Montreal – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Calgary 4:1 (kon.) | Tampa – Carolina 0:4 (kon.)
Toronto – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Nashville – Arizona 5:7 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:8 (kon.) | Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Florida – Chicago 4:3 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
Boston Bruins
Neděle 12.11.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:13 Kaiden GUHLE - 3:2
     
    62:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs přeci jen dotahují zápas do vítězného konce! Anderson se prokličkoval mezi kruhy, kde jeho bekhendové zakončení trefilo spoluhráče Newhooka, ale touš poté hostující útočník Poitras nevědomky posunul mezi kruhy, kde zrovna projížděl KAIDEN GUHLE, jenž už ho poslal do sítě Bostonu. Bez asistence.
    52:58 Brad MARCHAND - 2:2
     
    52:58
    Boston právě vstřelil branku!
    Bruins okamžitě využívají přesilovou hru! Pastrňák dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal touš před bránu Montrealu, kde se odrazil příhodně do brusle brzdícího BRADA MARCHANDA a od hostujícího útočníka už puk míří do zcela odkryté brány Montrealu. Asistence: David Pastrňák, Charlie McAvoy.
    40:51 Brendan GALLAGHER - 2:1
     
    40:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs okamžitě otáčejí stav tohoto utkání na svou stranu! Evans poslal kotouč na modrou čáru Guhlemu, jenž nad ničím nepřemýšlel a nahodil jej na Swaymana, který vyrazil puk vedle sebe a BRENDAN GALLAGHER zde skočil parádní rybičku a z dorážky poslal touš za záda hostujícího brankáře. Asistence: Kaiden Guhle, Jake Evans.
    40:24 Nick SUZUKI - 1:1
     
    40:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs využívají přesilovou hru! Tak přeci jen se hokejisté Montrealu dočkávají! Kotouč se dostal na modrou čáru, kde ho Matheson přihrál NICKU SUZUKIMU, jehož následná střela sice škrtla Swaymana do jeho ramene, ale i tak touš proletěl až do sítě Bruins. Asistence: Michael Matheson, Cole Caufield.
    00:36 Pavel ZACHA - 0:1
     
    00:36
    Boston právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový úvod pro hostující Bruins! Marchand poslal z rohu kluziště kotouč na modrou McAvoyovi, jehož následné nahození parádně tečoval český útočník PAVEL ZACHA, který usměrnil touš do protipohybu Montembeaulta. Asistence: Charlie McAvoy, Brad Marchand.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 41. Suzuki (Matheson, Caufield), 41. Gallagher (Guhle, Evans), 63. Guhle – 1. Zacha (McAvoy, Marchand), 53. Marchand (Pastrňák, McAvoy)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Allen) – Matheson, J. Barron, Guhle, Kovacevic, Xhekaj, Harris – Newhook, Suzuki, J. Anderson – Slafkovský, Dvorak, Caufield – Monahan, Pearson, Gallagher – Pezzetta, Evans, Harvey-Pinard.
    Trenér: Martin St. Louis

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Lohrei, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Forbort, Mitchell – Marchand, Zacha, Pastrňák – J. van Riemsdyk, Coyle, Frederic – Heinen, Poitras, DeBrusk – Lauko, Beecher, Steen.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Rooney, Lee – Nansen, Galloway

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri