Washington – Toronto 1:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 3:0 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 1:4 (kon.) | Florida – San Jose 3:1 (kon.)
NY Islanders – Colorado 4:7 (kon.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Columbus – Anaheim 2:3 (po pr.)
Chicago – Boston 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 7:4 (kon.)
Nashville – Vancouver 2:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 6:3 (kon.)
Vegas – Philadelphia 3:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
7:4 (2:2, 0:1, 5:1)
Edmonton Oilers
Středa 25.10.2023, 03:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Marcus FOLIGNO - 7:4
     
    56:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jenže domácím se povedlo dostat puk do středního pásma, kam za ním vyrazil MARCUS FOLIGNO, jenž se dostal u levého mantinelu za modrou čáru a vystřelil do prázdné branky Edmontonu. Asistence: Joel Eriksson Ek.
    55:50 Ryan HARTMAN - 6:4
     
    55:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Rychlý průnik domácích do útočného pásma, neskutečně rychle se k brance blížící RYAN HARTMAN dostal přihrávku do jízdy a chtěl po přijmu udělat kličku. Puk mu ale z hole ujel, ale natolik šikovně, že Campbellovi i tak propadl mezi betony a na led padají čepice. Je to hattrick! Asistence: Jacob Middleton, Kirill Kaprizov.
    52:55 Evander KANE - 5:4
     
    52:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Draisaitl přihrál před kruhy Bouchardovi, jenž vypálil z voleje a EVANDER KANE šikovnou tečí usměrnil puk za záda Gustavssona. Asistence: Evan Bouchard, Leon Draisaitl.
    50:28 Joel Eriksson Ek - 5:3
     
    50:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JOEL ERIKSSON EK nebyl v dobré střelecké pozici, ale udělal to skvěle. Získal puk vedle branky, lehce zacouval a přitáhl si kotouč před brankoviště. Pak svou střelu zvedl nahoru a překonal Campbella, který ho nedokázal zastavit. Asistence: Pat Maroon, Marcus Johansson.
    46:48 Mats ZUCCARELLO - 4:3
     
    46:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nápor Minnesoty přináší kýžené ovoce. Tentokrát udeřil z prostoru před brankovištěm MATS ZUCCARELLO, když Hartman vybojoval za brankou puk, nahrál před branku Kaprizovovi a ten ještě vylepšil pozici posunutím na Zuccarella, proti němuž se Campbel nestačil přesunout. Asistence: Kirill Kaprizov, Ryan Hartman.
    40:38 Ryan HARTMAN - 3:3
     
    40:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tentokrát vyšel vstup do třetiny bravurně Minnesotě! RYAN HARTMAN před brankovištěm dostal přesnou přihrávku ze strany od Zuccarella a střelou z voleje nedal Campbellovi šanci! Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.
    20:33 Warren FOEGELE - 2:3
     
    20:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Poměrně nenápadná střela WARRENA FOEGELEHO zpoza kruhů přes obránce Minnesoty zaletěla do pravého horního rohu Gustavssonovy branky a Edmonton se opět dostává do vedení! Asistence: Darnell Nurse, Zach Hyman.
    19:00 Ryan HARTMAN - 2:2
     
    19:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Přestože Bouchard zblokoval dvě střely Minnesoty, domácí udrželi útočné pásmo a dál se tlačili do zakončení. Pak přišla střela Middletona od modré čáry, kterou Campbell vyrazil před sebe a RYAN HARTMAN dorazil puk do sítě. Asistence: Jacob Middleton, Calen Addison.
    18:27 Warren FOEGELE - 1:2
     
    18:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení! Bouchardovi byla střela zblokována, nicméně k odraženému puku se dostal WARREN FOEGELE, který jej posílá za záda domácího brankáře. Asistence: Evan Bouchard, Mattias Ekholm.
    07:47 Marco ROSSI - 1:1
     
    07:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se podrželi aktivitu ze své přesilovky a nakonec z toho těží vyrovnávací gól! Centr Hartmana od pravého mantinelu protečoval za záda bezmocného brankáře Edmontonu MARCO ROSSI! Možná tak byla i teč o brusli bránícího protihráče. Asistence: Ryan Hartman, Jake Middleton.
    00:54 Evan BOUCHARD - 0:1
     
    00:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Velmi rychlý gól Edmontonu! Draisaitl vyhrál buly v útočném pásmu a puk se dostal z levé strany před pravý kruh, odkud vypálil EVAN BOUCHARD, jenž otevírá skóre zápasu střelou z nápřahu. Asistence: Evander Kane, Leon Draisaitl.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Rossi (Hartman, Middleton), 19. Hartman (Middleton, Addison), 41. Hartman (Zuccarello, Kaprizov), 47. Zuccarello (Kaprizov, Hartman), 51. Eriksson Ek (Maroon, M. Johansson), 56. Hartman (Middleton, Kaprizov), 57. M. Foligno (Eriksson Ek) – 1. Bouchard (Kane, Draisaitl), 19. Foegele (Bouchard, Ekholm), 21. Foegele (Nurse, Hyman), 53. Kane (Bouchard, Draisaitl)


    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Brodin, Addison, Middleton, Faber, Merrill, Mermis – Kaprizov (A), Hartman, Zuccarello – M. Johansson, Eriksson Ek (A), Maroon – M. Foligno (A), Rossi, F. Gaudreau – Duhaime, Dewar, Lettieri.
    Trenér: Dean Evason

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ekholm, Ceci, Nurse (A), Desharnais, Kulak, Broberg, Bouchard – Janmark, Draisaitl (A), Kane – Hyman, Nugent-Hopkins (A), Foegele – C. Brown, R. McLeod, Holloway – Ryan, Erne.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: MacDougall, Kea – Murray, Johnson

    Diváci: 17064
    bahis siteleri