Hr. Králové – Liberec 1:1 (kon.) | Č. Budějovice – Teplice 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.)
Zlín – Jablonec 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Karviná 1:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
0:1 (0:1)
FK Teplice
Sobota 11.11.2023, 15:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • FORTUNA:LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:02:42)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 15:6. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:19.
     
    Je konec, herní mizérie domácího celku pokračuje. Cel dnešní utkání rozhodla situace ze šesté minuty, kdy se trefil Tadeáš Vachoušek. Rozhodně můžeme říci, že České Budějovice byly následně lepším týmem, jenže ani jednu ze svých možností nedokázaly využít. Navíc Zlín, který byl až dosud posledním týmem v tabulce, dnes remizoval doma s Jabloncem, což znamená jediné – Dynamo se propadá na samé dno tabulky, jelikož zlínští hráči už mají o bod více. V tvářích domácích hráčů je vidět zklamání, jenže body jim to nezíská.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ne, tohle nebyl dobrý střelecký pokus... Pavel Osmančík to zkusil z nějakých dvaceti metrů, ale jeho rána po zemi minula pravou tyč teda o pořádný kus.
     
    90+3
    Wale Musa Alli to zkusil z pravé strany na přední tyč, ale tady mnoho šanci na úspěch neměl. Byla to hodně slabá střela, navíc Tomáš Grigar byl připraven.
     
    90+2
    Stejný hráč se o chvilku později dostal rovnou mezi dva soupeře, proti nimž nakonec o balón přišel.
     
    90+1
    Jiří Skalák rozehrával rohový kop, ale ten si ze vzduchu sebral Tomáš Grigar, který poslal spoluhráče dopředu. Domácí obrana se ovšem stihla vrátit včas.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    89
    Jiří Skalák se odhodlal k ráně z hranice vápna, když se k němu odrazil míč. Jeho pokus ale znovu mířil jen vysoko nad bránu... Grigar samozřejmě nespěchá, ale už za zdržování viděl žlutou kartu.
     
    88
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Marcel Čermák, přichází Matouš Nikl,
    ze hřiště odchází Hubínek, přichází Pavel Osmančík.
     
    87
    Soufiane Dramé si navíc okamžitě po svém příchodu vynutil faul na útočné polovině a hostujícím hráčům se povede ušetřit hodně cenné desítky sekund.
     
    86
    Hráči v pruhovaných dresech se zoufale tlačí za vyrovnáním a snaží se už pálit z různých pozic. Nedaří se jim však vstřelit tu kýženou srovnávací branku.
     
    85
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Trubač, přichází Soufiane Dramé.
     
    84
    Jihočeši znovu útočí po levé straně a Wale Musa Alli ještě dokázal vrátit míč v pádu pod sebe. Jakub Křišťan se ale stihl vrátit včas a poslal míč do bezpečí.
     
    83
    Tuguldur Gantogtokh se dnes ocitl poprvé na lavičce českobudějovické áčka a rovnou si připisuje první start! Dokáže se dnes prosadit a uživatele si debut?
     
    82
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Sladký, přichází Tuguldur Gantogtokh.
     
    81
    Necelých deset minut nám chybí do konce základní hrací doby! Budějovice mají znovu místo na kopačkách, ale centr Jiřího Skaláka nikoho ve vápně nenašel.
     
    79
    To byl hodně nepříjemný moment pro Dávida Šípoše. Muhamed Jásir totiž nedokázal zastavit pohyb a narazil do něj v momentě, když měl domácí brankář míč pod kontrolou. Hráč hostí uviděl žlutou za svůj zákrok.
     
    78
    Jihočeští fotbalisté se sice drží na míči, ale je to jejich v podání trochu křeč... Oni se sice snaží, ale finální fáze zůstává v hodně slabším provedení.
    77. Grigar vychytal střelu Hellebranda, pak se vrhl po dorážce
     
    77
    Tomáš Grigar si připsal snad první úspěšný zákrok v celém utkání! Míč sice jen vyrazili před sebe, ale stihl se pak ještě natáhnout a zastavit i pokus Skaláka!
     
