Vyškov – Nový Jičín 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 5:8 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 2:0 (kon.)
Kopřivnice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Příbram – Kralupy n. Vltavou 4:2 (kon.) | Písek – Letňany 0:3 (kon.)
Technika Brno – Šumperk 4:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havířov 1:8 (kon.) | Žďár n/S – Opava 4:5 (2:3 po s.n.)
Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Tábor – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Řisuty – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Kobra – Hronov 11:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
11:3 (4:0, 6:1, 1:2)
HC WIKOV Hronov
Sobota 28.10.2023, 18:15 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemnou sobotu u sledování 2. ligy! Pražská Kobra dnes večer uzavře sérii čtyř domácích utkání v řadě soubojem s posledním Hronovem.

    Svěřenci Miloslava Šeby se budou snažit navázat na středeční povedené přestavení proti Chebu, který porazili 6:2, a ukončili tak sedm utkání dlouhou sérii proher. Zisk tří bodů je sice posunul z předposlední příčky na 12. místo, k dosažení kýžené první osmičky jim nicméně stále chybí pořádný kus cesty.

    Oproti tomu hosté dosud v sezóně uspěli jen jednou, když na konci září přejeli Řisuty 7:1, a od té doby si na své konto připsali jen šest porážek po základní hrací době. Pokud by se jim dnes nicméně podařilo černou sérii prolomit, rázem by se odlepili ze dna.

    Hlavním rozhodčím utkání byl jmenován Marek Domský, který bude mít k ruce asistenty Patrika Goltsche a Michala Janíčka. Úvodní buly bude v Braníku vhozeno v šest hodin večer, buďte u toho s námi.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Ondrík (Pittr) – Šteiner (A), Holý, J. Stejskal, Dráb, Pelant, T. Duda, Horáček – Vlček, Bříška (A), Šťastný (C) – Houška, T. Urban I, Do. Novák – M. Kvasnička, S. Tichý, Janča – Nagy, Petrák.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC WIKOV Hronov: Malychin (Meišner) – Babrusev, Voňka (C), Vermeulen, Ondruš – Murtazin, Przybyla, Štrombach (A) – Popitič, Vaňkovský (A), Voděracký – Řezáč, M. Hájek I, Klátil – Kocián.
    Trenér: Jaroslav Polák.

    Rozhodčí: Domský – Goltsch, Janíček.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný sobotní večer, tentokrát už přímo z branické haly. Níže jsou pro vás připraveny dnešní kompletní sestavy.
     
    Start utkání se zřejmě o pár minut opozdí, jeden z hronovských hráčů totiž během rozbruslení střelou zničil plexisklo za brankou. Domácí ledařská četa už sjednává nápravu a odklízí zbytky rozbitého panelu.
     
    V řádném čase se zcela jistě nezačne, prodleva by ale nemusela být příliš velká. Šestice statečných totiž už do prázdné díry zasazuje nové sklo a upevňuje jej.
     
    No, jako by se nic nestalo! Plexisklo bylo nahrazeno, mezi námi a úvodním vhazováním tak stojí už jen krátký úklid hrací plochy. Na led vyráží rolba.
     
    Pojďme využít vynucené pauzy k tomu poukázat na to, že debut v dresu Kobry si dnes připíše zadák Petr Horáček. Ten v minulé sezóně nastupoval primárně za Vrchlabí, kde zaznamenal přes třicet startů.
     
    Tak jo, můžeme jít na věc! Oba týmy vyráží mezi mantinely, hosté v modrém a domácí ve žlutém.
     
    Sudí svolává první lajny do kruhu, začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    O první střelu utkání se chtěl z kruhu postarat Bříška, jehož pokus byl ale zblokován protihráčem.
     
    00:57
    Ondrík zneškodnil lehké zakončení z bezprostřední blízkosti brankoviště. Poprvé se přerušuje, vhazovat se bude po levé straně domácí svatyně.
     
    01:25
    Malychin je hned zkraje střetnutí pod solidním tlakem! Novák z rohu naservíroval puk na mezikruží na Houšku, jehož zakončení z voleje si ale připravený brankář pohlídal!
     
    01:56
    Hronov se na malý moment usadil v útočném pásmu, Ondríka ale tentokrát nijak neohrozil.
     
