Vsetín – Prostějov 2:3 (kon.) | Litoměřice – Znojmo 4:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Přerov – Třebíč 1:3 (kon.) | Pardubice B – Sokolov 1:3 (kon.)
Slavia – Kolín 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 18.10.2023, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Po střele Roba se po puku natahoval Larsen, na vsetínského hráče zívala prázdná branka, ale puk promáchl!
     
    58:37
    Romančík míří na střídačku, Vsetín v šesti!
     
    58:30
    Komplikace pro Prostějov, ten byl pod tlakem a Jan Maruna vyhodil puk mimo ledovou plochu, za což následuje trest za zdržování hry.
     
    56:52
    Slibná pozice pro Larsena, který měl před sebou po přihrávce Janduse už jen Štipčáka, jeho bekhendové zakončení však výstavním zákrokem prostějovský brankář zneškodnil!
     
    55:00
    Možnost pro Vsetín, který si podruhé ve třetí třetině zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění nafasoval Tomáš Drtil.
     
    51:48
    Dnešní utkání sleduje 2044 diváků.
     
    48:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jan Kern – 2 min., hákování.
    45:29 Jan MARUNA - 2:3
     
    45:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi se prosazují ve vlastním oslabení! Berzinšova střela se od mantinelu svezla na hokejku Venkrbce, který ve středním pásmu uvolnil JANA MARUNU a prostějovský útočník se dostal k úniku, po kterém překonal Romančíka. Asistence: Matouš Venkrbec.
     
    43:50
    Klhůfek připravoval tutovou příležitost Hrňovi, ten byla ale faulován Petrem Krejčím, prostějovský obránce míří na trestnou lavici za sekání.
     
    39:52
    Vsetín v závěru tlačí na vedoucí branku! Skákavý puk poslal na Štipčáka Staněk, o dorážku se pokoušel ještě Jandus, ale prostějovský brankář nakonec dokázal puk ukrýt ve své výstroji!
    38:27 Zdeněk DOLEŽAL - 2:2
     
    38:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Slaninovi se podařilo na ose hřiště najít ZDEŇKA DOLEŽALA a prostějovský útočník výstavní trefou překonal Romančíka. Asistence: Jan Slanina, Marek Račuk.
     
    36:32
    Valaši vyrazili do protiútoku a znovu se zrodilo přečíslení dva na jednoho, které opět proběhlo mezi členy druhého útoku, Hrňa se nakonec rozhodl vzít zakončení na sebe, ale skulinku mezi Štipčákovými betony nenašel.
     
    35:59
    Klhůfek teď nerozehrál přesně a ke střele z levého kruhu se dostal Venkrbec, vsetínského brankáře ale překonat nedokázal!
    31:34 Erik HRŇA - 2:1
     
    31:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín z náporu přeci jen těží rozdílovou branku! Larsen dokázal poslat puk před branku Prostějova, kde byl připraven do odkrytého prostoru zakončovat domácí kapitán ERIK HRŇA. Asistence: Mads Larsen, Vít Jonák.
     
    31:02
    Valaši mohli ztrestat špatné střídání Prostějova! Přečíslení vedl Jonák a předložil puk na Roba, tomu ale kotouč ujel až do příliš ostrého úhlu.
     
    26:30
    Půček postupoval do přečíslení s Hrňou, nakonec se vsetínský prvně jmenovaný rozhodl zakončit na bližší tyč, Štipčák zasáhl, ale vůbec si nebyl jistý, kde se kotouč nachází, naštěstí mu přispěchal na pomoc obránce!
     
    22:39
    Račuk znovu poslal přihrávku přes šíří pásma na Fronka, ten pálil ihned z voleje, ale puk pouze proletěl předbrankovým prostorem Vsetína, následně ve vlastním oslabení vyrazil vpřed Berzinš, jeho střela na vzdálenější tyč skončila mimo.
     
    22:21
    Valaši se budou podruhé v utkání bránit, v obranném pásmu to s důrazem přehnal Markus Kojo a putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    22:01
    Prostějov mohl jít do vedení! Puk dobruslil za brankou Vsetína Doležal a předložil jej před branku Slaninovi, ten byl nikým nepokrytý, ale na Romančíka nevyzrál!
    19:26 Vít JONÁK - 1:1
     
    19:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využívá také domácí tým! Střelu Luboše Roba z pravé strany ještě Štipčák vyrazil, ale na dorážku VÍTA JONÁKA už se natahoval marně. Asistence: Luboš Rob,
     
    18:58
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Petr Šidlík – 2 min., držení.
    17:06 Jan VESELÝ - 0:1
     
    17:06
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pouhých osm vteřin stačilo Prostějovu k využití přesilové hry! Rašuk poslal puk na Fronka, který pálil z levého kruhu, Romančík puk vyrazil a před brankou Vsetína předvedl potřebný důraz JAN VESELÝ. Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    16:58
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Roman Půček – 2 min., sekání.
     
    15:37
    Vsetínští se okamžitě vrátili do útočného pásma a na vrcholek levého kruhu obdržel puk Holec, nejprve jeho střelu zablokovala prostějovská obrana, tentýž hráč dostal druhou příležitost, ale trefil pouze připraveného Štipčáka!
     
    06:18
    Nápor Vsetína zakončil střelou Larsen, jeho pokus vyrazil Štipčák a puk se od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    05:50
    Rušno před brankou Prostějova! Kde se nejprve dostal k zakončení Kratochvil a následně se po dorážce natahoval ještě Holec, puk skákal před brankou Štipčáka, ale nikdo ze Vsetínských jej neuklidil do branky.
     
    04:16
    Hrňa se zmocnil puku v obranném pásu a rychle vyrazil směrem do toho útočného, dokázal za záda dostat bránícího Jestřába, ale jeho zakončení zneškodnil připravený Štipčák!
     
    01:55
    Hosté špatně střídali a mohlo je to mrzet! Kern ve středním pásmu přenechal puk rozjetému Jandusovi, který z pravého křídla nakonec přestřelil branku Jestřábů.
     
    00:58
    Slibná akce Prostějova! Do útočného pásma postupoval Račuk, v přečíslení mohl uvolnit Illéše, ale nakonec vzal zakončení na sebe, Romančík si připsal důležitý zákrok, když jeho střelu zneškodnil!
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 20. Jonák (Rob), 32. Hrňa (Larsen, Jonák) – 18. J. Veselý (Jiránek), 39. Z. Doležal (Slanina, Račuk), 46. Maruna (Venkrbec)


    VHK ROBE Vsetín: Romančík (Žukov) – Staněk, Larsen, Smetana (A), Š. Jenáček, Petrovický, Kojo, Ďurkáč – Jonák, Bērziņš, Rob (A) – Půček, Klhůfek, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Jandus – Holec, Dědek, Kratochvil.
    Trenér: Weintritt

    LHK Jestřábi Prostějov: Štipčák (Pavelka) – Hanousek, Šidlík, Kloz, Drtil, Krejčí, Forman, Pěnčík – Jiránek (A), Venkrbec (C), Maruna – J. Veselý, Račuk, Illéš – Slanina, Pitule, Z. Doležal – Fronk, V. Burian (A), Antoníček.
    Trenér: Štrba

    Rozhodčí: Ondráček, Mejzlík – Hanzlík, Tvrdý

    Diváci: 2044
    bahis siteleri