    76
    Dávid Šípoš předvedl daleký výběh z brány a mohl za to být potrestán! Teplická střela nakonec nešla daleko od brány...
     
    75
    Jan Suchan předvedl pěknou akci po levé straně a po kličce zakončoval na zadní tyč. Trochu mu u toho ale podjela noha a míč šel vysoko nad horní tyč.
     
    74
    Ten si sice nepovedl ani na druhé straně, ale Dynamo vybojovalo alespoň roh. Znovu jsme viděli rozehrávku nakrátko a následný centr bez většího úspěchu.
     
    73
    Hráči ve žlutém se v posledních minutách trochu zlepšili v útočné fázi a snaží se ohrožovat soupeře z protiútoků. Tentokrát se ale dlouhý centr dopředu nepovedl.
     
    72
    Ze hřiště se na hostující straně poměrně překvapivě pakoval Jakub Hora. Zde je tedy otázkou, jestli za tím nebude spíše nějaký zdravotní důvod...
     
    71
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Jakub Hora, přichází Jakub Křišťan,
    ze hřiště odchází Lukáš Mareček, přichází Filip Havelka.
     
    70
    Máme zde posledních dvacet minut do konce základní hrací doby! Teplice nadále vedou o jednu branku a jsou dnes hodně blízko zisku nějakých bodů.
     
    69
    Lukáš Havel tvrdě atakoval Muhameda Jásira, když ho trefil na stejnou nohu, načež se soupeři hned omlouvá. Ten naštěstí nepotřebuje ani ošetření. Pro Lukáše Havla se jedná už o čtvrtou žlutou kartu.
     
    68
    Žlutá karta pro tým SK Dynamo Č. Budějovice (Lukáš Havel).
     
    68
    Skláři tentokrát vsadili na dlouhý aut, který domácím nenadělal žádné problémy. Wale Musa Alli už mířil do protiakce, ale obránce hostí byl u míče dříve.
     
    66
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Quadri Adediran, přichází Jiří Skalák.
     
    66
    Jenže standardní situace zatím nejsou nijak nebezpečné a hostující defenziva je zvládá bez větších potíží. Dynamo ale má nyní celkem slušný tlak.
     
    65
    České Budějovice zatím z levé strany podnikají většinu svých výpadů. Vincent Trummer to zkusil individuálně a vybojoval pro své barvy rohový kop.
     
    64
    Quadri Adediran si znovu naskočil hodně vysoko a patří dnes mezi ty nebezpečnější hráče v domácím dresu. Gólman hostí zasahovat ale nemusel.
     
    63
    Tomáš Grigar se hodně rozlomil na své spoluhráče, když se hned dva z nich nechali vykoupat Čermákem. Gólman hostí musel míč odrazit na rohový kop.
     
    61
    Jihočeši předvedli pěkné přenesení hry, jenže koncovka byla hodně uspěchaná. Martin Sladký neměl moc dobrou pozici, podle čehož jeho rána vypadala.
     
    60
    Hodinka hry je za námi a hosté nadále vedou o jednu branku! Teplický trenér už sáhl ke druhému střídání, zatímco ten budějovický nechává základní jedenáctku.
     
    59
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Vachoušek, přichází Muhamed Jásir.
     
    58
    Hráči v pruhovaných dresech se snaží něco vymyslet směrem dopředu a jsou nadále o něco aktivnější. Nadále se jim však nedaří vyrovnat stav duelu.
     
    57
    Tohle už byla gólová šance! Lukáš Havel skvěle zrychlil hru a další domácí hráč z první našel Čermáka mezi obránci. Ten už byl ve velkém záklonu a nedokázal dostat míč na bránu!
     
    56
    Marcel Čermák si to nakonec vzal na starost a poslal celkem zajímavý centr na zadní tyč. Tam si nabíhali dva spoluhráči, ale u míče nakonec včas nebyli.
     
    55
    Navíc Dynamo vybojovalo standardní situaci z levé strany. Rozhodčí si ale ještě nebo vyřizoval se dvěma hráči, a tak si na rozehrávku musíme počkat.
     
