Neapol – Empoli 0:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 2:1 (kon.) | Udinese – Atalanta BC 1:1 (kon.)
Lazio – AS Řím 0:0 (kon.) | Inter – Frosinone 2:0 (kon.)
konec
SSC Neapol
0:1 (0:0)
Empoli FC
Neděle 12.11.2023, 12:30 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Příjemnou neděli u sledování Serie A! Dnešní program italské soutěže po poledni odstartuje souboj týmů z opačných konců tabulky: Neapolí a Empoli.
     
    SSC NEAPOL (4. místo)
    11 Z, 6–3–2, 24:12 (+12), 21 bodů

    Jaké jsou aktuální pocity v táboře Gli Azzurri? Hlavně zklamání. Neapol totiž ve středu zahodila možnost si zajistit účast v play-off Ligy mistrů, když proti trápícímu se Unionu Berlín doma vyválčila jen bod za remízu 1:1. Pod jeho její jediný zásah se podepsal Politano.

    Svěřenci trenéra Garcii se tak dnes budou snažit si spravit chuť a zároveň si trochu vylepšit svou pozici v Serii A, která by též mohla být lepší. Aktuální držitelé scudetta jsou totiž až čtvrtí, přičemž na vedoucí Inter před startem víkendového programu ztráceli hned sedm bodů. Udělají proti Empoli krok zpět k čelu tabulky?

    Poslední zápasy Neapole
    8. 11. (LM): Neapol – Union Berlín 1:1
    4. 11. (SA): Salernitana – Neapol 0:2
    29. 10. (SA): Neapol – AC Milán 2:2

    Nejlepší střelci Neapole
    Victor OSIMHEN* – 6 Z, 8 branek
    Matteo POLITANO – 11 Z, 5 branek
    G. Raspadori, Ch. Kvaracchelija – 3 branky

    * – Pro zranění dnes nenastoupí.
    Neapolští přípravu na bitvu s outsiderem nepodcenili.
     
    EMPOLI FC (19. místo)
    11 Z, 2–1–8, 4:21 (-17), 7 bodů

    Nespokojenost panuje též v kabině Empoli, které ale řeší diametrálně odlišné starosti od svých dnešních soupeřů. Tým ze středu Itálie je totiž zapletený do tuhých bojů o udržení v nejvyšší soutěži, kde se ocitl hlavně kvůli své (ne)produktivitě: v 11 kolech nastřílel jen čtyři branky.

    Jedna z nich padla minulý víkend v duelu proti Frosinone, avšak na bodový zisk nestačila. Nováček a černý kůň ligy totiž v době, kdy padla, už vedl 2:0, a Caputův zásah tak reálně nic moc neovlivnil. Celek lodivoda Andreazzoliho bitvu opustil s prázdnou.

    Poslední zápasy Empoli
    6. 11.: Frosinone – Empoli 2:1
    30. 10.: Empoli – Atalanta 0:3
    23. 10.: Fiorentina – Empoli 0:2

    Nejlepší střelci Empoli
    Francesco CAPUTO – 9 Z, 2 branky
    Emmanuel GYASI – 8 Z, 1 branka
    Tommaso BALDANZI – 10 Z, 1 branka
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY 2022/23

    O faktu, že domácí půjdou do střetnutí jako favorité, svědčí i výsledek vzájemných zápasů Neapole a Empoli z minulé sezóny. Oba totiž ovládl úřadující italský šampión a oba shodou okolností stejným poměrem – 2:0.

    25. 2. 2023: Empoli FC – SSC Neapol 0:2
    8. 11. 2022: SSC Neapol – Empoli FC 2:0
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím dnešního utkání bude relativně mladý Alessandro Prontera, pro kterého to bude teprve 27. kariérní zápas v Serii A. Jeho asistenty na stranách budou pánové Mauro Vivenzi a Dario Garzelli.
    V Neapoli je vše připraveno, v půl jedné začínáme.
     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Gollini – Di Lorenzo (C), Rrahmani, Östigaard, Olivera – Anguissa, Lobotka, Elmas – Politano, Simeone, Raspadori.
    Náhradníci: Contini – Natan, Jesus, Rui, Zanoli, Cajuste, Lindström, Zerbin, Gaetano, Kvaracchelija, Zieliński.
    Trenér: Rudi Garcia.