    02:27
    Bříška chtěl přihrávkou na zadní tyč vybídnout ke střele Šťastného, ten na kotouč ale nedosáhl.
     
    02:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí se velmi rychle ujímají vedení! Už na konci třetí minuty otevírá skóre střetnutí KAMIL BŘÍŠKA, který z prostoru pro vhazování poslal puk přesně do vzdálenějšího dolního rohu. Pěkná souhra domácí první formace – 1:0! Asistence: Jiří Stejskal, Filip Vlček.
    02:46 Kamil BŘÍŠKA - 1:0
     
    03:30
    A mohlo to být o dvě branky! Houškova rána z kruhu Malychinovi propadla skrz výstroj do brankoviště, strážce hostující svatyně ale puk následně rychle schoval pod svou rukavici!
     
    03:57
    Barbrusevova rozehrávka našla jen hůl jednoho z protihráčů, Kobra se i nadále drží v útočném pásmu.
     
    04:35
    Tohle nevidíme rádi, Řezáč neustál souboj s Horáčkem ve středním pásmu a otřesený se za pomoci zdravotníka odebírá na střídačku. Snad bude v pořádku.
     
    04:48
    Šťastný se zakončením chvíli otálel a když už se k němu odhodlal, poslal puk jen do položené hokejky bránícího protihráče. Kotouč se odrazil do plexiskla.
     
    05:29
    Vlčkova nepromyšlená přihrávka poslala dopředu Murtazina, Kobra si ale poradila se situací a nedovolila Hronovu nijak výrazně ohrozit Ondríkovu klec.
     
    06:29
    Viděli jsme další rychlý výpad v podání hostů, kteří se inkasovaným gólem nenechali zastrašit a chtějí se co nejdříve vrátit do zápasu. Ondrík je ve střehu.
     
    06:48
    Hra se nicméně vrátila zpět do hostujícího pásma, Kvasnička střelou z rohu trefil jen Malychina.
     
    07:19
    Šťastný vyhrál buly proti Przybylovi před Malychinem, Vlček ale jen pár sekund nato ztratil kotouč po souboji u mantinelu. Hronov se vydává do útoku.
     
    07:57
    Bříšku na kruhu obral o puk Hájek. Domácí první formace je dnes velmi aktivní, Východočechům se ale zatím daří jí aspoň částečně držet na uzdě.
     
    08:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí odskakují do dvougólového trháku a nutno podotknout, že takový gól se moc často nevidí! FILIP VLČEK využil chaotické situace před Malychinem a puk za brankáře uklidil z pozice doslova za brankou, když ho odrazil od holeně stojícího gólmana – 2:0! Asistence: Kamil Bříška, Dominik Šteiner.
    08:27 Filip VLČEK - 2:0
     
    09:08
    Novák chtěl poslat puk před branku na Urbana, Voděracký měl ale akci přečtenou a zhatil jí. Jeho rozehrávka pak nicméně větší šanci nepřipravila.
     
    09:58
    Malychin si na své konto zapsal další zákrok, vhazovat se bude po levé straně jeho svatyně.
     
    10:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané mají našlápnuto k druhému domácímu vítězství v řadě, v polovině první části vedou už o tři góly! Znovu u toho byla první útočná formace: KAMIL BŘÍŠKA zachytil Vlčkovu přihrávku zpoza klece a puk za Malychina uklidil z bezprostřední blízkosti svatyně – 3:0! Asistence: Filip Vlček, Tomáš Šťastný.
    10:56 Kamil BŘÍŠKA - 3:0
     
    11:33
    Tři trefy domácím evidentně nestačí. Kobra kombinuje v útoku, Malychin musí být ve střehu.
     
    11:56
    Murtazin – Ondrík 0:1! Hostující forvard si vzal puk na modré čáře, vyrazil do úniku a pokusil se zakončit na zadní tyč, ale domácí gólman udržel chladnou hlavu a vychytal ho!
     
    12:56
    Po odpískaném zakázaném uvolnění uvidíme vhazování vedle svatyně Matyáše Ondríka.
     
    13:37
    Vermeulen zachytil odražený puk před svou svatyní a nastartoval další výpad hronovských borců.
     