    54
    Quadri Adediran to má zatím vepředu hodně složité, jelikož má proti sobě většinou velkou přesilu. Přesto se mu nyní povedlo udržet míč na domácích kopačkách.
     
    52
    Tomáš Grigar nijak nespěchal s rozehrávkou na obranné polovině. Jeho následný nákop navíc našel jen Patrika Hellebranda, který byl faulován zezadu.
     
    51
    Na konci nakonec nezůstal Quadri Adediran, nýbrž Wale Musa Alli, který byl povalen u zadní tyče. Znovu byl tedy v akci VAR, avšak ani nyní to penalta nebude.
     
    Po centru Martina Sladkého to vypadalo, že byl Quadri Adediran postrčen, možná dostává už dokonce křeče. No, to byla celkem zajímavá akce ve vápně.
    49. Čtyři hráči Dynama ve stejnou chvíli spadli ve vápně. K faulu nedošlo
     
    49
    Teplice se ocitly ve vápně a domácí je zrovna aktivně nenapadaly... Poslední střela ale hostům nesedla a míč se jen snesl na kopačky českobudějovického celku.
     
    48
    Wale Musa Alli byl hodně aktivní v první půli, rozhodně v tom bude chtít pokračovat. Jeho centr ovšem prolétl vápnem, ten trefit nikdo nemohl.
     
    47
    Už se zase hraje! Domácí měli nakonec obrovskou převahu skoro ve všech statistikách v první půli, krom té nejdůležitější... Tak uvidíme, jak to bude vypadat v této půli. Teplice jednou vystřídaly.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Michal Bílek, přichází Jakub Hora.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém rozhodně budou spokojenější hostující fotbalisté, kteří vedou o jednu branku! O tu se postaral v šesté minutě Tadeáš Vachoušek, který zůstal úplně osamocený ve vápně, za což stihl Dynamo trest. České Budějovice se následně zvedly a byly lepšími v dalším průběhu první půle, vyrovnání se ovšem nedočkaly. Lepší výchozí pozici tak mají Severočeši.

    Další poločas začne přibližně v 16:06.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    45
    Jan Suchan předvedl pěknou individuální akci, ale k zakončení se nakonec nedostal. Vincent Trummer už pálit mohl, ale do jeho rány vpadl Robert Jukl.
     
    44
    Wale Musa Alli fauloval při souboji Jana Knapíka, takže akce Českých Budějovic pokračovat nemohla. Tomáš Grigar poté poslal míč daleko od brány.
     
    43
    Martin Sladký si dobře pokryl míč před napadajícím spoluhráčem a nenechal jej s k němu dostat. Dávid Šípoš nám nejspíše předvede rychlou rozehrávku.
     
    42
    Žlutá karta pro tým SK Dynamo Č. Budějovice (Michal Hubínek).
     
    42
    Tomáš Grigar rychle rozehrál poté, co chytil vysoký centr. Petr Hronek táhl akci dva na dva, jenže přihrávka na Vachouška nebyla ani trochu přesná.
     
    41
    Teplice vybojovaly autor vhazování na polovině hřiště, jenže do blízkosti Šípoše se nedostaly.
     
    40
    Poslední pět minut nám chybí do konce prvního poločasu, něco se určitě bude nastavovat, dvakrát byl ve hře VAR. Dočkáme se ještě nějaké branky?
    38. Bílek zablokoval centr Adedirana rukou. Penalta se nepískala
     
    38
    Quadri Adediran se nadvakrát snažil dostat míč někam na penaltu, když jednou trefil Michala Bílka do ruky. Pro Dynamo z toho bude jen rohový kop.
     
    37
    Patrik Hellebrand se šikovně obtočil na polovině hřiště, když ho Nemanja Mičević sestřelil. Domácí hráč je ale v pořádku a bude pokračovat v utkání i nadále.
     
    36
    Žlutá karta pro tým FK Teplice (Nemanja Mičević).
     
