Jihlava – Kolín 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Vsetín 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 2:1 (po pr.)
Pardubice B – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Slavia 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice B
5:4 (3:1, 1:2, 0:1 - 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 25.10.2023, 18:00 • Zimní stadion Chrudim • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Chabada, J. Kolář, Bučko, Voženílek, Kubíček, Tvrdík – Hrníčko, Rákos (A), Herčík – Urban, J. Mikyska, Pochobradský – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Rouha, Zeman, Žálčík (A).
    Trenér: Richard Král.

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Hrachovský – Hotěk, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – Haas, Šuhaj, Z. Sedlák – Geidl, Macháček, R. Toman – R. Veselý.
    Trenér: Martin Hrnčár.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Roischel, Juránek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Jako první se dopředu vydali hosté, vepředu dlouho držel kotouč Vladimír Svačina. Nakonec ale nenašel přesnou přihrávku.
     
    00:42
    Tomáš Vomáčka si hned musel připisovat první důležitý zásah, a to když pokryl ránu Vladimíra Svačiny a poradil si i s následnou dorážkou.
     
    00:55
    Frýdek znovu vyhrál buly v útočném pásmu a hned přišlo nahození před bránu, tam ale tentokrát dobrou práci odvedli bránící hráči.
     
    01:32
    Rostislav Marosz byl také velmi nebezpečným střelcem, z levého kruhu mířil ke vzdálenější tyči, ale pardubický brankář byl opět úspěšnější.
     
    02:32
    Poprvé se pořádně zapotil také Patrik Švančara! Přihrávku před bránu totiž malém stihl zachytit Tomáš Kaut, což se mu jen těsně nepovedlo. Následně ale poslal k zemi brankáře hostů, vylučovat se však nebude.
     
    03:27
    Hosté měli menší problémy s bráněním, nakonec se museli osvobodit vyhozením.
     
    03:53
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Domácí využívají jednu ze svých prvních šancí a jdou do vedení! Celá gólová akce se seběhla po vyhraném buly. Od modré čáry vyslal kotouč na bránu Jakub Kolář, ale ten trefil pouze DOMINIKA HRNÍČKA. Domácí forvard si však puk skvěle sklepl a nedal gólmanovi šanci k zákroku. Asistence: Jan Kolář, Daniel Herčík.
    03:53 Dominik HRNÍČKO - 1:0
     
    05:08
    Pardubice jsou po svém prvním gólu na koni a všude jsou mnohem dříve. Kvůli tomu musel Patrik Švančara znovu zasahovat, těžké to ale tentokrát neměl.
     
    05:48
    Souboj o puk ve středním pásmu vyzněl pro Frýdek, po přechodu modré čáry tak vypálil Radim Toman, ale bránu opravdu hodně minul.
     
    06:18
    Tomáš Zeman nebyl včas u svého nahození, nakonec ale kotouč se spoluhráči vybojoval a domácí mohou zase útočit.
     
    06:43
    Kamil Walega schytal tvrdý hit od Jakuba Koláře, který byl v rámci pravidel a ukončil tak celou akci rysů.
     
    07:49
    Tomáš Urban také zkusil štěstí z velké vzdálenosti a nemyslel to vůbec zle, protože Patrik Švančara toho moc neviděl, kotouč ale nakonec skončil jen na hrazení.
     
    08:43
    Robin Kaplan se výborně rozjel na levém křídle a díky tomu se rychle dostal do střelecké pozice, ránou ke vzdálenější tyči se ale neprosadil.
     
    09:33
    Další gólovka pro Pardubice! Tomáš Zeman se zničehonic zjevil před bránou, kde ho výborně našel Michal Rouha, avšak jeho rána byla zastavena pozornou lapačkou Patrika Švančary!
     
    10:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté velmi rychle srovnávají krok! Frýdek se poměrně v klidu usadil v útočném pásmu a následně Rostislav Marosz vybídl k tvrdé ráně JANA VÝTISKA. Ten na modré čáře neváhal a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Rostislav Marosz.
    10:11 Jan VÝTISK - 1:1
     
    10:58
    Pardubice disponují dobrých přechodem přes modrou čáru, díky tomu mohl znovu střílet Tomáš Kaut, ale ten mířil přímo doprostřed brány.
     