    13:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na ledě přistály dvě čepice, KAMIL BŘÍŠKA po necelých čtrnácti minutách hry kompletuje hattrick pěknou ranou z pozice těsně za pravým kruhem! No, v Braníku máme už v úvodní části zaděláno na pořádný debakl – 4:0! Asistence: Tomáš Šťastný, Filip Vlček.
    13:47 Kamil BŘÍŠKA - 4:0
     
    14:56
    Sledujeme dlouhou bitvu o kotouč podél mantinelu, do které je zapojeno hned několik hráčů.
     
    15:15
    Bylo odpískáno další zakázané uvolnění, tentokrát ale proti Hronovu. Vhazování vedle Malychina.
     
    15:25
    Tečovaná střela jednoho z domácích rozvlnila síť za hostující svatyní, po krátké přestávce tak uvidíme další buly po straně svatyně Andrije Malychina.
     
    16:06
    Bříška chtěl křižnou přihrávkou na kruh vybídnout ke střele Šťastného, jeho nabídka ale byla až moc důrazná a kapitán Kobry si jí nedokázal zpracovat.
     
    16:35
    Jen krátce po vhazování v útočném pásmu se zkusil na střeleckou listinu zapsat Ondruš, ale jeho nenápadný projektil skončil v Ondríkově rukavici.
     
    17:34
    Hraje se nahoru dolu, ani jednomu celku se teď nedaří se na delší dobu uchytit před svatyní soupeře.
     
    17:57
    Horáčkův projektil uvízl v Malychinově lapačce, hra je tak znovu na malý moment pozastavena.
     
    18:29
    Na Vlčka teď zívala naprosto prázdná branka, ale domácí forvard dorážkou po Bříškově střele přestřelil! Tak to je velká škoda pro domácí!
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    19:23
    Houškovo nahození chtěl za Malychina protečovat Urban, který ale na puk pořádne nedosáhl.
     
    19:52
    Úvodní dějství se dohrává v domácím pásmu, puk ale mají pod kontrolou hokejisté ve žlutém.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:02.
     
    Úvodní pasáž asi netřeba nijak dlouze hodnotit – pohled na skóre vám řekne takřka vše, co potřebujete vědět. Kobra ovládla prvních dvacet minut a Hronov takřka nepustila ke slovu, přičemž když už se hosté přeci jen dostali dopředu, nedokázali Ondríka pořádně ohrozit. Inu, uvidíme, jak se duel bude vyvíjet po přestávce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Šteiner zkusil posunout puk na křídlo na Šťastného, ale jeho nabídka postrádala podstatnou dávku přesnosti. Odpískáno zakázané uvolnění Kobry.
     
    20:50
    Cink! Murtazin byl jen centimetry od prvního hronovského gólu, z mezikruží totiž nasměroval puk do tyče! Ondríka zachránila konstrukce!
     
    21:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nepsané pravidlo "nedáš – dostaneš" opět potvrdilo svou platnost, Kobra jen minutu po startu druhé třetiny přidává další gól! Svůj první gól v dnenším zápase i po rychlé akci připisuje VLADISLAV HOUŠKA – 5:0! Asistence: Dominik Novák, Tomáš Urban!
    21:12 Vladislav HOUŠKA - 5:0
     
    21:12
    Andrij Malychin po pěti inkasovaných gólech hází ručník do ringu, utkání za něj dochytá Samuel Meišner.
     
    21:58
    Ondrík to teď neměl vůbec jednoduché! Voňka se dostal do úniku a poté, co gólman zastavil prvotní zakončení, musel čelit dorážce Vaňkovského!
     
    22:57
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, aktivnějším týmem na hrací ploše je stále Kobra.
     
    23:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jeden hattrick už má v kapse, uvidíme druhý? Braničtí znovu udeřili z bleskového výpadu a KAMIL BŘÍŠKA si připsal čtvrtý zásah – 6:0! Asistence: Jiří Stejskal, Tomáš Šťastný.
    23:17 Kamil BŘÍŠKA - 6:0
     
    24:39
    Divočina v Braníku se na malou chvíli zastavuje, Meišner tentokrát na domácí zakončení vyzrál. Po přestávce se bude vhazovat po jeho levici.
     