    35
    Vincent Trummer při návratu do obrany jasně zezadu zatáhl jednoho z hostujících hráčů, což sudí musel odpískal. Žlutá z toho pro domácího hráče nebyla.
     
    34
    Patrik Hellebrand se snažil vymyslet něco na hranici vápna, ale tam nebylo kudy. Marcel Čermák se nakonec odhodlal ke střele, ale ani on nepropálil defenzivu.
     
    33
    Marcel Čermák byl nejspíše tím, kdo střílel na druhé straně ze střední vzdálenosti. Rána to sice byla povedená, jenže znovu nešla mezi tři tyče...
     
    32
    Obrovský tlak hostů! Daniel Trubač vyslal nepříjemnou skákavou ránu, kterou Dávid Šípoš vyrazil jen před sebe. Po několika odrazech se dostal k míči Robert Jukl, který míří mimo!
     
    31
    Petr Hronek centroval z pravé strany, ovšem trefil jenom soupeře před sebou. Domácí se ještě snažili míč doběhnout, ale bude z toho jen roh pro Teplice.
    30. Hellebrand vypálil nebezpečně zpoza vápna
     
    30
    Půlhodina hry je za námi, když se k další vřele dostali hráči v pruhovaných dresech! Patrik Hellebrand jen těsně minul levou tyč, když se Grigar ani nepohnul.
     
    29
    Jeden z domácích nechal šikovně projet jednoho ze soupeřů, až poté poslal lob do vápna. Tam byl připravený domácí hráč, ale až k němu se míč nedostal.
     
    28
    Matěj Radosta byl zastavený na druhé straně při snaze o rychlý kontr, ovšem píšťalka sudího zůstala němá. Míč tak postupně doputoval až k Dávidu Šípošovi.
     
    27
    Dynamo v posledních minutách drží míč víceméně jen na svých kopačkách. Vybojovalo dokonce další standardu, jenže ani tato hlavička nešla mezi tři tyče.
     
    26
    Hra se v posledních momentech odehrává ve středu hřiště,. Budějovice se tentokrát probojovaly skrz defenzivu Teplic, ale až ke střele se nedostaly.
     
    25
    Velká škoda pro domácí, že Quadrimu Adediranovi míč odskočil při zpracování, jinak to mohla být velká šance. Přesto se ke střele dostal Wale Musa Alli, avšak jeho technický pokus se do brány nevešel.
     
    24
    Patrik Hellebrand se dostal do klinče mezi dva hráče a sudí nakonec odpískal faul na jeho osobu.
     
    23
    Dávid Šípoš prokázal dobré čtení hry a vyběhl rychle z brány. Za dlouhým míčem totiž běžel Petr Hronek, ale domácí brankář míč odpálil včas.
     
    22
    Jihočechům to zatím trochu skřípe ve finální fázi. Sice se drží mnohem více na míči, ale Tomáš Grigar snad ještě nemusel ani jednou zasahovat proti střele.
     
    21
    Vincent Trummer měl trochu prostoru na levé straně, ale nakonec zvolil zpětnou přihrávku. Wale Musa Alli poté nabíhal na dlouhý pas, je z toho jen aut.
     
    20
    Dvacet minut hry je za námi a hosté nadále vedou o jednu branku! O tu se postaral už v šesté minutě Tadeáš Vachoušek, od té doby je Dynamo lepší...
     
    19
    Jan Suchan ještě zkoušel míč zachránit, ale ten se už dostal mimo hrací plochou. Teplice mají vhazování na obranné půlce, domácí však vysoko napadají.
     
    17
    Patrik Hellebrand vyslal svůj centr na zadní, kde ho Teplice odehrály jen k noze Martina Králika. Ten to zkusil z voleje, ovšem jeho rána mířila vysoko nad.
     
    16
    V akci ale nakonec máme VAR, a tak se nyní chvilku nehraje. nejspíše se řešila možná ruka jednoho z hostů, ale ta vypadal u těla. Dynamo má standardku.
     
    15
    Ten był znośu rozehraný nakrátko a míč se dostał aż na nějakých třicet metrů od brány. Následně došlo k centru a pádu ve vápně, rozhodčí ale penaltu nepíská.
     
