Columbus – Detroit 0:4 (kon.) | New Jersey – Florida 3:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 2:1 (kon.)
Toronto – Chicago 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Chicago Blackhawks
Úterý 17.10.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Taylor RADDYSH - 1:4
     
    59:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól už platit bude! TAYLOR RADDYSH trefil od obranné modré čáry opuštěnou branku soupeře a Blackhawks na ledě Toronta zvítězí – 1:4. Bez asistence.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Jason Dickinson – 2 min., krosček.
     
    59:25
    Z pravého kruhu vystřelil William Nylander a kotouč zapadl 6,2 sekundy před koncem do vzdálenějšího horního růžku branky soupeře – 2:3.

    Gól ale nakonec není uznán pro postavení mimo hru. Také Chicagu vyšla trenérská výzva!
     
    Domácí vstřelili gól. Opět ale přichází trenérská výzva na postavení mimo hru!
    59:06 Gól Halla nebyl uznán pro postavení mimo hru.
     
    59:06
    Gól Taylora Halla neplatí! Domácí hokejista se totiž dostal bruslemi do útočného pásma ještě dříve, než tam byl i puk. Torontu tedy challenge vyšla.
     
    59:06
    Domácí si po trefě Taylora Halla do prázdné branky vyžádali trenérskou výzvu. Reklamují ofsajd soupeře.
     
    58:02
    Ani teď se Auston Matthews neprosadil! Na zadní tyčce nedokázal usměrnit kotouč do odkryté branky.
     
    57:45
    Po Nylanderově ráně vypadl kotouč před Matthewse, který dnes zatím nepotvrzuje pověst střelce. Domácí útočník zamířil do boční síťky!
     
    56:59
    Mitchell Marner před brankou šikovně sklepával na Johna Tavarese. Ten ale nedokázal přehodit natažený levý beton Arvida Söderbloma. To byla obrovská šance!
     
    56:02
    Po střele Morgana Riellyho byl puk sražen do ochranné sítě. Joseph Woll míří na střídačku a Javorové listy to zkusí s prázdnou brankou!
     
    53:44
    Domácím dala šanci špatná přihrávka Johnsona ve středním pásmu. John Tavares pak nabíjel Austonovi Matthewsovi, který ale z nápřahu netrefil puk! Söderblom se přitom teprve přesouval...
     
    51:52
    Po reklamní přestávce ale uvidíme přesilovku Toronta! MacKenzie Entwistle totiž zasáhl hokejkou hlavu Tavarese. Dostal tedy dvě minuty za vysokou hůl.
     
    50:24
    Navýšit hostující náskok mohl Taylor Raddysh! Domácí udržel ve hře Joseph Woll.
     
    48:03
    Domácí se dostali do šance v oslabení! Navíc to zařídili obránci. Na pas Morgana Riellyho si sjel Timothy Liljegren, který zblízka usměrnil kotouč těsně vedle!
     
    47:11
    Lucas Reichel se už dostával před Wolla, ale v lepším zakončení mu zabránil faulem John Klingberg. Přesilovka pro hosty.
     
    44:08
    Od modré čáry vystřelil TJ Brodie. Byla to nenápadně vypadající situace, ovšem Söderblom měl zakrytý výhled a puk skončil na horní tyčce!
    37:05 Tyler JOHNSON - 1:3
     
    37:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale využitá! Pro Blackhawks je to první přesilovkový gól v sezóně! Andreas Athanasiou s TYLEREM JOHNSONEM předvedli parádní a rychlou souhru. Na jejím konci prostrčil Athanasiou kotouč Johnsonovi za obranu a ten se tváří v tvář Wollovi nemýlil – 1:3. Asistence: Andreas Athanasiou a Kevin Korchinski.
     
    35:58
    Po ráně Connora Bedarda zvonila pravá tyčka za Wollem!
     