    24:46
    Do statistik Hronova putuje další zakázané uvolnění, tlak Kobry v útoku bude pokračovat dál.
     
    25:18
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pro Východočechy to dnes bude opravdu hodně dlouhé utkání! Vlček našel na pravém kruhu volného TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, proti jehož zakončení gólman Hronova neměl šanci – 7:0! Asistence: Filip Vlček, Dominik Šteiner.
    25:18 Tomáš ŠŤASTNÝ - 7:0
     
    26:37
    Dráb se pokusil brankáře překvapit nahozením z hranice pásma, které ale někdo před brankovištěm tečoval do ochranné sítě nad hostující klecí.
     
    26:57
    Stejskalova přihrávka Vlčka potkala v postavení mimo hru, které bylo navíc posouzeno jako úmyslné. Dění se tak posouvá před Ondríkovu svatyni.
     
    27:55
    Meišner se lepší, po dvou slepených gólech v posledních pár minutách zaznamenal několik zákroků. Kotouč se nyní ohřívá v jeho rukavici.
     
    28:28
    Klátil chtěl vyrazit dopředu po středu kluziště, Dráb si na něj ale počíhal a připravil ho o puk.
     
    28:53
    Tichý přenechal puk Vlčkovi, který s ním zajel za Meišnera. Kobra kombinuje v útočné třetině.
     
    29:18
    Hronov právě vstřelil branku!
    Ondrík v dnešním duelu přeci jen čisté konto neudrží, Wikov dělá první zápis na střeleckou listinu! Z bezprostřední blízkosti brankoviště puk za brankáře protlačil FILIP ONDRUŠ – 7:1! Asistence: Petr Przybyla, Marat Murtazin.
    29:18 Filip ONDRUŠ - 7:1
     
    29:58
    Utkání se přelévá do své druhé poloviny, po nepovedené domácí rozehrávce byl odpískán icing.
     
    30:20
    Ještě trochu víc seříznout hostující manko se teď z pravého kruhu pokusil Vaňkovský, jehož tečovaná střela proletěla nad horní tyčí domácí brány.
     
    30:49
    Dráb posunul puk na Horáčka, který obratem vyrazil vpřed a od mantinelu vypálil. Meišnera jeho projektil nijak nepotrápil, chyběla mu totiž přesnost.
     
    32:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Osmý gól Kobry je na světě a nutno podotknout, že po velmi pěkné akci! První domácí formaci to dnes prostě a jednoduše lepí, Bříška přihrávkou našel před brankovištěm nehlídaného FILIPA VLČKA a ten hravě uklidil kotouč za Meišnera – 8:1! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Šťastný.
    32:11 Filip VLČEK - 8:1
     
    32:56
    Ondrík si poradil s domácí střelou od mantinelu a schoval puk do své výstroje, přerušuje se.
     
    33:19
    Poprvé v dnešním zápase se vylučuje, Marat Murtazin (HRO) inkasuje dvě minuty za držení.
     
    33:44
    Domácí brankář zastavil vyhozený kotouč za svou brankou a přenechal ho Šteinerovi, Hronov do svého prvního dnešního oslabení vstoupil velmi dobře.
     
    34:07
    Pozor, ve vlastním oslabení se do solidní gólové příležitosti dostal Popitič! Hostující forvard se uvolnil na kruhu a zakončil těsně vedle!
     
    34:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané sice početní výhodu nezahájili nejlépe, nakonec jí ale přeci jen přetavují v další zásah! Po Bříškovi má nakročeno k hattricku také TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a Kobra je jen jeden zásah od pověstné "desítky" – 9:1! Bez asistence.
    34:22 Tomáš ŠŤASTNÝ - 9:1
     
    35:02
    Východočeši mají šanci snížit svou ztrátu, Dominik Novák (KOB) vyráží na trestnou za napadení.
     
    35:48
    Ondrík je pod tlakem. V rychlém sledu teď musel čelit nejprve Popitičově střele z bezprostřední blízkosti, po které následovala rána jiného borce z kruhu.
     
    36:19
    Urban vyhazuje puk za Meišnera, Hronovu se nyní nedaří se na delší dobu usadit v útočném pásmu.
     
    36:56
    Voňka zkusil štěstí z hodně ostrého úhlu, ze kterého ale puk nasměroval jen do Ondríkovy výstroje.
     