    Empoli FC: Beriša – Bereszyński, Ismajli, Luperto (C), Cacace – Máleh, Ranocchia, Fazzini – Caputo – Cambiaghi, Cancellieri.
    Náhradníci: Perisan, Caprile – Guarino, Ebuehi, Grassi, Kovalenko, Marin, S. Bastoni, Špendi, Gyasi, Destro, Maldini.
    Trenér: Aurelio Andreazzoli.

    Rozhodčí: Prontera – Vivenzi, Garzelli.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné nedělní odpoledne, utkání začíná za pár minut. Níže si nyní můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Oba týmy nastupují na hustým deštěm zalitý trávník na Stadio Diego Armando Maradona, start se blíží. Domácí hrají v modrých dresech, hosté v černých.
     
    Výkop obstará Neapol, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    S mírným zpožděním, které zapříčinily technické problémy, jsme odstartovali. Azzurri neztrácí čas a okamžitě nakopávají balón na polovinu soupeřů.
     
    2
    Jeden z hostů si na křídle pohlídal Di Lorenza a vystrčil míč do zámezí, čímž pozastavil neapolský útok. Domácí budou za malou chvíli vhazovat.
     
    3
    Na balónu jsou zatím výhradně Garciovi svěřenci, kterým se ale nedaří prorazit před Berišu.
     
    4
    Ismajli na kraji vápna zblokoval Oliverův centr. Balón se odrazil zpět k neapolskému obránci a pak od něj za bránu, hra tak bude pokračovat rozehrávkou Beriši.
     
    5
    Ranocchia byl na středu hřiště podražen Anguissou, Empoli může poprvé v zápase přejít dopředu.
     
    6
    Caputo si sice zachytil pěknou přihrávku a měl otevřenou cestu k Gollinimu, jenže se při zpracování míče ocitl v postavení mimo hru. Gólman si jistě oddychl.
     
    7
    No, Empoli se papírově silnějšího soupeře evidentně nezaleklo a hodlá bojovat. Před Golliniho teď mířil nepříjemný centr, který ovšem brankář zkrotil.
     
    8
    Neapol se vrátila do útoku. Rrahmani chtěl vyzkoušet Berišovu pozornost dalekonosnou střelou, která se ale nevešla mezi tři tyče. Míč zamířil nad klec.
     
    9
    Hraje se nahoru dolu, zatím sledujeme vyrovnaný a atraktivní fotbal. Papírový outsider odhodlaně vzdoruje a pravidelně i přechází do ofenzívy.
     
    10
    Zleva se nyní míč pokusil před Golliniho poslat Cancellieri, jenže jeho akci měl přečtenou Anguissa. Cacace pár sekund nato vystřihl útočný faul.
     
    11
    Empoli má za sebou první velmi nepříjemné chvíle! Di Lorenzovu střelu na zadní tyč se mimo dosah gólmana ještě pokusil tečovat nabíhající Simeone, který ale na balón nedosáhl!
     
    12
    Beriša si na své konto rychle připisuje další zákrok, Politanovu střelu nataženou rukou vystrčil za svatyni. Gli Azzurri si vyzkouší rohový kop.
     
    13
    Tlak Neapole graduje, gól visí ve vzduchu! Na balón od praporku skvěle naskočil Anguissa, jehož hlavička se od země odrazila přesně pod břevno! Beriša byl ale připraven a znovu včas zakročil! Simeoneho nepřesná dorážka pak domácí připravila o další roh.
     
    14
    Tým kouče Garcii má míč pod kontrolou a snaží se najít nějakou cestu zpět ke svatyni Empoli.
     
    15
    Po delší době se do útoku vypravilo Empoli. Cancellieri zachytil přetažený míč na hraně vápna a odcentroval jej do míst, kde nebyl ani jeden z jeho spoluhráčů.
     
