Třinec – Blansko 3:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:1 (2:1)
FK Blansko
Pátek 13.10.2023, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Taktické střídání na třinecké straně. Hřiště opustil střelec dvou branek Bougetouta, místo něj naskočil Bartůněk.
     
    87
    Střídala také blanenská lavička. Ze hřiště odešli Jambor s Jarošem a nahradili je Foltýn s Psotou.
     
    86
    Domácí střídají, hřiště opustili Zinghasovič s Clementem, místo nich přišli Dedič s Brodzianskym.
     
    85
    Brankář Adamuška si myslel, že jeho tým bude střídat a otálel s rozehrávkou. Za to uviděl od rozhodčího žlutou kartu.
     
    84
    Centr Jambora z pravé strany sklepl Sedlák ke Studenému, který se rozhodl z kroku vystřelit, ale jeho skákavá střela minula pravou tyč.
     
    82
    Další zahozená šance domácích, když po levé straně vběhl do vápna Vučičevič, ale tísněný Kamenským v pádu přestřelil blanenskou branku.
     
    80
    Centr Vlachovského z pravé strany se v pokutovém území odrazil od některého z hráčů k Omastovi, který si prsy zpracoval míč a následně vypálil balón nad soupeřovu branku.
     
    78
    Kamenský přihrál po čáře na levou stranu Studenému, který z velkého úhlu zkusil dostat míč do branky. První střelu vyrazil brankář Adamuška, druhou odkopl z brankové čáry Omasta.
     
    76
    Za nevhodná slova na adresu rozhodčího uviděl žlutou kartu náhradní brankář Blanska Kubica.
     
    75
    Za faul na Jambora, který se chystal proběhnout na útočnou polovinu, uviděl žlutou kartu třinecký Zinhasovič.
     
    72
    Samiec vysunul kolmicí do střelecké pozice Vučičeviče, ten si počkal na soupeře, udělal mu kličku a vystřelil. Brankář Nešetřil jeho ránu vyrazil, stejně tak si poradil s dorážkou Clementa, který letěla pod břevno. Nešetřil natáhl ruku a míč odrazil nad horní tyč.
     
    69
    Domácí střídají, Barkova nahradil Vučičevič.
     
    69
    Samiec nedovoleně zastavil soupeřův protiútok ve středovém kruhu a za svůj faul uviděl žlutou kartu.
     
    68
    Barkov zkusil štěstí střelou z hranice šestnáctky k pravé tyči, ale brankář Nešetřil se vyznamenal a střelu k tyči vyrazil.
     
    64
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na tuto střelu už Nešetřil nedosáhl! Po centru Omasty z levé strany se do zakončení v pravé části šestnáctky dostal ADAM BOUGUETOUTA a střelou ke vzdálenější tyči poslal míč do brány – 3:1!
     
    64
    Barkov vysunul na levé straně Clementa, který vběhl s míčem do pokutového území a prudkou střelou k bližší tyči nechal vyniknout brankáře Nešetřila, který jeho ránu vyrazil.
     
    62
    Hosté se sérií hlaviček vymanili z pokutového území. Po levém křídle zamířil na útočnou polovinu Tulajdan, který byl faulován Omastou. Třinecký obránce rovněž viděl žlutou kartu.
     
    60
    Na trávníku se také ukázal Tulajdan, který v pokutovém území zkoušel vběhnout mezi dvojici třineckých hráčů, ale po přiblížení se k Maksićovi upadl. Rozhodčí situaci dobře viděl a ocenil pád Tulajdana jako nafilmovaný. Následovat musela také žlutá odměna.
     
    58
    Na druhé straně se do protiútoku vydal Clement, už si to namířil středem pole do šestnáctky, ale zhruba na dvacátém pátém metru byl faulován Smrčkou, který za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
     
    55
    Jambor našel povedenou přihrávkou v pokutovém území Studeného, který zkusil z otočky vystřelit, ale trefil jen brnakáře Adamušku, který stihl přiběhnout k soupeři.
     
