Vegas – Chicago 3:4 (po pr.) | Carolina – San Jose 3:0 (kon.) | New Jersey – Buffalo 5:4 (kon.)
Washington – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – Los Angeles 4:5 (kon.) | Vancouver – St. Louis 5:0 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 4:7 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:5 (4:1, 0:1, 0:3)
Los Angeles Kings
Sobota 28.10.2023, 04:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Drew DOUGHTY - 4:5
     
    58:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Aktivita DREW DOUGHTYHO se nakonec vyplácí, jelikož obránce Los Angeles vypálil od modré čáry směrem k levé tyči, prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a strhává vedení na stranu svého týmu! Asistence: Trevor Moore, Mikey Anderson.
    46:54 Anže KOPITAR - 4:4
     
    46:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANŽE KOPITAR se ujal v útočném pásmu kotouče a vyrovnává na 4:4! Jeho střelu tečoval s největší pravděpodobností bránící hokejista Arizony, skvělou práci ale odvedl při clonění Vejmelkovi Kempe. Brankář Coyotes nic neviděl. Bez asistence.
    41:49 Quinton BYFIELD - 4:3
     
    41:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Sanford už naskočil z trestné lavice zpět na led, ale akce Kings pokračovala a Arthur Kaliyev svou střílenou přihrávkou našel nastavenou hůl QUINTONA BYFIELDA, na jehož protečování byl Vejmelka krátký. Asistence: Arthur Kaliyev, Jordan Spence.
    36:11 Drew DOUGHTY - 4:2
     
    36:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenže proti ráně DREW DOUGHTYHO od modré čáry už byl Vejmelka krátký! Dělovka obránce Los Angeles se od tyče odrazila do branky za zády českého brankáře. Asistence: Adrian Kempe, Kevin Fiala.
    08:55 Sean DURZI - 4:1
     
    08:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ale moc velká změna to není! Talbot je přivítán v brankovišti povedeným průnikem SEANA DURZIHO po levém křídle. Durzi se stočil od mantinelu na střed a doslova skočil před brankoviště, přičemž v pádu překonal Talbota a zvyšuje už na 4:1! Asistence: Zach Sanford, Karel Vejmelka.
    08:21 Jack MCBAIN - 3:1
     
    08:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    O pouhých 37 sekund později trefil O'Brien před brankou projíždějícího JACKA MCBAINA, jehož teč poslala kotouč o beton Copleyho do branky Kings! Arizona vede už 3:1 a začátek zápasu nabízí velkou přestřelku! Asistence: Liam O'Brien, Troy Stecher.
    07:44 Janis MOSER - 2:1
     
    07:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle vrací do vedení! Schmaltzova tečovaná střela odskočila od horní tyče k JANISOVI MOSEROVI, který využil odkryté branky ke gólové dorážce. Asistence: Nick Schmaltz, Clayton Keller.
    05:55 Mikey ANDERSON - 1:1
     
    05:55
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok hostů a je vyrovnáno! MIKEY ANDERSON dostal před branku přihrávku od Byfielda, jenž se dostal mimo střelecký úhel, a prostřelil z klepnutím do puku Vejmelku. Asistence: Quinton Byfield, Adrian Kempe.
    00:37 Matias MACCELLI - 1:0
     
    00:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Lepší začátek si domácí nemohli přát. MATIAS MACCELLI nabral ve středním pásmu rychlost, prodral se nikým nebráněn až k pravému kruhu a střelou na vzdálenější tyč podstřelil Copleyho ruku s vyrážečkou. Asistence: Nick Bjugstad, Janis Moser.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 1. Maccelli (Bjugstad, Moser), 8. Moser (Schmaltz, Keller), 9. McBain (O'Brien, Stecher), 9. Durzi (Sanford, Vejmelka) – 6. M. Anderson (Byfield, Kempe), 37. Doughty (Kempe, Fiala), 42. Byfield (Kaliyev, Spence), 47. Kopitar, 59. Doughty (Moore, M. Anderson)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Durzi, Stecher, Dumba, Välimäki, J. Brown – Keller (A), Hayton, Schmaltz (A) – Maccelli, Bjugstad, Kerfoot (A) – Carcone, Cooley, Sanford – O'Brien, McBain, Boyd.
    Trenér: André Tourigny

    Los Angeles Kings: Copley (9. Talbot) – M. Anderson, Doughty (A), Gavrikov, M. Roy, Englund, Spence – Byfield, Kopitar (C), Kempe – Fiala, Dubois, Laferriere – Moore, Danault (A), Kaliyev – Grundström, Lizotte, Lewis.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Rehman, Dunning – Murchison, Mahon

    Diváci: 4600
    bahis siteleri