    16
    Hosté operují s míčem na neapolské straně hřiště a prokousávají se blíže ke Golliniho bráně.
     
    17
    Empoli si zdánlivě vypracovalo nebezpečnou šanci, kterou zhatila Cancellieriho nepřesná rána. Celá situace ovšem vznikla z postavení mimo hru.
     
    18
    Domácí dostávají hru zpět pod kontrolu, Di Lorenzo provede vhazování vedle hostující šestnáctky.
     
    19
    Politano reklamuje údajný faul Máleha, který ho u rohového praporku poslal k zemi. Podle rozhodčího ale k ničemu, co by se nevešlo do mezí pravidel, nedošlo.
     
    20
    Jeden z neapolských hráčů poslal míč vzduchem do šestnáctky. Následovala série nepříjemných odrazů, ze které ale zakončení nevzešlo.
     
    21
    Míč se nyní cestou za Berišu odrazil od Ranocchii, strážce svatyně hráčů v černém tak odkopává.
     
    22
    Jako blesk z čistého nebe teď přišla obrovská šance Empoli! Cancellieri se po excelentní přihrávce uvolnil v neapolském vápně a trochu ukvapeně vypálil, přičemž jeho projektil minul vzdálenější tyč jen o pár čísel!
     
    23
    Obrana azurového celku si vybírá slabé chvíle a nedaří se jí aktivního Cancellieriho zkrotit.
     
    24
    Politano si převazuje kopačky poté, co jej jeden ze soků ve snaze získat míč fauloval těsně před středovou čarou. Neapol za chvíli zahraje volný kop.
     
    25
    Právě Politano se nyní u zadní tyče natahoval po letícím míči, na který ale nedosáhl. Berišovi tak neapolský centr tentokrát moc starostí nepřidělal.
     
    26
    Do hostujících statistik putuje další faul, Máleh nevybíravě naběhl do Di Lorenza. Hostující záložník kartě sice unikl, míč ale tak jako tak získává Neapol.
     
    27
    Domácí radost teď trvala jen pár sekund, tenhle gól platit nemůže! Simeone odražený míč nasměroval do bližšího dolního rohu z ofsajdové pozice, postranní sudí neváhal a okamžitě zvedl praporek! Stav 0:0 platí dál.
     
    29
    Empoli dnes v Neapoli rozhodně nepůsobí jako tým, který dosud v Serii A nastřílel jen čtyři góly! Cambiaghiho pěkný míč v nebezpečnou střelu z voleje přetavil nehlídaný Ranocchia, jehož pokus proletěl těsně vedle brány!
     
    30
    Máme za sebou skoro půl hodiny atraktivní a do jisté míry i vyrovnané podívané. Balón nyní kontrolují Gli Azzurri, kteří operují na polovině soupeřů.
     
    31
    Cambiaghi sice doběhl nepříliš povedenou přihrávku na levém křídle, dotěrný Olivera mu ale nedal pokoj a o pár sekund později ho o míč připravil.
     
    32
    Pár sekund nato rychlou akci Neapole ve střelu přetavil Raspadori, přičemž Beriša si projektil z pravé strany pohlídal a po zákroku na balón na chvíli padl.
     
    33
    Anguissa uchránil míč před protihráči a pro jistotu jej poslal za sebe na jednoho z domácích obránců, Gli Azzurri nadále hledají cestu k Berišovi.
     
    34
    Pokud to takhle půjde dál, vůbec bych nevylučoval, že Empoli si dnes pro drtivou většinu diváků přichystá pořádné překvapení! Krátce po rohovém kopu se nebezpečnou ranou blýskl Cambiaghi, Gollini míč vysunul za bránu!
     
    36
    Simeone na druhém konci hřiště zkusil vzduchem poslat míč Oliverovi, který číhal v hostujícím vápně, jenže jeho nabídce chyběla notná dávka přesnosti.
     
    37
    Raspadoriho střela Berišu nepotrápila, rána vedle povede k odkopu míče od hostující svatyně.
     
    38
    Neapol na malý moment ztratila míč po nepřesné kombinaci na středu hřiště, velmi rychle se k němu ale pak vrátila zpátky a může zkusit zaútočit.
     