    35:22
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Tyler Bertuzzi – 2 min., vysoká hůl.
    34:46 Corey PERRY - 1:2
     
    34:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    O chvíli později však COREY PERRY skóruje! Alex Vlasic ho poslal přesnou přihrávkou do samostatného úniku. Zkušený útočník nic velkého nevymýšlel a tvrdou ranou k pravé tyčce vrátil Blackhawks vedení. Asistence: Alex Vlasic a Seth Jones.
     
    32:49
    Velký tlak Tavaresovy formace! Puky létaly kolem branky. Po nahrávce Klingberga nakonec minul z levého kruhu poloodkrytou klec William Nylander!
     
    26:13
    Po reklamní přestávce začne přesilovka Chicaga. Vyloučen je Tyler Bertuzzi.
    25:14 John TAVARES - 1:1
     
    25:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí po inkasovaném gólu přidali! Mark Giordano našel rozjetého Williama Nylandera. Ten obešel obránce Murphyho a následně adresoval zpětnou přihrávku JOHNOVI TAVARESOVI, který z vrcholu kruhů vymetl horní růžek nad lapačkou Söderbloma – 1:1. Asistence: William Nylander a Mark Giordano.
    22:59 MacKenzie ENTWISTLE - 0:1
     
    22:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Entwistle nejprve našel před branku najíždějícího Andrease Athanasioua, který ještě nepřekonal Wolla. Hostující útočník ale sledoval puk za branku, odkud dokázal najít MACKENZIEHO ENTWISTLEA a ten střelou ze slotu zamířil mimo dosah gólmana. Asistence: Andreas Athanasiou a Boris Katchouk.
     
    22:37
    Hodně zajímavá souhra domácích obránců! John Klingberg přenesl z pravé strany hru doleva, kam si sjel Jake McCabe, jenž ale z jedničky minul branku!
     
    19:38
    Gregora se rozhodl potrestat Connor Murphy, který se pustil s domácím hráčem do bitky! Oba hráči pak rovnou zamířili do šaten, ovšem do situace se ještě vkládá bitkař Ryan Reaves, který pokřikuje na střídačku Chicaga, odkud mu odpovídá jiný veterán Corey Perry. To by mohla být předzvěst další akce. Reaves nejde pro ránu daleko.
     
    14:23
    Síly na ledě se ale vyrovnají. Dvě minuty za hákování dostal Mitchell Marner.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    MacKenzie Entwistle – 2 min., hákování.
     
    12:29
    Poprvé se dnes ukázal Connor Bedard. Ten nabral rychlost na levé straně a dostal se až před Wolla, který se ale nenechal překonat! Volný puk pak ještě sebral za brankou Ryan Donato, ale po jejím objetí ani on nedokázal skórovat.
     
    09:46
    Taylor Hall objel na obranné modré obránce Toronta, který proti němu vystoupil a založil tak rychlý protiútok. V útočném pásmu zvolil přihrávku na osu na Ryana Donata. Ten si ještě vylepšil pozici, ale nedokázal překonat Josepha Wolla!
     
    08:30
    Na druhé straně podnikli hosté rychlý kontr. Ten zakončoval Nick Foligno, ovšem Woll se dokázal rychle přemístit!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 26. Tavares (Nylander, Giordano) – 23. Entwistle (Athanasiou, Katchouk), 35. Perry (A. Vlasic, S. Jones), 38. T. Johnson (Athanasiou, Korchinski), 60. T. Raddysh


    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Klingberg, McCabe, Liljegren, Giordano – Marner, Matthews (A), Bertuzzi – Nylander, Tavares (C), Järnkrok – Domi, Minten, Knies – Reaves, Kämpf, Gregor.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Chicago Blackhawks: Söderblom (Mrázek) – S. Jones (A), A. Vlasic, Murphy (A), Korchinski, Kaiser, Zajcev – Donato, Bedard, Hall – T. Raddysh, Reichel, T. Johnson – Athanasiou, Entwistle, Katchouk – Perry, Dickinson, N. Foligno (A).
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: St. Laurent, Furlatt – Gibbons, Suchánek

    Diváci: 19 101
    bahis siteleri