    37:35
    Dění se přesunulo do hostujícího pásma, Horáček z hranice třetiny poslal puk vedle svatyně.
     
    38:07
    Pelant nyní hlídá puk za svou svatyní a čeká, až se na led dostane nová formace Pražanů.
     
    38:30
    Ondrík si pěkným zákrokem vysloužil ovace domácích fanoušků, nepříjemné zakončení zprava zachytil do své rukavice. Hra je znovu na moment zastavena.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tentokrát už na led žádné čepice nespadly, ale vězte, že jsme skutečně viděli další hattrick! Kapitán TOMÁŠ ŠŤASTNÝ před brankou zachytil Vlčkovu přihrávku a poslal puk nalevo – 10:1! Asistence: Filip Vlček, Kamil Bříška.
    39:09 Tomáš ŠŤASTNÝ - 10:1
     
    39:46
    Prostřední část se v poklidu dohrává před hostující klecí, Meišner nicméně moc práce nemá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:54.
     
    Braničtí ve druhé třetině přidali dalších šest zásahů a poprvé od roku 2021 se jim na domácím ledě podařilo soupeři vstřelit dvouciferný počet branek. Hronovští budou mít noční můry hlavně z domácí elitní formace, která byla takřka u všech tref. O vítězi utkání už je rozhodnuto, ale přeci jen se nechme překvapit, co nám po konci přestávky přinese závěrečné dějství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Andrij Malychin se na třetí třetinu vrací do branky Hronova, Meišner zůstává na střídačce.
     
    40:01
    Gólmany střídá také Kobra, Matyáš Ondrík na třetí třetinu přepustil své místo mladšímu Michalu Pittrovi.
     
    40:40
    Hronov právě vstřelil branku!
    No, Pittr ve své kariéře určitě prožil i povedenější vstupy do utkání! Jeho hrubě nepovedenou rozehrávku teď zachytil FILIP ŠTROMBACH, který obratem zakončil do takřka prázdné svatyně – 10:2! Bez asistence.
    40:40 Filip ŠTROMBACH - 10:2
     
    41:30
    Malychinova brána byla chvilku pod tlakem, Kobře se jí ale nakonec nepodařilo výrazněji ohrozit.
     
    42:28
    Málem jsme viděli jedenáctý gól Branických! Šťastného lehké nahození z mezikruží proklouzlo jen těsně vedle levé tyče svatyně Hronova!
     
    43:55
    Novák pěknou přihrávkou z rohu poslal do zakončení Urbana, na jehož následnou střelu si ale Malychin počíhal. Ruský brankář se rozhodně nenudí.
     
    44:08
    Malychin ze svého repertoáru vytáhl ukázkový semafor, pěkný zákrok! Strážce hostující svatyně nechce domácí nechat skórovat po jedenácté!
     
    44:55
    Babrusev rozehrává puk dopředu, Hronov se nyní snaží znovu přejít zpět do útočného pásma.
     
    45:50
    Bříška si chtěl rozšířit svůj střelecký účet z mezikruží, Voňka ale jeho střele nastavil do cesty hokejku.
     
    46:47
    Dění se nyní přelévá z jedné strany na druhou, ani jednomu týmu se nedaří se usadit v útoku.
     
    47:38
    Kvasničkova střela z pravé strany Malychinovi vypadla do brankoviště, kde jí natažený gólman musel na poslední chvíli zneškodnit nataženou rukou! To bylo těsné!
     
    47:58
    Nagy najel přímo až před brankoviště a před Malychinem vznikl pořádný chaos, který nicméně další zásah hráčů ve žlutých dresech nepřinesl.
     
    48:47
    Šteiner tečoval Voděrackého střelu do ochranné sítě, vhazovat se bude po Pittrově pravé ruce.
     
    48:58
    Další domácí akce končí odpískaným ofsajdem, Šteiner tentokrát modrou čáru přejel moc brzy.
     
    49:58
    Pelantovo slabé zakončení od mantinelu zastavil jeden z hostů ještě před Malychinovou klecí.
     
    50:46
    Murtazin nyní kontroluje puk u své modré čáry a přemýšlí, kudy by ho mohl rozehrát dopředu.
     