    14
    Quadri Adediran si chtěl ve vápně obhodit Štěpána Chaloupka, jenže ten jeho pohyb čekal. Domácí fotbalisté mají k dispozici alespoň první rohový kop.
     
    13
    Většina akcí Dynama je ale jinak jako přes kopírák. Přijde útok z levé strany a centr. Ani jeden ještě nebyl úspěšný a hostující defenziva je zatím v klidu.
     
    12
    Matěj Radosta byl faulovaný ve vlastním vápně, což sudí po krátkém váhání odpískal. Tomáš Grigar rozehrál nakrátko, ale Teplice se ani tentokrát u míče neudržely.
     
    11
    Jihočeši vybojovali první standardku v zápase, kterou si vzal na starost Patrik Hellebrand. Míč rozehraný nakrátko, přišel centr, ale Adediran hlavičkoval vedle.
     
    10
    Michal Bílek předvedl daleký aut na útočné polovině. Přišla ovšem ztráta a dopředu mohou Budějovice.
     
    9
    Tohle ale była dobrą šance na domácí straně! Wale Musa Alli se dostal s míčem až do vápna a šikovně ho poslal pod sebe. Tam už byl připravený Quadri Adediran, který trefil tyč!
     
    9
    Daniel Trubač posunul míč na hranici vápna, odkud vypálil Lukáš Mareček křiknou střelu na zadní tyč. Dávid Šípoš zasahovat nemusel, rána šla vedle.
     
    8
    No, tak pro hostující fotbalisty je toto rozhodně ideální start do zápasu, přece jen vede po šesti minutách. Naopak Dynamo ještě nepředvedlo vůbec nic...
    6. Tadeáš VACHOUŠEK - 0:1
     
    6
    Teplice právě vstřelily branku! Jenže stačí jedna rychlejší akce a hosté se z první střely na bránu dostávají do vedení! Robert Jukl doběhl míč na pravé straně jako první a poslal jej z první na Trubače. Těžko říct, jestli ten nahrával nebo střílel. Míč si každopádně našel TADEÁŠE VACHOUŠKA, který sám před bránou nezazmatkoval a uklidil míč do sítě.
     
    5
    První pět minut je za námi a vlastně jsme neviděli ještě nic zajímavého. Severočeši to zkusili po levé straně, ale Budějovice je nenechaly ani odcentrovat.
     
    4
    Vincent Trummer si vzal na starosti altové vhazování, ale dlouho neměl komu míč hodit. Dynamu se na míči znovu dlouho neudrželo, hosté dobře napadají.
     
    3
    Quadri Adediran se vydal napadat Tomáše Grirgara, ale ten se s tím nepáral a poslal míč dopředu. Navíc našel spoluhráče a Teplice mohou kombinovat.
     
    2
    Michal Hubínek nakopával míč z první dopředu, když se po ně, vydal jeden ze soupeřů. Hosty to ale moc netrápilo, jelikož s během chvilky dostali k balónu.
     
    1
    A dnešní utkání nám konečně odstartovalo! Domácí nastupují klasicky v pruhovaných černobílých dresech, zatímco hosté hrají ve žlutých svršcích.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Dynamo Č. Budějovice: Šípoš – L. Havel (C), Králik, Alli – Sladký, Čermák, Hubínek, Trummer – P. Hellebrand, Suchan – Adediran.
    Náhradníci: Janáček – Broukal, Dejanović, Skalák, V. Hora, Osmančík, Nikl, Gantogtokh.
    Trenér: Marek Nikl.

    FK Teplice: Grigar – Knapík, Chaloupek, Mičević – Radosta, Jukl, L. Mareček, Hronek – Trubač (C), Vachoušek, Bílek.
    Náhradníci: Mucha – Havelka, Jásir, Cykalo, Křišťan, J. Hora II, Bednár, S. Dramé.
    Trenér: Zdenko Frťala.

    Rozhodčí: Zaoral – Matoušek, Žurovec.
     