    11:22
    Nahození Marka Voženílka se od bránícího hráče odrazila mimo hrací plochu, znovu se tedy bude vhazovat před brankářem Frýdku.
     
    11:35
    Domácí střílí z téměř každé možné pozice, avšak většina jejich pokusů končí blokem. Díky tomu se nyní hosté mohli osvobodit.
     
    12:29
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Frýdek si znovu nepohlídal prostor před bránou a Pardubice zase trestají! Po nahození Jana Koláře si tentokrát sklepl kotouč DANIEL RÁKOS, který si šikovně otočil a bez větších potíží zakončil do odkryté klece. Asistence: Daniel Herčík, Jan Kolář.
    12:29 Daniel RÁKOS - 2:1
     
    13:41
    Domácí jsou stále mnohem rychlejší, ale pálí další velkou šanci! Robin Kaplan na levé straně na sebe natáhl hned dva protihráče a následně přenesl hru na pravou stranu na Jakuba Lichtaga, ten ale přesouvajícího se Patrika Švančaru nezaskočil!
     
    14:38
    Hosté nezvládli rozehrávku a sám před gólmanem byl díky tomu Michal Rouha, Patrik Švančara ale drží, i když zasáhl jen tak tak!
     
    15:22
    Michal Ramik se dobře nacpal do předbrankové prostoru a odtud skoro sklepl kus gumy až do sítě, nakonec se ale puk zjevil jen vedle brány.
     
    16:07
    Daniel Kowalczyk si řekl o přihrávku na pravé straně a po úspěšném převzetí se mu otevřelo spoustu prostoru, kotouč ale mezi tři tyče nenapasoval.
     
    16:41
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jakub Lichtag – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Patrik Urbanec – 5 min., bitka.
     
    17:23
    Frýdek se při své rozehrávce znovu nedostal přes střední pásmo, což ale neplatí o domácích, kteří hned mohli střílet. Střelecký pokus ale byl tentokrát nepřesný.
     
    18:14
    Rostislav Marosz si zkoušel s kotoučem najít cestu před bránu, bránící hráč mu ale hodně zkušeně kus gumy vypíchl.
     
    18:34
    Oskaru Haasovi v nejhorší možný moment sjel puk z hokejky, kvůli tomu se výsledná střela sotva došourala k připravenému Tomáši Vomáčkovi.
     
    19:02
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Dominik Hrníčko – 2 min., sevření puku rukou.
     
    19:31
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubice paradoxně navyšují vedení ve vlastním oslabení! Marek Voženílek šikovně prostrčil přihrávku skrz dva protihráče a do úniku tak poslal TOMÁŠE URBANA, který s přesností snajpra poslal kotouč mezi betony Patrika Švančary. Asistence: Marek Voženílek.
    19:31 Tomáš URBAN - 3:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:52.
     
    V první periodě jsme byli svědky velmi atraktivního hokeje, který přinesl i slušný počet branek. Již ve čtvrté minutě otevřel skóre Dominik Hrníčko, ale vedení domácím vydrželo jen něco málo přes šest minut, kdy se prosadil kapitán Frýdku Jan Výtisk. Východočeši se ale nenechali vykolejit a pokračovali ve svém dobrém výkonu, což jim nakonec přineslo dvoubrankový náskok. Trefili se Daniel Rákos a Tomáš Urban, díky čemuž se Pardubice nacházejí v mnohem lepší pozici.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Přestřelka nekončí ani po přestávce, Frýdek tak využívá přesilovku, ve které inkasoval! Bránící hráči se po přenesení hry nestačili přesunout k nahazujícímu Vladimíru Svačinovi, jehož pokus před bránou tečoval JAKUB DOKTOR, který kus gumy srazil přímo pod horní tyč. Asistence: Vladimír Svačina, Oskar Haas.
    20:23 Jakub DOKTOR - 3:2
     
    21:58
    Patrik Švančara už se také musel zapojit do hry, a to když chytal nahození přes celé kluziště. Raději se postaral o přerušení hry.
     
    22:37
    Nico Geidl dostal nadějný pas na levé křídlo, kotouč ale skákal, kvůli čemuž ho nedokázal ideálně zpracovat.
     
    23:23
    Michal Hotěk z otočky trefil pouze bránícího hráče, kotouč ale okamžitě našel a díky pohotové přihrávce ještě akce může pokračovat.
     
    24:22
    Martin Bučko zkusil zaskočit gólmana nahozením od mantinelu, Patrik Švančara ale jistě potvrdil svou pozornost.
     
    24:44
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Rostislav Marosz – 2 min., podrážení.
     
    25:08
    Martin Bučko se připsal další střelecký pokus, tentokrát to bylo z mnohem lepší pozice. Kotouč však letěl přímo do náruče gólmana Frýdku.
     
    25:47
    Také Pardubice mohly využít svou početní výhodu, ale Dominik Hrníčko zakončoval neúspěšně! Jeho teč těsně před bránou však vypadala pořádně nebezpečně, Patrik Švančara však zvládl přerušit hru!
     
    26:15
    Frýdek sice buly nevyhrál, ale vzápětí se zmocnil puku a ihned vyhodil. Moc času na odpočinek ale nedostane.
     
    26:52
    Lukáš Žálčík zkusil štěstí hned po přechodu modré čáry, jeho střela příklepem vypadala opravdu nebezpečně, ale Patrik Švančara se nenechal zaskočit.
     
    27:35
    Frýdek-Místek se při přechodu do útoku dopustil ofsajdu, vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    27:53
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Kamil Walega – 2 min., hákování.
     
    28:28
    Rysové zatím úspěšně drží kotouč mimo svou třetinu a všechno nasvědčuje tomu, že by měli zvládnout ubránit druhé oslabení.
     
    28:44
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se hostům oslabení nepovedlo a Pardubice zase vedou o dvě branky! DANIEL HERČÍK ke dvěma asistencím přidává i vstřelenou branku, a to když z levého kruhu neomylně vymetl pravou šibenice branky Frýdku. Asistence: Ondřej Chabada, Tomáš Kaut.
    28:44 Daniel HERČÍK - 4:2
     
    29:40
    Hra se musí přerušit, protože domácí hráči si přihráli rukou, takže se bude vhazovat před jejich brankou.
     
    30:26
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Daniel Kowalczyk – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Zase je to jednu branku a také Frýdek se prosazuje v oslabení! Individuálním způsobem se o to postaral VLADIMÍR SVAČINA, kteří vystihl přihrávku na modré čáře, následně se procpal až před brankáře Tomáše Vomáčku, kterého překonal bekhendovým zakončením mezi betony. Bez asistence.
    30:35 Vladimír SVAČINA - 4:3
     
    31:38
    Hosté se nyní cítí samozřejmě skvěle a bránění zatím zvládají s přehledem. V oslabení ale ještě nějakou chvíli budou.
     
    32:16
    Rostislav Marosz odpaluje kotouč přes všechny čáry a toto oslabení tedy hosté zvládnou. Daniel Kowalczyk totiž budou každou chvílí zpátky na ledě.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Marek Voženílek – 2 min., sekání.
     
    33:27
    Dominik Hrníčko je v oslabení hodně aktivní a kromě toho, že v útočném pásmu koupil spoustu času, tak také vystřelil. Bránu ale o dost netrefil.
     
    34:09
    Pardubice jsou ve vlastním oslabení hodně aktivní a další protiakci řídil Tomáš Urban, nakonec ho ale čistým způsobem zastavil bránící hráč.
     
    34:48
    Kamil Walega se skoro prosadil, protože jeho pokus tečoval jeden z obránců do protipohybu Tomáše Vomáčky! Ten však skvěle zareagoval, vymrštil beton a zázračně zasáhl!
     
    35:28
    Štěpán Macháček nebezpečně číhal za obranou, kam také dostával přihrávku, ale prudký kotouč nedokázal zpracovat. Ten tak skončil až u domácího brankáře, který raději přerušil hru.
     
    35:43
    Jan Kolář dostal nabito, ale se střelou příliš dlouho vyčkával, takže se Patrik Švančara stihl nachystat do ideální pozice a následně zasáhl lapačkou.
     
    36:25
    Východočeši se poměrně dlouho drží v útočném pásmu a několikrát i prověřili brankáře hostů, příliš velkou šanci si ale nevytvořili.
     
    37:24
    Michal Pochobradský zůstal úplně volný za obranou a po obranném zákroku jeho spoluhráče mířil sám na gólmana! Před něho se dostal jen tak tak, ale kvůli bránícímu hráči nakonec pořádně nezakončil.
     
    37:42
    Domácí si připisují jednu střelu za druhou, dalším střelcem byl Tomáš Kaut, ale Patrik Švančara jeho pokus zneškodnil lapačkou.
     
    38:28
    Rostislav Marosz měl hodně dlouho kotouč pod kontrolou, ale přitom se zaklesnutý do protihráče. Nakonec o puk přišel, o faul se ale nejednalo.
     
    39:25
    Dominik Hrníčko si nepohlídal přechod přes modrou čáru a dopustil se těsného ofsajdu, hra tedy bude ještě jednou přerušena.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:50.
     
    I druhá perioda byla bohatá na góly a tentokrát byl úspěšnější Frýdek, který ještě rozhodně může bojovat o tři body! Nejprve hned po návratu z kabin snížil šikovnou tečí Jakub Doktor, ale to zdaleka nebylo vše. Na přelomu poloviny utkání vrátil svému týmu dvoubrankové vedení Daniel Herčík, který přesnou ránou vymetl pavučiny v pravém horním rohu frýdecké klece, avšak i tentokrát našli hosté odpověď. Ve vlastním oslabení se o ní postaral Vladimír Svačina, který tak dodal svým spoluhráčům potřebnou naději. Bude to tedy ještě hodně zajímavé.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Jako první v závěrečné periodě zaútočili domácí, Patrik Švančara tak musel zasahovat, ale složité to rozhodně neměl.
     
    41:20
    Jakub Doktor si vyměnil kotouč s Michalem Raminek a následně vypálil pod horní tyč, Tomáš Vomáčka však stačil vyšpulit své rameno.
     
    42:05
    Vojtěchu Šuhajovi se střela od modré čáry vůbec nepovedla, takže Pardubice mohly hned rozjet protiakci, ta však skončila jen nepovedenou přihrávkou.
     
    42:29
    O první přerušení třetí části se postaral až nyní frýdecký brankář, který nechtěl nic riskovat rozehrávkou.
     
    43:02
    Ondřej Hrachovský nabízel před bránu nadějný kotouč na teč, žádný ze spoluhráčů ho však nevyslyšel. Tomáš Vomáčka však musel stejně zasahovat.
     
    43:49
    Kamil Walega se dobře natlačil k odraženému kotouči a také mohl přihrávat před branku, tentokrát si to však pohlídali bránící hráči.
     
    44:18
    Hosté jsou na koni a jdou si za vyrovnáním, nyní střílel Daniel Kowalczyk, ale jeho pokus byl sražen pouze do mantinelu.
     
    45:23
    Tomáš Vomáčka musí být opravdu hodně pozorný a během chvíle si musel připsat tři důležité zákroky.
     
    45:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jan Zdráhal – 2 min., sekání.
     
    46:55
    Frýdek je v početní převaze opravdu hodně aktivní a prakticky celou dobu krouží v útočném pásmu, chybí tomu jen střelba.
     
    47:15
    Jan Kolář vyhazuje přes všechny čáry, díky čemuž Východočeši asi ubrání klíčové oslabení.
     
    47:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Pardubice oslabení skutečně ubránily, ale hned vzápětí inkasují! Jakub Doktor už nevěděl co dělat s kotoučem v rohu kluziště, proto ho poslal směrem na bránu. Tam ukázal skvělou duchapřítomnost MICHAL HOTĚK, jenž puk nepříjemně tečoval a nějakým zázrakem ho dostal za záda Tomáše Vomáčky. Asistence: Jakub Doktor.
    47:32 Michal HOTĚK - 4:4
     
    48:22
    Hosté jsou jako polití živou vodou a dostávají se do jedné příležitosti za druhou. Pokud se domácí neseberou, mohou dokonce riskovat ztrátu vyrovnaného stavu.
     
    49:25
    Východočeši se po delší době dostali dopředu, ale tam jsou schopní hrát jen u mantinelu. Od nějakého střeleckého pokusu byli hodně daleko.
     
    50:05
    Daniel Kowalczyk udržel jen tak tak kotouč v útočném pásmu, bekhendem ho ale poslal jen k protihráči, takže se stejně musel co nejrychleji stahovat.
     
    51:16
    Zdeněk Sedlák udržel kotouč na hokejce, i když si protihráč proti němu počínal hodně na hraně pravidel. Hosté tak zase mohou rozjet pořádný nápor.
     
    51:50
    Jakub Lichtag to se svou zadovkou myslel dobře, příliš to ale nečekal Tomáš Kaut, který na puk ani nedosáhl.
     
    52:28
    Tomáš Vomáčka si musel pohlídat nahozený puk a následně rychle rozehrál, avšak jeho spoluhráči nezvládli rozehrávku, kvůli čemuž zasahoval znovu. To už raději přerušil hru.
     
    53:08
    Hra se už přece jen vyrovnala a nyní o vítězi může rozhodnout jediná akce. Nyní měli takovou akci na dosah domácí, nakonec z toho ale byla jen zblokovaná střela.
     
    53:52
    Štěpán Macháček prakticky z ničeho vymyslel nebezpečnou střelu, a to když dostal kotouč skrz nohy bránícího hráče a málem i brankáře. Tomáš Vomáčka se pořádně zapotil při sklapnutí svých betonů.
     
    Dnešní utkání sleduje 509 diváků.
     
    54:34
    Pardubice uklidňují hru za svou klecí, takže oba celky střídají.
     
    55:29
    Začíná se hrát hodně tvrdě, v poslední minutě jsme viděli dva tvrdé hity, avšak oba byly v rámci pravidel, takže o vyloučení nemohla být řeč.
     
    56:04
    Jan Kolář je i nadále hodně aktivní a už zase pálil od modré čáry, kotouč však proletěl jen těsně vedle levé tyče.
     
    56:25
    Daniel Rákos si výborně řekl o pas do mezikruží, odtud po delší době zaměstnal Patrika Švančaru, ale ten si připisuje velmi jistý zákrok.
     
    57:00
    Tomáš Vomáčka musel také zasahovat, i když střelu od modré čáry vůbec neviděl, ale měl štěstí, protože kus gumy skončil na jeho betonu.
     
    58:03
    Základní hrací doba se rychle blíží ke konci, v samotném závěru třetí třetiny však na větší šanci čekáme. Jde vidět, že ani jeden tým nechce udělat zbytečnou chybu.
     
    58:53
    Michal Pochobradský zkoušel dostat kotouč před bránu, jeho bekhend byl ale více než zoufalý, takže z toho nic být nemohlo.
     
    59:08
    Na druhé straně z rychlého protiútoku málem trestal Kamil Walega, jeho nadějný pokus ke vzdálenější tyči ale nakonec skončil jen vedle.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    2 min. HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Oskar Haas.
     
    59:35
    Oddechový čas pro Pardubice B.
     
    59:55
    Josef Mikyska si ještě připsal nebezpečnou střelou z levé strany, Patrik Švančara však jistě vytasil lapačku. Pro svůj tým minimálně jeden bod nejspíš udrží.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina byla na góly zdaleka nejchudší, Frýdek ale vstřelil klíčovou branku, díky čemuž zápas dospěl minimálně do prodloužení. O vyrovnávací gól se postaral šťastnou tečí Michal Hotěk, který využil zoufalého nahození Jakuba Doktora. Každopádně i do prodloužení budou Pardubice vstupovat ve výhodě, protože budou hrát ještě minutu a půl přesilovou hru. Uvidíme, jestli ji využijí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:23
    Pardubice téměř okamžitě rozhodly v prodloužení, a to když Martin Bučko na první pokus sice Patrika Švančaru nepřekonal, ale na druhý už ano, avšak branka nemůže platit, protože rozhodčí předtím přerušili hru, jelikož brána byla vychýlena ze svého obvyklého postavení!
     
    61:00
    Domácí se okamžitě usadili v pásmu, následně sám zkusil štěstí Lukáš Žálčík, ale svou nepřesnou střelou vyhnal svůj tým z pásma.
     
    61:22
    Další střela už se konala po pěkné kombinaci a připsal si jí Daniel Herčík, Patrik Švančara se však výtečně přesunul a hlavně díky němu zápas pořád pokračuje!
     
    61:58
    Frýdek už hraje v plném počtu, ale stále se nedostal ke kotouči. Ke kusu gumy se dostal až Patrik Švančara, který nic neriskoval a přerušil hru.
     
    62:35
    Kamil Walega si sympatickým způsobem hledal cestu před bránu, až na poslední chvíli mu jeden z bránících hráčů stačil vypíchnout kotouč.
     
    63:00
    Tomáš Kaut už se řídil do úniku, přihrávku od Robina Kaplana ale byla příliš prudká, kvůli čemuž mu kotouč utekl.
     
    63:25
    Robin Kaplan byl nyní sám ve střelecké pozici, ale Patrik Švančara si s jeho projektilem poradil s ledovým klidem a ještě bleskově rozehrál.
     
    64:05
    Michal Pochobradský dostal příliš mnoho prostoru a mohl jít do bekhendového blafáku, nakonec však ani nezakončil.
     
    64:59
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Frýdek-Místek prohrává třetí prodloužení v řadě a druhý bod zůstane v Chrudimi! Už to vypadalo, že domácí nemají dostatek času na zkompletování akce, ale JAN KOLÁŘ si ten čas našel. Nejprve jen tak tak udržel kotouč v pásmu, následně si ho vyměnil s Josefem Mikyskou a bez větších problémů mohl zakončit do odkryté klece. Asistence: Josef Mikyska.
    64:59 Jan KOLÁŘ - 5:4
     
    Konec zápasu.
     
    V prodloužení bylo na vidění opravdu spousta šancí na obou stranách a už to vypadalo, že budou muset rozhodnout samostatné nájezdy. Jan Kolář však v samotném závěru vymyslel výbornou akci, kterou zakončil gólem sekundu před koncem a jsou z toho dva body pro Pardubice B. Frýdek tak čeká na výhru už dlouhých dvanáct zápasů, v prodloužení navíc prohrál potřetí v řadě.
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:41:39)
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Hrníčko (J. Kolář, Herčík), 13. Rákos (Herčík, J. Kolář), 20. Urban (Voženílek), 29. Herčík (Chabada, Kaut), 65. J. Kolář (J. Mikyska) – 11. Výtisk (Marosz), 21. Doktor (Svačina, Haas), 31. Svačina, 48. Hotěk (Doktor)


    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Chabada, J. Kolář, Bučko, Voženílek, Kubíček, Tvrdík – Hrníčko, Rákos (A), Herčík – Urban, J. Mikyska, Pochobradský – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Rouha, Zeman, Žálčík (A).
    Trenér: Richard Král.

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Hrachovský – Hotěk, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – Haas, Šuhaj, Z. Sedlák – Geidl, Macháček, R. Toman – R. Veselý.
    Trenér: Martin Hrnčár.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Roischel, Juránek

    Diváci: 509
    bahis siteleri