    51:28
    Kobra právě vstřelila branku!
    K jedné jedničce se v kolonce branických gólu přidává druhá, domácí načínají druhou desítku vstřelených branek! Nagy poslal puk na kruh na volného JAKUBA JANČU, jehož následné zakončení proplachtilo ke vzdálenější tyči – 11:2! Asistence: Martin Nagy, Stanislav Tichý.
    51:28 Jakub JANČA - 11:2
     
    52:26
    Malychin zkrotil puk a do hry ho už nevrátil, nyní se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    52:37
    Urban si rozuměl s Houškou, jehož zakončení z hranice brankoviště Malychin betonem vyrazil nad bránu. Puk následně dopadl za svatyni.
     
    53:19
    Pomalu ale jistě míříme do posledních minut již dávno rozhodnuté bitvy. Puk mají ve svém držení častěji hokejisté Kobry, kteří se ale dopředu už neženou.
     
    54:47
    Murtazin prokličkoval až před Pittra a následně nasměroval puk do jeho nataženého betonu.
     
    55:08
    Šťastný se protáhl dopředu přes střed a poslal puk na stranu Bříškovi, jehož zakončení Malychin vyrazil mimo nebezpečí. Braničtí operují v útoku.
     
    56:03
    Po souhře s Novákem se z modré čáry zkusil prosadit Houška, na jehož střelu si Malychin počíhal.
     
    56:35
    Tichý vybojoval puk u mantinelu a poslal ho na Kvasničku, který si najel před brankoviště a znovu trochu potrápil maskovaného muže v hronovské kleci.
     
    57:48
    Malychin nemá klid ani v závěrečných minutách, z hranice brankoviště ho nyní prověřil Bříška.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:07
    Hronov právě vstřelil branku!
    Východočeši přeci jen ještě snižují svou ztrátu, v samotném závěru základní hrací doby se pod třetí hostující gól podepisuje PETR PRZYBYLA – 11:3! Asistence: Arťom Popitič, Matěj Hájek.
    58:07 Petr PRZYBYLA - 11:3
     
    58:56
    Petráka chtěl krátkou přihrávkou vybídnout ke střele Novák, jenže první jmenovaný puk nezachytil.
     
    59:20
    Vstoupili jsme do poslední minuty, moc zajímavého toho dnes už asi v Braníku neuvidíme.
     
    59:46
    Po odpískaném zakázaném uvolnění uvidíme ještě jedno vhazování před domácí svatyní.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme hotovo! Kobra si dnes po nepovedeném vstupu do sezóny spravila chuť, navázala na středeční vítězství nad Chebem a poslední Hronov porazila hned 11:3! U drtivé většiny gólů byla domácí první formace.
     
    Dnešní utkání sledovalo 204 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:32:31)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Bříška (J. Stejskal, Vlček), 9. Vlček (Bříška, Šteiner), 11. Bříška (Vlček, Šťastný), 14. Bříška (Šťastný, Vlček), 22. Houška (Do. Novák, T. Urban I), 24. Bříška (J. Stejskal, Šťastný), 26. Šťastný (Vlček, Šteiner), 33. Vlček (Bříška, Šťastný), 35. Šťastný, 40. Šťastný (Vlček, Bříška), 52. Janča (Nagy, S. Tichý) – 30. Ondruš (Przybyla, Murtazin), 41. Štrombach, 59. Przybyla (Popitič, M. Hájek I)


    HC Kobra Praha: Ondrík (41. Pittr) – Šteiner (A), Holý, J. Stejskal, Dráb, Pelant, T. Duda, Horáček – Vlček, Bříška (A), Šťastný (C) – Houška, T. Urban I, Do. Novák – M. Kvasnička, S. Tichý, Janča – Nagy, Petrák.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC WIKOV Hronov: Malychin (22.–41. Meišner) – Babrusev, Voňka (C), Vermeulen, Ondruš – Murtazin, Przybyla, Štrombach (A) – Popitič, Vaňkovský (A), Voděracký – Řezáč, M. Hájek I, Klátil – Kocián.
    Trenér: Jaroslav Polák.

    Rozhodčí: Domský – Goltsch, Janíček.

    Diváci: 204
    bahis siteleri