    53
    Trojité střídání na straně Blanska: Hřiště opustili Holman, Kocůrek a Gimsay, místo nich vyběhli Černý, Tulajdan a Studený.
     
    51
    Omasta nakopl míč na Zinhasoviče do středu pole, kde třinecký hráč vyhrál hlavičkový souboj. Následně Bouguetouta přihrál ze vzduchu balón rozběhnutému Barkovovi, který vběhl do pokutového území a prudkou střelou po zemi zkusil pokořit Nestrašila, ale blanenský gólman balón vyrazil vedle brány!
     
    46
    Domácí mohli vstřelit gól už po 12 sekundách druhého poločasu, Omasta dostal míč na levou stranu, rychlou přihrávkou po zemi vybídl do šance Bouguetoutu, který ve skluzu usměrnil míč jen vedle pravé tyče!
     
    41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba obrany Blanska, která nechala projít Straňáka od středové čáry před šestnáctku, třinecký obránce následně vypustil přihrávku mezi dva stopery, na kterou si doběhl NEDŽAD ZINHASOVIČ a střelou nad zemí k levé tyči poslal domácí do vedení – 2:1!
     
    22
    Třinečtí zachytili nepřesné rozehrávky soupeře. První šanci zahodil střelou z levé strany Clement, který poslal míč nad břevno. O pár sekund později byl Barkov s míčem v pokutovém území, ale z otočky trefil jen nohy bránícího Holmana.
     
    19
    Omasta dlouhým balónem našel na pravé straně Vlachovského, který následně odcentroval míč před malé vápno, kde se ke střele dostal Bouguetouta, ale z bezprostřední blízkosti napálil překvapeného brankáře Nešetřila, který míč odrazil zpět do hry.
     
    14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané vyrovnávají! Omasta z pravé strany vybídl přihrávkou k penaltovému puntíku ke střele Zinhasoviče, jeho pokus k pravé tyči brankář Nešetřil vyrazil pouze před sebe, kam si doběhl k míči ADAM BOUGUETOUTA a rychlou dorážkou vyrovnal na 1:1!
     
    10
    Vlachovský byl blízko vyrovnání, když dostal míč na pravou stranu, vběhl do pokutového území a střelou na vzdálenější tyč protáhl brankáře Nešetřila, který se prolétl vzduchem, jenže míč letící vedle tyče nezasáhl. Následuje odkop od brány.
     
    7
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané se radují z prvního gólu! Po centru od rohového praporku míč propadl na zadní tyč, kde si jej v souboji se soupeřem srazil do vlastní branky ONDŘEJ MACHUČA – 0:1!
     
    2
    Mnohem větší šanci měl na druhé straně po centru Samiece z levé strany rozběhnutý Zinhasovič, který se zjevil sám v pokutovém území, ale z první poslal míč slabě do rukou gólmana Nešetřila.

    Igor Mainka

    Branky: 14. Bougetouta, 41. Zinhasovič, 64. Bouguetouta – 7. Machuča (vla.)

    Karty:   62. Omasta (TRI), 69. Samiec (TRI), 75. Zinhasovič (TRI), 85. Adamuška (TRI) – 58. Smrčka (BLA), 60. Tulajdan (BLA), 76. Kubica (BLA)


    FK Třinec: Adamuška (C) – Vlachovský, Maksić, Straňák, Omasta – Machuča, Samiec – Bouguetouta (90+2. Bartůněk), Zinhasovič (86. Dedič), Clement (86. Brodziansky) – Barkov (69. Vučičevič).
    Náhradníci: Fabisz – Brak.

    Trenér: Pulpit.

    FK Blansko: Nešetřil – Feik, Smrčka (C), Kamenský, Porč – Jambor (87. Foltýn), Kocůrek (53. Tulajdan), Jaroš (87. Psota), Holman (53. Černý) – Gimsay (53. Studený), Sedlák.
    Náhradníci: Kubica – Němec.

    Trenér: Vorlický.

    Rozhodčí: Zapletal – Grečmal, Lukašík.

    Diváci: 197
    bahis siteleri