    FK Teplice

    Ani Teplice si rozhodně zatím nemohou vyskakovat, avšak jsou na tom podstatně lépe než jejich dnešní soupeř. Po čtrnácti odehraných zápasech mají na svém kontě šestnáct bodů a patří jim desátá příčka. Blízko týmu ze severu Čech je osmá pozice, jenže stejně tak chvost tabulky, hosté tedy mají rozhodně o co hrát.

    Teplice jsou na tom s obranou podstatně lépe než jejich soupeř, inkasovali totiž ani ne polovinu branek, konkrétně čtrnáct. Sice mají o něco lepší ofenzivu, jedenáct vstřelených gólů je toho důkazem, ale i to jim v současné době stačí. Severočeši vybojovali z posledních tří zápase tři body za výhru v posledním kole nad Mladou Boleslavi. Předtím ale padli s Hradcem Králové a s Ostravou.

    A co si o Dynamu myslí trenér Zdeněk Frťala? „Je to tým, který zatím za svůj atraktivní styl hry nebyl odměněný odpovídajícím bodovým ziskem. Noví trenéři, kteří do Dynama přišli, věří modernímu způsobu hry, kterým částečně kopírují Arsenal. Je to fotbal založený na pohybu, rotaci, přípravné fázi. Na to vše se musíme připravit."
     
    SK Dynamo České Budějovice

    Pro České Budějovice začíná být každý duel hodně důležitý, pokud nechce mít záchranářské starosti... Zatím to totiž vypadá přesně na ten případ. Klub z jihočeské metropole má po čtrnácti kolech na svém kontě jen deset bodů a patří mu až patnáctá pozice. A to navíc jen díky lepšímu skóre, šestnáctý Zlín má totiž bodů naprosto stejně.

    Jihočeši mají obrovské problémy v defenzivní činnosti, vždyť inkasovali už jednatřicet branek! Hůře je na tom právě už jen poslední Zlín. Dynamo sice nemá tak špatnou ofenzivu, ostatně dalo čtrnáct gólů, špatná obrana ovšem nepovolila zisk více bodů. V posledních kolech se navíc Budějovicím vůbec nedaří, jelikož prohrály tři zápasy v lize za sebou, když nestačily na Spartu, Pardubice a Liberec.

    Důležitost utkání vnímá i trenér Jihočechů Tomáš Zápotočný: „Z našeho mužstva cítím odhodlání zápas zvládnout za tři body, všichni v klubu si uvědomujeme, jak důležitý zápas nás čeká. Utkání v Liberci nám výsledkově nevyšlo, ale věřím, že na herním projevu z minulého kola můžeme stavět. Když hráči předvedou takový výkon, takovou bojovnost a emoce jako v Liberci, tak věřím, že s Teplicemi uspějeme.“
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního duelu patnáctého kola FORTUNA:LIGY! Spolu se podíváme na duel mezi domácím Dynamem a hostujícími Teplicemi. Úvodní výkop je naplánovaný na 15:00 a my u toho nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 6. Vachoušek (Trubač)

    Karty:   42. Hubínek (CEB), 68. L. Havel (CEB) – 36. Mičević (TEP), 79. Jásir (TEP), 89. Grigar (TEP)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 15:6. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:19.
    SK Dynamo Č. Budějovice: Šípoš – Sladký (82. Gantogtokh), L. Havel (C), Králik, Trummer – Alli, Čermák (88. Nikl), Hubínek (88. Osmančík), P. Hellebrand, Suchan – Adediran (66. Skalák).
    Náhradníci: Janáček – Broukal, Dejanović, V. Hora.

    Trenér: Marek Nikl.

    FK Teplice: Grigar – Knapík, Chaloupek, Mičević – Radosta, Jukl, Trubač (C) (85. S. Dramé), L. Mareček (71. Havelka), Bílek (46. J. Hora II, 71. Křišťan) – Vachoušek (59. Jásir), Hronek.
    Náhradníci: Mucha – Cykalo, Bednár.

    Trenér: Zdenko Frťala.

    Rozhodčí: Zaoral – Matoušek, Žurovec

    Diváci: 1937
    bahis siteleri