:2
     
    27:21
    Aalborg právě vstřelil branku!
    PATRICK BJORKSTRAND se vřítil do útočného pásma po pravém křídle, vyměnil si kotouč s Girouxem a z těžkého úhlu se parádně trefil do vzdálenější šibenice. Asistence: Tommy Giroux.
     
    22:47
    Obrovskou šanci Aalborgu propásl Andersen! Od brusle innsbruckého obránce se přímo na jeho hůl odrazila Knudsenova střela od modré čáry, zcela sám před brankářem zkusil domácí útočník napálit kotouč příklepem, jenže trefuje jen Buitenhuisův beton.
     
    16:06
    Sørensen zabránil rozklekem v hattricku z mezikruží zakončujícímu a nikým nehlídanému Shawovi.
     
    15:43
    Vyloučení v týmu Aalborg Pirates:
    Pierre Morin – 2 min., vysoká hůl.
    14:33 Braeden SHAW - 0:2
     
    14:33
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Podruhé skóruje BRAEDEN SHAW, který dostal přihrávku od modré čáry na čepel a po vybruslení do oblouku zakončil zápěstím k tyči do protipohybu domácího brankáře. Asistence: Gordon Green.
     
    12:11
    Salhany připravil přihrávkou do jízdy zatím největší šanci Bjorkstrandovi, jenž si kotouč předkopl bruslí a bekhendové zakončení zblízka se odráží od Buitenhuisova ramene.
     
    7:45
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck:
    Jan Lattner – 2 min., sekání.
    3:56 Braeden SHAW - 0:1
     
    3:56
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Do křížné střílené přihrávky dánského obránce Krogsgaarda vložil hůl šikovně zcela volný BRAEDEN SHAW a kotouč zastavuje až napnutá síť. Asistence: Anders Krogsgaard.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 28. Bjorkstrand (Giroux), 39. Korsgaard (Ladehoff), 50. Ladehoff (Korsgaard, Knudsen), 57. Bjorkstrand (Koch, Giroux) – 4. Shaw (Krogsgaard), 15. Shaw (Green), 34. Green (Mackin, Shaw), 43. Shaw, 51. Mackin (Green), 56. Roy (Rockwood, Peeters)


    Aalborg Pirates: Sørensen (Adamsen) – Koch, Knudsen, Hanson, Brøndberg, Nielsen, De Naples, Frederiksen – Giroux, Bjorkstrand, Salhany – Korsgaard, Ladehoff, Kabanov – Dietz, Morin, Spelling – Anker, Jakobsen, Andersen – Boesen
    Trenér: Murray

    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Gratzer) – Lattner, Halbert, Kerber, Albano, Jakubitzka, Krogsgaard – Shaw, Mackin, Green – Roy, Rockwood, Peeters – Bär, Ludin, Winkler – Schintler, Mader, Ploner
    Trenér: O´Keefe

    Rozhodčí: van Grinsven (NED), Frandsen – Krøyer, Andersen (všichni DEN)

    Diváci: 2504
    bahis siteleri