Columbus – Detroit 0:4 (kon.) | New Jersey – Florida 3:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:1 (kon.)
Toronto – Chicago 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Chicago Blackhawks
Úterý 17.10.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Taylor RADDYSH - 1:4
     
    59:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól už platit bude! TAYLOR RADDYSH trefil od obranné modré čáry opuštěnou branku soupeře a Blackhawks na ledě Toronta zvítězí – 1:4. Bez asistence.
    37:05 Tyler JOHNSON - 1:3
     
    37:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale využitá! Pro Blackhawks je to první přesilovkový gól v sezóně! Andreas Athanasiou s TYLEREM JOHNSONEM předvedli parádní a rychlou souhru. Na jejím konci prostrčil Athanasiou kotouč Johnsonovi za obranu a ten se tváří v tvář Wollovi nemýlil – 1:3. Asistence: Andreas Athanasiou a Kevin Korchinski.
    34:46 Corey PERRY - 1:2
     
    34:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    O chvíli později však COREY PERRY skóruje! Alex Vlasic ho poslal přesnou přihrávkou do samostatného úniku. Zkušený útočník nic velkého nevymýšlel a tvrdou ranou k pravé tyčce vrátil Blackhawks vedení. Asistence: Alex Vlasic a Seth Jones.
    25:14 John TAVARES - 1:1
     
    25:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí po inkasovaném gólu přidali! Mark Giordano našel rozjetého Williama Nylandera. Ten obešel obránce Murphyho a následně adresoval zpětnou přihrávku JOHNOVI TAVARESOVI, který z vrcholu kruhů vymetl horní růžek nad lapačkou Söderbloma – 1:1. Asistence: William Nylander a Mark Giordano.
    22:59 MacKenzie ENTWISTLE - 0:1
     
    22:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Entwistle nejprve našel před branku najíždějícího Andrease Athanasioua, který ještě nepřekonal Wolla. Hostující útočník ale sledoval puk za branku, odkud dokázal najít MACKENZIEHO ENTWISTLEA a ten střelou ze slotu zamířil mimo dosah gólmana. Asistence: Andreas Athanasiou a Boris Katchouk.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. Tavares (Nylander, Giordano) – 23. Entwistle (Athanasiou, Katchouk), 35. Perry (A. Vlasic, S. Jones), 38. T. Johnson (Athanasiou, Korchinski), 60. T. Raddysh


    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Klingberg, McCabe, Liljegren, Giordano – Marner, Matthews (A), Bertuzzi – Nylander, Tavares (C), Järnkrok – Domi, Minten, Knies – Reaves, Kämpf, Gregor.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Chicago Blackhawks: Söderblom (Mrázek) – S. Jones (A), A. Vlasic, Murphy (A), Korchinski, Kaiser, Zajcev – Donato, Bedard, Hall – T. Raddysh, Reichel, T. Johnson – Athanasiou, Entwistle, Katchouk – Perry, Dickinson, N. Foligno (A).
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: St. Laurent, Furlatt – Gibbons, Suchánek

    Diváci: 19 101
    bahis siteleri