Engineers Prague – UK Kings Prague 3:4 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
UK Kings Prague
Čtvrtek 02.11.2023, 20:10 • Sportovní hala Fortuna, Praha - Holešovice • Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:59 Matěj HASIL - 3:4
     
    55:59
    Engineers právě vstřelili branku!
    Máme zaděláno na drama, domácí se dotahují na kontakt! Střelu Vobořila zápěstím Novák viděl v poslední chvíli a kotouč pouze vyrazil před sebe do prostoru, kde byl s bekhendovou dorážkou připraven MATĚJ HASIL a svůj druhý gól v utkání zaznamenal zakončením k pravé tyčce. Asistence: David Routa a Tomáš Vobořil.
     
    55:51
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Tomáš Vobořil a dostal výborný pas před bránu. Zakončovat ovšem nemohl, protože jej zezadu zahákoval Filip Dušek. Jasný faul a další přesilovka pro Engineers.
     
    52:50
    Za vzájemné pošťuchování poslal rozhodčí na trestnou lavici dva hráče, po jednom z každého týmu. Domácího Filipa Holanika za hákování, hostujícího Michaela Klingera za sekání.
     
    50:25
    Krásně se Tomáš Fabiánek prodral mezi dvěma konkurenty, ke střele se nedostal z důvodu hákování Filipa Duška. Domácí si zahrají přesilovku.
    44:11 Tomáš VOBOŘIL - 2:4
     
    44:11
    Engineers právě vstřelili branku!
    Zasloužený zásah je tu, Engineers zůstávají ve hře o body! Od modré nahazoval domácí kapitán TOMÁŠ VOBOŘIL a puk nejspíše směřoval nad bránu, jenže Novák si pro kotouč sáhl lapačkou, nezachytil ho a jenom jej ztlumil za sebe. Asistence: Tomáš Březina.
    42:32 Januška v úniku na Nováka nevyzrál
     
    42:32
    Za obranou Kings se schoval František Januška, jenž tváří v tvář Kristiánu Novákovi neuspěl, gólman se po forhendovém blafáku parádně roztáhl a zasáhl pravou rukou.
     
    37:56
    Ve vteřině konce trestu Svacha dochází k vyloučení dalšího domácího hokejisty, za ukázkové podrážení si odjíždí za katr sednout Matouš Najman.
     
    35:56
    Početní převaha domácího mužstva končí předčasně. Za bránou soupeře šetřil cenné vteřinky David Volf a Václav Svach jej zastavil jen za cenu podražení.
     
    35:22
    Centimetry dělily od druhé branky Engineers Tomáše Vobořila, jenž dělovkou z levého kruhu napálil bližší část brankové konstrukce.
     
    29:38
    A pozor, hosté jdou znovu do čtyř! Michael Klinger při vyhození po pravém mantinelu zvedl hokejku příliš vysoko a do obličeje neúmyslně trefil Kučeru.
    29:08 Matěj HASIL - 1:4
     
    29:08
    Engineers právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, domácí dávají gól naděje! Routa svou střelou neuspěl, aby následně zvládl propasírovat puk k MATĚJI HASILOVI. První ránu Novák parádně vyrazil levým betonem, proti dorážce už neměl žádnou šanci. Asistence: David Routa a František Januška.
     
    28:01
    David Volf nebezpečně poslal zezadu nic netušícího soupeře na mantinel a dostal naprosto zasloužené dvě minuty, tentýž trest dostali za vzájemnou potyčku za hrubost Filip Staněk a Jan Vávra. Přesilovku budou hrát domácí.
    24:52 David JINDRA - 0:4
     
    24:52
    Univerzita Karlova právě vstřelila branku!
    Dominance outsidera pokračuje, náskok čítá už čtyři góly! Martínek procpal kotouč na modrou ke Dlabolovi, jehož nahození DAVID JINDRA perfektně sklepnul a bekhendem ho pak usměrnil za mimo ideální postavení se nacházejícího Maličkaye. Asistence: Martin Dlabola a Viktor Martínek.
    20:24 Filip ČMEJLA - 0:3
     
    20:24
    Univerzita Karlova právě vstřelila branku!
    Stejně jako do první třetiny, tak i do té druhé vstupují hosté rychlým gólem! Střelu Volfa z přečíslení dvou na jednoho vyrazil Maličkay vysoko do vzduchu, načež ztratil přehled o puku, který poskakoval v brankovišti a za brankovou čáru ho píchl dojíždějící FILIP ČMEJLA. Asistence: David Volf.
    14:25 David JINDRA - 0:2
     
    14:25
    Univerzita Karlova právě vstřelila branku!
    Hostující outsider odskakuje na rozdíl dvou branek! První pokus o střelu zablokoval obránce, ovšem DAVID JINDRA se nenechal odradit, obtočil bránu a zprava nabízel puk do brankoviště, kde bránící Kubata smolně kopl kus černé gumy za záda bezmocného brankáře. Bez asistence.
     
    09:40
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté z Univerzity Karlovy. Menší trest za hákování si vysloužil František Januška za potažení Dlaboly u obranné modré čáry.
     
    05:01
    Před bránou domácího celku se ocitl nikým nebráněný Oliver Glitta, zpracoval nelehkou žabičkou, leč následně vypálil forhendem příliš vysoko!
    00:38 Daniel PISKAČ - 0:1
     
    00:38
    Univerzita Karlova právě vstřelila branku!
    Hráči v bílých dresech pokračovali v úvodním tlaku a odměnou jim je vedoucí trefa hned v první minutě! Nahození od zadního mantinelu se odrazilo před bránu, kde si kotouč dojel sám nahazující DANIEL PISKAČ, který přetlačil Routu, plácl do puku forhendem a ten zamířil do sítě přes lapačkou Maličkaye! Asistence: Lukáš Moucha.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. Hasil (Routa, Januška), 45. Vobořil (Březina), 56. Hasil (Vobořil, Vobořil) – 1. Piskač (Moucha), 15. Jindra, 21. Čmejla (Volf), 25. Jindra (Dlabola, Martínek)


    ČVUT Engineers Prague: Maličkay (Mann) – Svach, Staněk, Vobořil (C), Šonský, Raiterman (A), Kubata, Spurný – Hasil, Fabiánek, Januška, Holanik, Matějka, Dohnal, Jurak, Kučera, Březina, Hynek, Vaňous, Najman, Routa (A).
    Trenér: Daniel Fuks

    UK Kings Prague: Novák (Pícl) – Chmiel, Kopenec, Vávra, Dušek, Klinger, Dlabola (A), Gebell, Piskač – Volf (A), Málek, Glitta, Čmejla (C), Moucha, Hradil, Krchňák, Čermák, Martínek, Sochor, Rudolph, Jindra.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Šmika, Čáp – Kučera, Teršíp

    Diváci: 8 854
    bahis siteleri