Chomutov – Vrchlabí 6:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
HC Stadion Vrchlabí
Pondělí 13.11.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:36 Martin TŮMA - 6:1
     
    53:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po přejetí modré čáry natáhl před obráncem ke střele MARTIN TŮMA, jehož pokus mířil do vinglu a dokonce sestřelil flašku položenou na brance. Bez asistence.
    43:48 Petr ERET - 5:1
     
    43:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    PETR ERET se v krátkém sledu nacházel ve dvou velkých příležitostech, ovšem proměnil až tu druhou! Od levého mantinelu vyslal dělovku Vít Seemann a Jakub Červinka vyrazil puk jen před sebe, kde se nacházel právě centr druhé chomutovské formace. Asistence: Vít Seemann a Jan Svoboda.
    37:20 Jakub ZAJÍČEK - 4:1
     
    37:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď už je vše v režii domácího mužstva, které navyšuje své vedení! Filip Eliáš přihrál na vrchol pravého kruhu, odkud se do kotouč opřel JAKUB ZAJÍČEK, jenž propálil vše co mu stálo v cestě – 4:1. Asistence: Filip Eliáš a Milan Kostourek.
    32:40 Milan KOSTOUREK - 3:1
     
    32:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    A jak to tak bývá, po negativní větě přichází další trefa Chomutova! Na pravé straně se nacházel tísněný MILAN KOSTOUREK, jehož pokus zacinkal o vzdálenější tyčku a následně rozvlnil síť – 3:1. Asistence: Filip Eliáš a Tomáš Koblížek.
    23:48 Milan KOSTOUREK - 2:1
     
    23:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Znovu zafungovalo pravidlo, nedáš – dostaneš! Jakub Zajíček vybojoval puk u mantinelu, který přihrával před branku, kam mířil MILAN KOSTOUREK. Jeho pokus mířil pod betony hostujícího brankáře, a k překvapením všech se došoural za brankovou čáru – 2:1 Asistence: Jakub Zajíček.
    21:50 David CHALUPA - 1:1
     
    21:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Odražený kotouč mířil do středního pásma, kde Filip Krsek přesprintoval obránce a jel sám na brankáře. Martin Altrichter jeho pokus zastavil, ale v momentě kdy se ujišťoval, kde černá guma je, vyjela před něj. Dojíždějící DAVID CHALUPA pak už měl snadnou úlohu – 1:1. Asistence: Filip Krsek.
    03:55 Martin TŮMA - 1:0
     
    03:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se znovu usadilo v útočné třetiny, kde přihrávku do nebezpečné přihrávky poslal Petr Eret. Puk od zadního mantinelu mířil mezi kruhy a MARTIN TŮMA už věděl, jak jej poslat do sítě – 1:0. Asistence: Petr Eret.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. M. Tůma (Eret), 24. Kostourek (Zajíček), 33. Kostourek (Eliáš, Koblížek), 38. Zajíček (Eliáš, Kostourek), 44. Eret (Seemann, J. Svoboda), 54. M. Tůma – 22. D. Chalupa (Krsek)


    Piráti Chomutov: Altrichter (A. Horák) – Březák, Kadeřávek, Eliáš, Seemann, Hora, Váchal, Záruba – T. Svoboda, Hübl (C), Lukeš (A) – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Zajíček, Koblížek, Kostourek – Chrpa (A), Putz, Mála – Remeš.
    Trenér: Martin Pešout

    HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) – D. Sýkora, Hladík, Abraham (A), P. Fiala, Kozák, Rychlovský – Jirků, Kastner, Chrtek (A) – Moník, P. Urban (C), Tatar – D. Chalupa, Šlaicher, Krsek – Cerman.
    Trenér: David Chalupa

    Rozhodčí: Hlinka – Sýkora, Brtník

    Diváci: 1453
    bahis siteleri