    39
    Poločas se pomalu chýlí ke konci. Balón má pod kontrolou Anguissa, který jej táhne po straně.
     
    40
    No, tohle šlo určitě vymyslet mnohem lépe. Raspadori se hodně ukvapil a vystřelil zpoza vápna, přičemž jeho pokus zamířil několik desítek metrů nad bránu.
     
    41
    Domácí obrana bleskově rozebrala hostující protiútok, který trval jen pár sekund, a vrací se na míč.
     
    42
    Zatím vše nasvědčuje tomu, že gólu se před přestávkou nedočkáme. Neapol je dle očekávání aktivnějším týmem, v poslední době si ale moc šancí nevytvořila.
     
    43
    Strážce svatyně Empoli si počíhal na skákající balón, vyběhl na kraj vápna a schoval ho do svého náručí.
     
    44
    Máleh ve snaze uchránit míč zasáhl Politana rukou do obličeje. Na první pohled to sice nevypadalo jako nic vážného, na hřiště ale tak jako tak míří zdravotníci.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.
     
    45+1
    Politano je zpět na nohou a pomalu odchází do zámezí, po delší prodlevě můžeme pokračovat.
     
    45+2
    Hra vzhledem k ošetřování běží dál, ač jedna nastavená minuta již před malou chvíli uběhla. Dění se v závěru poločasu drží u postranní čáry.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 13:38.
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 2:6.
     
    Kdo čekal, že tento duel nabídne jednostrannou kanonádu, ten je po zhlédnutí prvního poločasu nejspíš pěkně zklamaný. Domácí si sice na Stadio Diego Armando Maradona po většinu doby udržovali převahu, nedokázali ji nicméně přetavit v gól. Nutno též podotknout, že outsider pořádně kousal a pokud se mu i pauze bude na hřišti dařit tak jako dosud, není vůbec vyloučeno, že si z půdy italského mistra odveze velmi cenné body, ať už bude jeden, nebo rovnou tři.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    V Neapoli se rozběhl druhý poločas. Ani jeden trenér během přestávky nesáhl ke změnám v sestavě, a hřiště tak vyběhly identické jedenáctky.
     
    47
    Domácí hned zkraje druhé části vystrčili růžky, Politanova střela nicméně šla vysoko nad bránu.
     
    48
    Fazzini teď chvíli operoval s míčem vedle neapolského vápna, rozhodčí ale po jeho souboji s Lobotkou na moment zastavil hru a přisoudil míč domácím.
     
    49
    Borci v azurovém jsou v defenzívě, Bereszyński vhazuje z pozice těsně vedle jejich šestnáctky.
     
    50
    Hra se přesunula na druhou stranu. Olivera chtěl připravit střeleckou šanci domácích krátkým centrem, na který si ale připravená obrana Empoli počíhala.
     
    51
    Elmas zakroucenou střelou do středu svatyně Berišu nijak výrazně nepotrápil, gólman poměrně rutinní projektil zkrotil a lapil do svých rukavic.
     
    52
    Gli Azzurri zahráli další roh nakrátko. Beriša jen pár sekund poté čelil dalšímu vzdušnému balónu, který ale sebevědomě vyboxoval ven ze své šestnáctky.
     
    53
    Empoli po delší době dostalo míč pod kontrolu a opatrně ho drží na své polovině bitevního pole.
     
    54
    Střídání v týmu SSC Neapol:
    ze hřiště odchází Eljif Elmas, přichází Chviča Kvaracchelija,
    ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Piotr Zieliński.
     
    55
    Sledujeme asi nejklidnější pasáž dnešního střetnutí. Na míči jsou stále častěji hráči v černém, kterým se ale nedaří přes protihráče přejít do ofenzívy.
     
    56
    Teď už se jim to povedlo. Cacaceho střelu pak někdo z protihráčů vyrazil za Golliniho, a Empoli si tak obratem po dlouhé době vyzkouší rohový kop.
     
    57
    Strážce domácí svatyně si na své konto připsal další zákrok. Fazzini se na moment uvolnil na kraji vápna a zakončil na zadní tyč, což gólman přečetl.
     
    59
    Cancellieriho střela po hostujícím protiútoku se do statistik počítat nebude, Empoli se totiž pár sekund před ní dostalo do ofsajdu. Hosté teď mají více ze hry.
     
