Darmstadt – RB Lipsko 1:3 (kon.) | Freiburg – Bochum 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Frankfurt 1:3 (kon.)
Union Berlín – Stuttgart 0:3 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 1:2 (kon.) | Mohuč – Bayern 1:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:2 (1:1)
Bayer Leverkusen
Sobota 21.10.2023, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    62
    Leverkusen právě vstřelil branku! Nyní si už ale Bayer bere ztracené vedení zpět! Jeremie Frimpong se dostal s míčem do vápna a šikovně ho poslal zpět na hranici vápna. Tam se do něj tvrdou ranou opřel ALEJANDRO GRIMALDI, jehož tvrdou ránu tečoval jeden z domácích mimo dosah brankáře.
     
    41
    Wolfsburg právě vstřelil branku! Jenže domácím hráčům to vůbec nemusí vadit, jelikož po dalším rohovém kopu se prosazují! Mattias Svanberg sice svou ranou napálil jednoho ze soupeřů, jenže míč se odrazil přesně k MAXENCI LACROIXOVI, který prudkou ranou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci.
     
    13
    Leverkusen právě vstřelil branku! Jenže ze standardní situace vznikla rychlá protiakce, po které se hosté dostávají do vedení! Celou akci táhl Victor Boniface , který se však proti přesile nemohl prosadit. Vymyslel tedy parádní lob přes tři hráče, který akrobaticky dostal za brankovou čáru JEREMIE FRIMPONG! Míč byl těsně za čárou, ale i to se počítá.

    Denisa Józsová

    Branky: 41. Lacroix (Jenz) – 13. Frimpong (Boniface), 62. Grimaldo (Frimpong)

    Karty:   36. Arnold (WOF), 45. Baku (WOF), 65. Maehle (WOF) – 37. Palacios (LEV), 55. Xhaka (LEV), 56. Adli (LEV), 74. J. Hofmann (LEV), 86. Tapsoba (LEV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 11:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
    VfL Wolfsburg: Pervan – Bornauw (78. Kamiński), Lacroix, Jenz – Baku, Svanberg (71. Majer), Arnold (C), Maehle – Gerhardt (78. Paredes), Tomás (46. A. Sarr) – Wind.
    Náhradníci: Schulze – Zesiger, Cozza, Wimmer, Pejčinović.

    Trenér: Niko Kovač.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Stanišić (88. Kossounou), Tah, Tapsoba – Frimpong (88. Tella), Palacios, Xhaka, Grimaldo – J. Hofmann (88. Amiri), Adli (60. Wirtz) – Boniface.
    Náhradníci: Kovář – Hincapié, Andrich, Schick, Hložek.

    Trenér: Xabi Alonso.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri