Jihlava – Kolín 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Vsetín 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 2:1 (po pr.)
Pardubice B – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Slavia 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice B
5:4 (3:1, 1:2, 0:1 - 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 25.10.2023, 18:00 • Zimní stadion Chrudim • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:59 Jan KOLÁŘ - 5:4
     
    64:59
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Frýdek-Místek prohrává třetí prodloužení v řadě a druhý bod zůstane v Chrudimi! Už to vypadalo, že domácí nemají dostatek času na zkompletování akce, ale JAN KOLÁŘ si ten čas našel. Nejprve jen tak tak udržel kotouč v pásmu, následně si ho vyměnil s Josefem Mikyskou a bez větších problémů mohl zakončit do odkryté klece. Asistence: Josef Mikyska.
     
    61:22
    Další střela už se konala po pěkné kombinaci a připsal si jí Daniel Herčík, Patrik Švančara se však výtečně přesunul a hlavně díky němu zápas pořád pokračuje!
     
    60:23
    Pardubice téměř okamžitě rozhodly v prodloužení, a to když Martin Bučko na první pokus sice Patrika Švančaru nepřekonal, ale na druhý už ano, avšak branka nemůže platit, protože rozhodčí předtím přerušili hru, jelikož brána byla vychýlena ze svého obvyklého postavení!
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    2 min. HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Oskar Haas.
    47:32 Michal HOTĚK - 4:4
     
    47:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Pardubice oslabení skutečně ubránily, ale hned vzápětí inkasují! Jakub Doktor už nevěděl co dělat s kotoučem v rohu kluziště, proto ho poslal směrem na bránu. Tam ukázal skvělou duchapřítomnost MICHAL HOTĚK, jenž puk nepříjemně tečoval a nějakým zázrakem ho dostal za záda Tomáše Vomáčky. Asistence: Jakub Doktor.
     
    45:26
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jan Zdráhal – 2 min., sekání.
     
    45:23
    Tomáš Vomáčka musí být opravdu hodně pozorný a během chvíle si musel připsat tři důležité zákroky.
     
    37:24
    Michal Pochobradský zůstal úplně volný za obranou a po obranném zákroku jeho spoluhráče mířil sám na gólmana! Před něho se dostal jen tak tak, ale kvůli bránícímu hráči nakonec pořádně nezakončil.
     
    34:48
    Kamil Walega se skoro prosadil, protože jeho pokus tečoval jeden z obránců do protipohybu Tomáše Vomáčky! Ten však skvěle zareagoval, vymrštil beton a zázračně zasáhl!
     
    32:46
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Marek Voženílek – 2 min., sekání.
    30:35 Vladimír SVAČINA - 4:3
     
    30:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Zase je to jednu branku a také Frýdek se prosazuje v oslabení! Individuálním způsobem se o to postaral VLADIMÍR SVAČINA, kteří vystihl přihrávku na modré čáře, následně se procpal až před brankáře Tomáše Vomáčku, kterého překonal bekhendovým zakončením mezi betony. Bez asistence.
     
    30:26
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Daniel Kowalczyk – 2 min., nedovolené bránění.
    28:44 Daniel HERČÍK - 4:2
     
    28:44
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se hostům oslabení nepovedlo a Pardubice zase vedou o dvě branky! DANIEL HERČÍK ke dvěma asistencím přidává i vstřelenou branku, a to když z levého kruhu neomylně vymetl pravou šibenice branky Frýdku. Asistence: Ondřej Chabada, Tomáš Kaut.
     
    27:53
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Kamil Walega – 2 min., hákování.
     
    25:47
    Také Pardubice mohly využít svou početní výhodu, ale Dominik Hrníčko zakončoval neúspěšně! Jeho teč těsně před bránou však vypadala pořádně nebezpečně, Patrik Švančara však zvládl přerušit hru!
     
    24:44
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Rostislav Marosz – 2 min., podrážení.
    20:23 Jakub DOKTOR - 3:2
     
    20:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Přestřelka nekončí ani po přestávce, Frýdek tak využívá přesilovku, ve které inkasoval! Bránící hráči se po přenesení hry nestačili přesunout k nahazujícímu Vladimíru Svačinovi, jehož pokus před bránou tečoval JAKUB DOKTOR, který kus gumy srazil přímo pod horní tyč. Asistence: Vladimír Svačina, Oskar Haas.
    19:31 Tomáš URBAN - 3:1
     
    19:31
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubice paradoxně navyšují vedení ve vlastním oslabení! Marek Voženílek šikovně prostrčil přihrávku skrz dva protihráče a do úniku tak poslal TOMÁŠE URBANA, který s přesností snajpra poslal kotouč mezi betony Patrika Švančary. Asistence: Marek Voženílek.
     
    19:02
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Dominik Hrníčko – 2 min., sevření puku rukou.
     
    16:41
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Jakub Lichtag – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Patrik Urbanec – 5 min., bitka.
     
    14:38
    Hosté nezvládli rozehrávku a sám před gólmanem byl díky tomu Michal Rouha, Patrik Švančara ale drží, i když zasáhl jen tak tak!
     
    13:41
    Domácí jsou stále mnohem rychlejší, ale pálí další velkou šanci! Robin Kaplan na levé straně na sebe natáhl hned dva protihráče a následně přenesl hru na pravou stranu na Jakuba Lichtaga, ten ale přesouvajícího se Patrika Švančaru nezaskočil!
    12:29 Daniel RÁKOS - 2:1
     
    12:29
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Frýdek si znovu nepohlídal prostor před bránou a Pardubice zase trestají! Po nahození Jana Koláře si tentokrát sklepl kotouč DANIEL RÁKOS, který si šikovně otočil a bez větších potíží zakončil do odkryté klece. Asistence: Daniel Herčík, Jan Kolář.
    10:11 Jan VÝTISK - 1:1
     
    10:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté velmi rychle srovnávají krok! Frýdek se poměrně v klidu usadil v útočném pásmu a následně Rostislav Marosz vybídl k tvrdé ráně JANA VÝTISKA. Ten na modré čáře neváhal a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Rostislav Marosz.
     
    09:33
    Další gólovka pro Pardubice! Tomáš Zeman se zničehonic zjevil před bránou, kde ho výborně našel Michal Rouha, avšak jeho rána byla zastavena pozornou lapačkou Patrika Švančary!
    03:53 Dominik HRNÍČKO - 1:0
     
    03:53
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Domácí využívají jednu ze svých prvních šancí a jdou do vedení! Celá gólová akce se seběhla po vyhraném buly. Od modré čáry vyslal kotouč na bránu Jakub Kolář, ale ten trefil pouze DOMINIKA HRNÍČKA. Domácí forvard si však puk skvěle sklepl a nedal gólmanovi šanci k zákroku. Asistence: Jan Kolář, Daniel Herčík.
     
    02:32
    Poprvé se pořádně zapotil také Patrik Švančara! Přihrávku před bránu totiž malém stihl zachytit Tomáš Kaut, což se mu jen těsně nepovedlo. Následně ale poslal k zemi brankáře hostů, vylučovat se však nebude.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Hrníčko (J. Kolář, Herčík), 13. Rákos (Herčík, J. Kolář), 20. Urban (Voženílek), 29. Herčík (Chabada, Kaut), 65. J. Kolář (J. Mikyska) – 11. Výtisk (Marosz), 21. Doktor (Svačina, Haas), 31. Svačina, 48. Hotěk (Doktor)


    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Chabada, J. Kolář, Bučko, Voženílek, Kubíček, Tvrdík – Hrníčko, Rákos (A), Herčík – Urban, J. Mikyska, Pochobradský – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Rouha, Zeman, Žálčík (A).
    Trenér: Richard Král.

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Hrachovský – Hotěk, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – Haas, Šuhaj, Z. Sedlák – Geidl, Macháček, R. Toman – R. Veselý.
    Trenér: Martin Hrnčár.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Roischel, Juránek

    Diváci: 509
    bahis siteleri