Třinec – Blansko 3:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:1 (2:1)
FK Blansko
Pátek 13.10.2023, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na tuto střelu už Nešetřil nedosáhl! Po centru Omasty z levé strany se do zakončení v pravé části šestnáctky dostal ADAM BOUGUETOUTA a střelou ke vzdálenější tyči poslal míč do brány – 3:1!
     
    41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba obrany Blanska, která nechala projít Straňáka od středové čáry před šestnáctku, třinecký obránce následně vypustil přihrávku mezi dva stopery, na kterou si doběhl NEDŽAD ZINHASOVIČ a střelou nad zemí k levé tyči poslal domácí do vedení – 2:1!
     
    14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané vyrovnávají! Omasta z pravé strany vybídl přihrávkou k penaltovému puntíku ke střele Zinhasoviče, jeho pokus k pravé tyči brankář Nešetřil vyrazil pouze před sebe, kam si doběhl k míči ADAM BOUGUETOUTA a rychlou dorážkou vyrovnal na 1:1!
     
    7
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané se radují z prvního gólu! Po centru od rohového praporku míč propadl na zadní tyč, kde si jej v souboji se soupeřem srazil do vlastní branky ONDŘEJ MACHUČA – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky: 14. Bougetouta, 41. Zinhasovič, 64. Bouguetouta – 7. Machuča (vla.)

    Karty:   62. Omasta (TRI), 69. Samiec (TRI), 75. Zinhasovič (TRI), 85. Adamuška (TRI) – 58. Smrčka (BLA), 60. Tulajdan (BLA), 76. Kubica (BLA)


    FK Třinec: Adamuška (C) – Vlachovský, Maksić, Straňák, Omasta – Machuča, Samiec – Bouguetouta (90+2. Bartůněk), Zinhasovič (86. Dedič), Clement (86. Brodziansky) – Barkov (69. Vučičevič).
    Náhradníci: Fabisz – Brak.

    Trenér: Pulpit.

    FK Blansko: Nešetřil – Feik, Smrčka (C), Kamenský, Porč – Jambor (87. Foltýn), Kocůrek (53. Tulajdan), Jaroš (87. Psota), Holman (53. Černý) – Gimsay (53. Studený), Sedlák.
    Náhradníci: Kubica – Němec.

    Trenér: Vorlický.

    Rozhodčí: Zapletal – Grečmal, Lukašík.

    Diváci: 197
    bahis siteleri