Vyškov – Nový Jičín 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 5:8 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 2:0 (kon.)
Kopřivnice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Příbram – Kralupy n. Vltavou 4:2 (kon.) | Písek – Letňany 0:3 (kon.)
Technika Brno – Šumperk 4:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havířov 1:8 (kon.) | Žďár n/S – Opava 4:5 (2:3 po s.n.)
Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Tábor – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Řisuty – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Kobra – Hronov 11:3 (kon.)
konec
HC Baník Příbram
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 28.10.2023, 17:00 • Příbram, Zimní stadion • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:06 Ladislav GENGEL - 4:2
     
    45:06
    Příbram právě vstřelila branku!
    Favorit dnešního zápasu poprvé vede o dvě branky! Prudká střela z levého mantinelu několikrát změnila směr, až se k ní v těsné blízkosti branky dostal LADISLAV GENGEL, kterému stačilo jen jednoduše usměrnit puk za překonaného gólmana. Asistence: Daniel Krejčí.
    43:07 Josef HASMAN - 3:2
     
    43:07
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí si opět berou vedení zpět! Ihned po vyhraném buly v útočném pásmu se do kotouče opřel JOSEF HASMAN, jenž ranou z první prostřelil zamrzlého Novotného. Asistence: Matěj Kolda.
    41:08 Václav ZÍDEK - 2:2
     
    41:08
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Tak to je pro hosty snový start třetí třetiny! Před gólmanem Jirouškem se po střele vytvořil obrovský zmatek. VÁCLAV ZÍDEK byl ze všech hráčů nejaktivnější a tvrdým dobýváním u levé tyče protlačil puk do branky. Bez asistence.
    30:07 Matěj KOLDA - 2:1
     
    30:07
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět své vedení! MATĚJ KOLDA měl v útočném pásmu vysokou rychlost a dobrým pokrytím puku se dostal až před branku. Tam se nezdržoval přehazování na forhend a bekhendem přehodil brankáře Novotného. Asistence: Radek Jelínek, Tomáš Rajgl.
    26:51 Michal BEZOUŠKA - 1:1
     
    26:51
    Kralupy právě vstřelily branku!
    A pozor, hosté jakožto velký outsider vyrovnávají! MICHAL BEZOUŠKA dostal nabito někam nad mezikruží, kde byl až nepochopitelně spoře bráněn. Jeho střela zápěstím zabrala spoustu času, avšak vinou laxní defenzívy zapadla až do branky. Petr Jiroušek měl totiž nepříjemně zastřený výhled. Asistence: Václav Zídek, David Chládek.
    12:17 David ZDENĚK - 1:0
     
    12:17
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí se i přes mizernou hru v úvodu utkání dostávají do vedení! Bednaříkovu střelu z osy hřiště brankář jen vyrazil a DAVID ZDENĚK dokázal bekhendem dorazit až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Bednařík, Radek Jelínek.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 13. Zdeněk (Bednařík, Jelínek), 31. Kolda (Jelínek, Rajgl), 44. Hasman (Kolda), 46. Gengel (Krejčí) – 27. Bezouška (Zídek, Chládek), 42. Zídek


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havelka, Havlín, Jelínek (A), Rajgl, Krejčí, Patzelt, Zdeněk – Saňa (A), Bečvář, Kolda – Pětník, Hasman, Gengel (C) – Pinkas, Bednařík, Furch – Kafka, Duchan.
    Trenér: Radek Bělohlav

    HK Kralupy nad Vltavou: L. Novotný (Sochůrek) – Chládek, Zajíc, Kapoun, Kehar, David (C), A. Straka, J. Kučera – Bezouška (A), Hrala, Zídek – Hampl, Šilhavý (A), T. Pejchal – Bradáček, Husarik, Soukup – Marek, Broš, Binko.
    Trenér: Martin Příhoda

    Rozhodčí: Bernad – Kettner, Brož
    bahis siteleri