    60
    Člověk by řekl, že dvojnásobné střídání do domácí hry vlije čerstvou krev, ale Neapol paradoxně působí ještě o něco vlažnějším dojmem než před ním.
     
    61
    Nyní si Gli Azzurri nicméně vybojovali rohový kop, ještě předtím však uvidíme střídání Empoli.
     
    63
    Střídání v týmu Empoli FC:
    ze hřiště odchází Nicolò Cambiaghi, přichází Emmanuel Gyasi,
    ze hřiště odchází Bartosz Bereszyński, přichází Tyronne Ebuehi.
     
    64
    Kvaracchelija krátkou přihrávkou vybídl ke střele Raspadoriho, který kvůli faulu dotěrného soka míč poslal jen do Beriši. Neapol získává standardku.
     
    65
    Di Lorenzo důrazným ale čistým zákrokem na křídle ukončil výpad Empoli a následnou rychlou přihrávkou nastartoval protiútok, který ale též k ničemu nevedl.
     
    66
    Nabíhající Caputo bohužel pro hosty na míč nedosáhl, jako první se k němu dostal Östigaard. Ten jej od soka odrazil za Golliniho, který bude odkopávat.
     
    67
    V Neapoli se nejspíš nějakou dobu hrát nebude, Fazzini se nešikovně srazil s jedním ze svých spoluhráčů a zdá se, že bude potřeba povolat zdravotníky.
     
    68
    Nakonec pokračujeme velmi rychle, Fazzini se oklepal přímo bleskově. Brejk hráčů v černém vedl jen ke zblokovánému zakončení z dílny Caputa.
     
    69
    Empoli bude zahrávat standardku z pozice jen asi tři metry před hranicí vápna, z toho pro nepřesvědčivé domácí nekouká vůbec nic dobrého...
     
    71
    Střídání v týmu Empoli FC:
    ze hřiště odchází Jacopo Fazzini, přichází Viktor Kovalenko.
     
    72
    Střídání v týmu SSC Neapol:
    ze hřiště odchází André Anguissa, přichází Jens Cajuste,
    ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Jesper Lindström.
     
    73
    Poměrně dlouhou pasáž hry, během které Empoli operovalo v útoku, nyní ukončil odpískaný ofsajd. Za posledním sokem se ocitl střídající Kovalenko.
     
    74
    Kvaracchelija se snaží něco vymyslet na levém křídle. Neapol dnes podává opravdu hodně nepřesvědčivý výkon, Beriša je už nějakou dobu bez práce.
     
    75
    Teď už ale strážce hostující svatyně do akce jít musel, tvrdou ranou z prostoru těsně za šestnáctkou ho proklepl Lindström! Beriša ale potvrdil, že je dnes ve výborné formě, a míč bez obtíží vyrazil za svou klec!
     
    77
    Neapol má míč na svých kopačkých jako přikovaný, stále z toho ale nejsou nějaké větší šance.
     
    78
    Recept na výborného strážce brány Empoli nenašel ani Kvaracchelija, jehož zakončení na přední tyč Beriša vytěsnil. Domácí získávají další rohový kop.
     
    78
    Matteo Cancellieri (EMP) na cestě ze hřiště dostává žlutou kartu, s odchodem do zámezí si teď dával hodně načas. Tahat čas jde i méně okatě...
     
    80
    Střídání v týmu Empoli FC:
    ze hřiště odchází Matteo Cancellieri, přichází Daniel Maldini,
    ze hřiště odchází Filippo Ranocchia, přichází Alberto Grassi.
     
    81
    Míříme do posledních deseti minut základní hrací doby a zatím to vypadá, že Empoli míří za extrémně cennou remízou. Vzhledem k tomu, co se v týdnu objevilo v tisku, by toto mohl bez nadsázky být poslední zápas Rudiho Garcii na lavičce azurového celku...
     
