Litvínov – Sparta 4:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 5:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 2:3 (0:2 po s.n.)
Olomouc – Mountfield HK 1:2 (1:3 po s.n.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Sparta Praha
Pátek 13.10.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je hotovo. Andrej Kudrna nahazoval puk před zcela prázdnou hostující branku, kde ho ze vzduchu sklepl PETR KOBLASA a Litvínov tak vede 4:2. Tohle už si domácí pohlídají a zapíší devátou výhru v řadě za sebou! Asistence: Andrej Kudrna.
     
    51:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a domácí si znovu berou vedení zpátky. Po několika dorážkách se kotouč dostal na levou stranu, kde ho doklepl do odkryté sítě NICOLAS HLAVA – 3:2. Asistence: Kevin Czuczman a Ondřej Kaše.
     
    49:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A nyní se jim to povedlo a je vyrovnáno! P sehrané kombinaci Sparty se ke střele dostal PAVEL KOUSAL, když dorazil za Tomkova záda jeho odražení kotouče – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jakub Krejčík.
     
    36:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a strhávají opět vedení na svou stranu. JANIS JAKS napřáhl ke střele a kotouč se zastavil až za zády Jakuba Kováře. Ještě se na teč chystal Nicolas Hlava, ale nemusel – 2:1. Asistence: Ondřej Kaše.
     
    29:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je branka uznána a hosté vyrovnávají ve vlastním oslabení. Kotouč vypadl Tomkovi a byl v pohybu a poté zaplul za brankovou čáru z dorážky DAVIDA VITOUCHA – 1:1. Bez asistence.
     
    19:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvaatřicet vteřin před koncem úvodního dějství otevírají skóre domácí hokejisté. Z levé strany pálil Matúš Sukeľ, následovala dorážka ANDREJE KUDRNY, který dostal kotouč za záda Jakuba Kováře – 1:0. Asistence: Andrej Kudrna a Matúš Sukeľ.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Kudrna (Sukeľ), 37. Jaks (O. Kaše), 52. Hlava (Czuczman, O. Kaše), 60. Koblasa (Kudrna) – 30. D. Vitouch (Lajunen), 50. P. Kousal (Krejčík)


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Demel (A), Zile, Jaks, Šalda, Zeman, Czuczman, Strejček – Koblasa, Sukeľ (C), Kudrna – O. Kaše (A), D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Válek – Havelka, Gut, Jurčík.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Irving, Kempný, Mozík, Krejčík, Moravčík, Němeček, Mikliš – Kestner, Horák, P. Kousal (A) – Řepík (C), O. Najman, Forman (A) – Hauser, Lajunen, Buchtele – D. Vitouch, M. Vitouch, Konečný.
    Trenér: Pavel Gross

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Brejcha, Thuma

    Diváci: 5944
    bahis siteleri