St. Louis – Montreal 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 5:4 (kon.) | Ottawa – Tampa 4:6 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 0:5 (kon.)
NY Islanders – Carolina 3:4 (po pr.) | Chicago – Florida 5:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 5:4 (2:1 po s.n.)
Seattle – Calgary 3:6 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 2:10 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:0 (kon.)
Vegas – Colorado 7:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:6 (1:1, 1:2, 2:3)
Buffalo Sabres
Neděle 05.11.2023, 00:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 18,902 diváků!
    58:54 Alex TUCH - 4:6
     
    58:54
    Buffalo právě vstřelilo branku! A tady je definitivně rozhodnuto, Buffalo si odveze z kanadského ledu dva body za výhru 6:4! ALEX TUCH si nyní odvedl celou práci... Nejprve zastavil pokus od modré, následně přešel přes dva napadající hráče a dostal kotouč až di prázdné branky. Bez asistence.
     
    58:08
    Toronto to zkouší se šesti muži v poli!
    52:45 Alex TUCH - 4:5
     
    52:45
    Buffalo právě vstřelilo branku! Buffalo si bere ztracené vedení zpět a znovu je o krok napřed! Rasmus Dahlin vypálil tvrdou ránu od modré, když doslova trefil ALEXE TUCHEHO do ruky, od které se kotouč odrazil nechytatelně za záda gólman Toronta. S tímhle opravdu nemohl nic dělat. Asistence: Rasmus Dahlin a Connor Clifton.
    47:26 Auston MATTHEWS - 4:4
     
    47:26
    Toronto právě vstřelilo branku! Nebyla to sice nijak promyšlená akce, ale to nevadí. Domácí totiž srovnávají stav duelu! Mark Giordano nahazoval puk od modré, který ještě tečoval AUSTON MATTHEWS, který dnes zapisuje dokonce hattrick! Asistence: Mark Giordano a Mitchell Marner.
    43:11 Jordan GREENWAY - 3:4
     
    43:11
    Buffalo právě vstřelilo branku! Hosté si ale berou ztracené vedení zase rychle zpět! Střela hostujícího hráče z ideální pozice sice ještě gólovou nebyla. Joseph Woll ale odrazil kotouč jen před sebe, kde byl nejrychlejší JORDAN GREENWAY, který přehodil beton brankáře. Asistence: Casey Mittelstadt a John Peterka.
    40:18 Auston MATTHEWS - 3:3
     
    40:18
    Toronto právě vstřelilo branku! Tak to je raketový start v podání domácích! Mitchell Marner odvedl obrovská kus práce za brankou. Poté si ještě všiml najíždějícího AUSTONA MATTHEWSE, kterému puk okamžitě předl. Domácí kanonýr vystřelil z první a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Asistence: Mitchell Marner.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    31:56 Jeff SKINNER - 2:3
     
    31:56
    Buffalo právě vstřelilo branku! Jenže vyrovnaný stav dlouho nevydržel, hosté znovu odskakují na rozdíl jedné branky! JEFF SKINNER dostal krásnou nahrávku na levou stranu a využil prostoru, který se před ním otevřel. Následně vyslal tvrdou bombu na přední šibenici, kterou zastavila až síť! Asistence: Ryan Johnson.
    31:22 Auston MATTHEWS - 2:2
     
    31:22
    Toronto právě vstřelilo branku! Domácí využívají přesilovou hru a srovnávají stav tohoto duelu! Mitchell Marner zavezl kotouč do útočného pásma a přenechal jej Nylanderovi. Ten si všiml najíždějícího AUSTONA MATTHEWSE, který prudkou ranou mezi betony nedal gólmanovi šanci. Asistence: William Nylander a Mitchell Marner.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Jordan Greenway – 2 min., hákování.
     
    27:59
    Victor Olofsson je na ledě!
    26:28 Tage THOMPSON - 1:2
     
    26:28
    Buffalo právě vstřelilo branku! Přesilovou hru sice hosté nevyužili, v oslabení se ale prosazují! Mitchell Marner ztratil kotouč na obranné modré. Sebral mu ho TAGE THOMPSON, který s trochou štěstí překonal domácí brankáře. Na to se však historie ptát nebude.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Victor Olofsson – 2 min., sekání.
     
    24:22
    Tage Thompson si chce odčinit své dva tresty. Nyní dostal krásnou pobídku na vrcholek kruhu, ale proti jeho bombě z první se dokázal domácí gólman přesunout včas!
     
    24:16
    David Kämpf je na ledě!
     
    22:42
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    Mitchell Marner – 2 min., sekání.
     
    22:16
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    David Kämpf – 2 min., držení.
     
    21:25
    Tage Thompson je na ledě!
     
    19:25
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Tage Thompson – 2 min., hákování.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    16:13 John PETERKA - 1:1
     
    16:13
    Buffalo právě vstřelilo branku! Hosté se ale nakonec v přesilové hře prosazují a srovnávají stav tohoto duelu! Owen Power posunul kotouč na levý kruh, kde byl přípravený JOHN JASON PETERKA, jehož parádní rána na přední tyč se zatřepotala v síti. Kyle Okposo odvedl před bránou skvělou práci a Joseph Woll toho moc neviděl. Asistence: Owen Power a Victor Olofsson.
     
    14:39
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě.
    12:05 Mitchell MARNER - 1:0
     
    12:05
    Toronto právě vstřelilo branku! Obrovská chyba v rozehrávce hostu znamená vedoucí branku na domácí straně! Prachbídnou rozehrávku zachytil Morgan Rielly, jenž kotouč ještě posunul na Callea Järnkroka. Ten parádně z první našel najetého MITCHELLA MARNERA, který se dostal do samostatného úniku a gólmana překonal střelou do šibenice. Asistence: Morgan Rielly a Calle Järnkrok.
     
    07:14
    Tage Thompson je na ledě!
     
    05:14
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres:
    Tage Thompson – 2 min., podrážení.
     
    02:41
    Rasmus Dahlin to vymyslel skvěle a hosté si připsali asi první gólovou možnost! Alex Tuch dostal parádní nahrávku mezi obránce, jenže jeho svižná střela zápěstím nešla mezi tři tyče!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. Marner (Järnkrok, Rielly), 32. Matthews (Nylander, Marner), 41. Matthews (Marner), 48. Matthews (Giordano, Marner) – 17. Peterka (Power, V. Olofsson), 27. T. Thompson, 32. J. Skinner (Johnson), 44. Greenway (Mittelstadt, Peterka), 53. Tuch (Dahlin, Clifton), 59. Tuch


    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Klingberg, Giordano, Lajoie, Lagesson – Marner, Matthews (A), Järnkrok – Nylander, Tavares (C), Bertuzzi – Domi, Kämpf, Knies – Reaves, Holmberg, Gregor.
    Trenér: Sheldon Keefe.

    Buffalo Sabres: Levi (Luukkonen) – Jokiharju, Dahlin (A), Clifton, Power, E. Johnson, Bryson, Johnson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – V. Olofsson, Mittelstadt, Peterka – Jost, Greenway, Okposo (C) – Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato.

    Rozhodčí: Hebert, Lambert – Deschamps, Baker

    Diváci: 18,902
    bahis siteleri