    82
    Hráči v černém se na malou chvíli přesunuli do útoku, obrana Neapole je ale nepustila do zakončení.
     
    83
    Empoli drží dění u postranní čáry a daří se mu postupně odkrajovat sekundy ze zbytku utkání.
     
    84
    Střídání v týmu SSC Neapol:
    ze hřiště odchází Mathías Olivera, přichází Mário Rui.
     
    85
    Cajuste zahrál míč do zámezí, na své polovině ho zpět do hry za malý moment vhodí Cacace.
     
    86
    Hra se v závěrečných momentech hodně kouskuje. Empoli dělá přesně to, co potřebuje k udržení bezgólové remízy, a drží dění daleko od Berišovy brány.
     
    87
    Rui se po tvrdém souboji s Gyasim pomalu zvedá z hrací plochy, Neapol čeká volný kop u středové čáry.
     
    88
    Kvaracchelija byl jen kousíček od toho, aby domácí vysvobodil z ofenzivního zmaru! Balón se nyní ve vápně šťastně odrazil přímo k volnému útočníkovi, Beriša ale jeho překvapivé zakončení vytěsnil mimo nebezpečí nataženou nohou!
    88. Kvaracchelija s vylámal zuby na Berišovi
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    90+1
    Empoli právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné, ne-u-vě-ři-tel-né! Noční můra úřadujících italských šampiónů dostává úplně nové rozměry, předposlední tým tabulky se v závěru ujímá vedení a je blízko k tomu, aby si domů odvezl všechny body! Pod dost možná klíčový gól utkání se podepisuje VIKTOR KOVALENKO, jehož parádní zakroucená rána na zadní tyč zaplula za Golliniho – 0:1!
    90+1. Viktor KOVALENKO - 0:1
     
    90+3
    Snaha o rychlou odpověď vyhořela na faulu Jense Cajusteho (NEA), jenž vidí žlutou kartu.
     
    90+4
    Neapol se snaží na gól zareagovat a zachránit aspoň bod, jenže Empoli ho nepouští za střed hřiště.
     
    90+5
    Beriša po nejspíš posledním domácím rohovém kopu padá na balón, fantastické tři body už jsou pro papírového outsidera z Empoli opravdu hodně blízko.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    David pokořil Goliáše, Empoli si veze domů tři body.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 11:13.
     
    Fanoušci Gli Azzurri budou události dnešního odpoledne vstřebávat nejspíš ještě hodně dlouho. Empoli, před startem tohoto víkendu předposlední tým tabulky, na půdě úřadujícího italského mistra zvítězil 1:0 díky trefě Kovalenka ze samotného závěru. Extrémně cennému skalpu předcházela velmi zodpovědná a sympatická hra ze strany outsidera, zatímco domácí po celé utkání doprovázelo obrovské trápení v koncovce.
     
    Neapol se přespříští víkend pokusí dát zapomenout na blamáž v souboji s tabulkovým sousedem z Atalanty. Zdali tomu tak bude i s Rudim Garciou na lavičce, nad tím visí velký otazník. Empoli, které opouští sestupové pásmo, pak v dalším kole čeká Sassuolo.
     
    To je ode mne z tohoto utkání vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtěnou někdy příště! (14:44:30)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 90+1. Kovalenko (Ebuehi)

    Karty:   90+3. Cajuste (NEA) – 78. Cancellieri (EMP)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 11:13.
    SSC Neapol: Gollini – Di Lorenzo (C), Rrahmani, Östigaard, Olivera (84. Rui) – Anguissa (72. Cajuste), Lobotka, Elmas (54. Kvaracchelija) – Politano (72. Lindström), Simeone (54. Zieliński), Raspadori.
    Náhradníci: Contini – Natan, Jesus, Zanoli, Zerbin, Gaetano.

    Trenér: Rudi Garcia.

    Empoli FC: Beriša – Bereszyński (63. Ebuehi), Ismajli, Luperto (C), Cacace – Máleh, Ranocchia (80. Grassi), Fazzini (71. Kovalenko) – Caputo – Cambiaghi (63. Gyasi), Cancellieri (80. Maldini).
    Náhradníci: Perisan, Caprile – Guarino, Marin, S. Bastoni, Špendi, Destro.

    Trenér: Aurelio Andreazzoli.

    Rozhodčí: Prontera – Vivenzi, Garzelli.
    bahis siteleri