Philadelphia – Vancouver 2:0 (kon.) | Montreal – Minnesota 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa 3:2 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 1:0 (kon.) | Nashville – Edmonton 1:6 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:5 (kon.)
Seattle – Colorado 1:4 (kon.) | San Jose – Carolina 3:6 (kon.) | Vegas – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
Minnesota Wild
Středa 18.10.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    A tak tu máme ještě jedno vyloučení. Na trestnou lavici míří Marcus Foligno (MNS), který dostává dvě minuty za podrážení.
     
    54:08
    Nicméně poté se před bránou Minnesoty strhla další potyčka, která nakonec znamená předčasný konec pro Joela Eriksson Eka (MNS), jenž obdržel deset minut za nesportovní chování a dvě minuty za hrubost. Dvě minuty ha hrubost dostal Mats Zuccarello (MNS). Na domácí straně poté obdržel dvě minuty a osobní desetiminutový trest Josh Anderson (MTL).
     
    53:15
    Když to Montrealu nejde ve hře, tak to aspoň Michael Pezzetta (MTL) ničí v bitkách, když sestřelil jednoho z hráčů Minnesoty, kterého šel ihned potrestat Jon Merill (MNS). Nicméně dvě minuty navíc za vyprovokování bitky dostává právě obránce Minnesoty.
     
    43:41
    Jenže vše končí zase zcela zbytečný faul Tannera Pearsona (MTL), který za bránou Minnesoty trefil vysokou holí Middletona.
     
    40:35
    Tak nakonec je z toho trest na obou stranách, ikdyž tedy Joel Eriksson Ek (MNS) je v tom zcela nevinně, protože dostává trest za sekání, které vůbec neudělal. Na domácí straně je na dvě minuty vyloučen Michael Matheson (MTL).
     
    40:00
    V závěru druhé třetiny ještě dostává dvě minuty za hrubost Arber Xhekaj (MTL).
     
    38:00
    Brandon Duhaime (MNS) se po uplynutí svého pětiminutového trestu opět vrací na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    35:46
    Tak přesilová hra Montrealu nakonec končí předčasně, protože Juraj Slafkovský (MTL) znova usedá na trestnou lavici, když vysekl hůl z ruk Johanssona.
     
    34:10
    Nicméně během zakončení Johanssona došlo k faulu Joela Eriksson Eka (MNS), který si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:14
    Ve středu hřiště došlo k bitce, kterou proti sobě svedli Michael Pezzetta (MTL) a Brandon Duhaime (MNS), kterou nakonec vcelku rychle vyhrál domácí hráč. Oba si nyní pět minut odpočinou na trestné lavici.
     
    25:46
    A navíc je tu další zbytečné vyloučení domácích, když Cole Caufield (MTL) za bránou Minnesoty podrazil Fabera a dostává tedy dvě minuty.
     
    22:01
    Montreal jde do tří! Kaiden Guhle (MTL) v rohu kluziště vysekl hůl Johanssonovi a za své počínání dostává dvě minuty.
     
    21:25
    Nicméně vylučovat se bude na druhé straně, protože dvě minuty za podrážení dostává Juraj Slafkovský (MTL).
     
    08:43
    Nicméně Habs se z něj dokázali vymanit a ihned šli do protiútoku, kde si dokonce vybojovali svou první přesilovou hru, protože na trestnou lavici usedá Ryan Hartman (MNS) na dvě minuty za podrážení.
     
    06:10
    Minnnesota si zahraje první přesilovou hru, když na trestnou lavici míří domácí Josh Anderson, který si odsedí dvě minuty za hrubost.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 30. Pearson, 58. Newhook (Savard, Caufield) – 10. Duhaime (Middleton), 10. Dewar, 23. Eriksson Ek (Zuccarello, Kaprizov), 38. Kaprizov (Zuccarello, Addison), 46. Eriksson Ek (Kaprizov, Zuccarello)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Allen) – Matheson, Savard, Guhle, Kovacevic, Xhekaj, Harris – Caufield, Suzuki, Harvey-Pinard – Pearson, Newhook, Slafkovský – J. Anderson, Monahan, Gallagher – Pezzetta, Evans, Ylönen.
    Trenér: Martin St. Louis

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Brodin, Addison, Faber, Middleton, Merrill, Mermis – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – M. Foligno, Rossi, F. Gaudreau – Maroon, Dewar, Duhaime – Eriksson Ek, M. Johansson.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: O´Rourke, Markovic – Cormier, Smith

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri