Washington – Toronto 1:4 (kon.) | Ottawa – Buffalo 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 3:0 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Dallas 1:4 (kon.) | Florida – San Jose 3:1 (kon.)
NY Islanders – Colorado 4:7 (kon.) | Detroit – Seattle 4:5 (po pr.) | Columbus – Anaheim 2:3 (po pr.)
Chicago – Boston 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 7:4 (kon.)
Nashville – Vancouver 2:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 6:3 (kon.)
Vegas – Philadelphia 3:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
7:4 (2:2, 0:1, 5:1)
Edmonton Oilers
Středa 25.10.2023, 03:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Edmonton se dopustil chyby při střídání, na ledě bylo moc hráčů. Dvě minuty.
    56:37 Marcus FOLIGNO - 7:4
     
    56:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jenže domácím se povedlo dostat puk do středního pásma, kam za ním vyrazil MARCUS FOLIGNO, jenž se dostal u levého mantinelu za modrou čáru a vystřelil do prázdné branky Edmontonu. Asistence: Joel Eriksson Ek.
     
    56:01
    Edmonton odvolává brankáře! Hosté hrají v pěti proti čtyřem.
    55:50 Ryan HARTMAN - 6:4
     
    55:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Rychlý průnik domácích do útočného pásma, neskutečně rychle se k brance blížící RYAN HARTMAN dostal přihrávku do jízdy a chtěl po přijmu udělat kličku. Puk mu ale z hole ujel, ale natolik šikovně, že Campbellovi i tak propadl mezi betony a na led padají čepice. Je to hattrick! Asistence: Jacob Middleton, Kirill Kaprizov.
     
    54:21
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Marcus Foligno – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Vincent Desharnais – 2 min., hrubost.
    52:55 Evander KANE - 5:4
     
    52:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Draisaitl přihrál před kruhy Bouchardovi, jenž vypálil z voleje a EVANDER KANE šikovnou tečí usměrnil puk za záda Gustavssona. Asistence: Evan Bouchard, Leon Draisaitl.
     
    52:45
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Dakota Mermis – 2 min., podrážení.
    50:28 Joel Eriksson Ek - 5:3
     
    50:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JOEL ERIKSSON EK nebyl v dobré střelecké pozici, ale udělal to skvěle. Získal puk vedle branky, lehce zacouval a přitáhl si kotouč před brankoviště. Pak svou střelu zvedl nahoru a překonal Campbella, který ho nedokázal zastavit. Asistence: Pat Maroon, Marcus Johansson.
    46:48 Mats ZUCCARELLO - 4:3
     
    46:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nápor Minnesoty přináší kýžené ovoce. Tentokrát udeřil z prostoru před brankovištěm MATS ZUCCARELLO, když Hartman vybojoval za brankou puk, nahrál před branku Kaprizovovi a ten ještě vylepšil pozici posunutím na Zuccarella, proti němuž se Campbel nestačil přesunout. Asistence: Kirill Kaprizov, Ryan Hartman.
    40:38 Ryan HARTMAN - 3:3
     
    40:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tentokrát vyšel vstup do třetiny bravurně Minnesotě! RYAN HARTMAN před brankovištěm dostal přesnou přihrávku ze strany od Zuccarella a střelou z voleje nedal Campbellovi šanci! Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.
     
    31:26
    Další gólovka Minnesoty a další parádní zásah Campbella! Edmonton střídal, což mělo za následek přečíslení tří proti jednomu. Dewar si narazil před brankovištěm puk s Duhaimem, ale Campbell zastavil jeho střelu mezi svými betony! Campbell ve druhé třetině likviduje jednu gólovku za druhou!
     
    30:25
    Dělovka Addisona od modré čáry mířila k pravé tyči, kde byla spousta volného prostoru. Campbell navíc při přejezdu brankovištěm škobrtl, ale i v pádu zachytil ránu svou lapačkou a zachránil těsné vedení Edmontonu. Komerční pauza.
     
    27:25
    Neskutečné, co nyní vychytal Campbell, respektive co spálili domácí! Přečíslení řídil Kaprizov, který prudkým pasem vyzval na levé straně Maroona ke střele. Campbell rybičkou vyrazil puk do prostoru mezi kruhy, kam se vřítil Hartman, ale odkrytou klec minul!
     
    24:12
    A ještě jedna velká šance Kaprizova, opět z pravého kruhu! Tentokrát Campbell kotouč vytěsnil mimo nebezpečný prostor, když se stihl přesunout od opačné tyče na správnou stranu.
     
    24:03
    Zatímco skončila přesilovka domácího týmu, pálil z pravého kruhu z voleje Kaprizov, jeho jedovka ale narazila do tyče Campbellovy klece!
     
    22:47
    Campbell se výborně sklouzl brankovištěm a v podstatě na poslední chvíli zabránil tomu, aby Zuccarello protečoval křižný pas na levou stranu brankoviště za jeho záda.
     
    22:03
    Už potřetí v tomto utkání, a podruhé na straně Edmontonu, dochází ke hře více hráčů, než kolik je povoleno. Minnesota si zahraje přesilovku.
    20:33 Warren FOEGELE - 2:3
     
    20:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Poměrně nenápadná střela WARRENA FOEGELEHO zpoza kruhů přes obránce Minnesoty zaletěla do pravého horního rohu Gustavssonovy branky a Edmonton se opět dostává do vedení! Asistence: Darnell Nurse, Zach Hyman.
    19:00 Ryan HARTMAN - 2:2
     
    19:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Přestože Bouchard zblokoval dvě střely Minnesoty, domácí udrželi útočné pásmo a dál se tlačili do zakončení. Pak přišla střela Middletona od modré čáry, kterou Campbell vyrazil před sebe a RYAN HARTMAN dorazil puk do sítě. Asistence: Jacob Middleton, Calen Addison.
    18:27 Warren FOEGELE - 1:2
     
    18:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení! Bouchardovi byla střela zblokována, nicméně k odraženému puku se dostal WARREN FOEGELE, který jej posílá za záda domácího brankáře. Asistence: Evan Bouchard, Mattias Ekholm.
     
    18:20
    Janmark nabral rychlost, dostal se k odraženému puku a obešel bránícího Fabera, jenž nestíhal. Posléze z pravého křídla zatočil Janmark až před brankoviště, kde ho ale vychytal Gustavsson.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Brandon Duhaime – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Evander Kane – 5 min., bitka.
     
    13:46
    Domácí Hartman vyrazil do úniku za obranu Oilers, ale Campbell lapačkou vytěsnil puk mimo tři tyče!
     
    12:47
    Minnesota měla na ledě víc hráčů, než mohla, a je to další přesilovka pro Edmonton!
     
    12:10
    Okamžitý protiútok hostů, Nugent-Hopkins naopak protlačil křižný pas do levé strany, avšak Hymana dokázal Gustavsson vychytat! Nevyužité přečíslení v přesilovce.
     
    11:34
    Draisaitl z pravého kruhu mířil na vzdálenější tyč, ale orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    10:22
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Ryan Hartman – 2 min., vysoká hůl.
    07:47 Marco ROSSI - 1:1
     
    07:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se podrželi aktivitu ze své přesilovky a nakonec z toho těží vyrovnávací gól! Centr Hartmana od pravého mantinelu protečoval za záda bezmocného brankáře Edmontonu MARCO ROSSI! Možná tak byla i teč o brusli bránícího protihráče. Asistence: Ryan Hartman, Jake Middleton.
     
    05:19
    Hrubka střídačky Oilers. Hosté hráli v šesti. Dvě minuty pro střídačku.
     
    02:25
    Hosté rychle kombinovali v útočném pásmu a Minnesota se dopouští dalšího faulu! Dvě minuty za hákování dostává Brodin a více než minutu budou hosté hrát proti třem.
     
    01:39
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Jon Merrill – 2 min., podrážení.
    00:54 Evan BOUCHARD - 0:1
     
    00:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Velmi rychlý gól Edmontonu! Draisaitl vyhrál buly v útočném pásmu a puk se dostal z levé strany před pravý kruh, odkud vypálil EVAN BOUCHARD, jenž otevírá skóre zápasu střelou z nápřahu. Asistence: Evander Kane, Leon Draisaitl.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Rossi (Hartman, Middleton), 19. Hartman (Middleton, Addison), 41. Hartman (Zuccarello, Kaprizov), 47. Zuccarello (Kaprizov, Hartman), 51. Eriksson Ek (Maroon, M. Johansson), 56. Hartman (Middleton, Kaprizov), 57. M. Foligno (Eriksson Ek) – 1. Bouchard (Kane, Draisaitl), 19. Foegele (Bouchard, Ekholm), 21. Foegele (Nurse, Hyman), 53. Kane (Bouchard, Draisaitl)


    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Brodin, Addison, Middleton, Faber, Merrill, Mermis – Kaprizov (A), Hartman, Zuccarello – M. Johansson, Eriksson Ek (A), Maroon – M. Foligno (A), Rossi, F. Gaudreau – Duhaime, Dewar, Lettieri.
    Trenér: Dean Evason

    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ekholm, Ceci, Nurse (A), Desharnais, Kulak, Broberg, Bouchard – Janmark, Draisaitl (A), Kane – Hyman, Nugent-Hopkins (A), Foegele – C. Brown, R. McLeod, Holloway – Ryan, Erne.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: MacDougall, Kea – Murray, Johnson

    Diváci: 17064
    bahis siteleri