Minnesota – Dallas 3:8 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:5 (kon.) | NY Rangers – Columbus 4:3 (1:0 po s.n.)
Anaheim – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (0:0, 0:3, 2:2)
Vancouver Canucks
Pondělí 13.11.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Phillip Di Giuseppe - 2:5
     
    59:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Montreal okamžitě odvolal brankáře a hosté to podruhé potrestali. Miller nabídl puk PHILLIPU DI GIUSEPPEMU, jenž trefil prázdnou bránu. 2:5. Asistence: J. T. Miller a Brock Boeser.
    59:11 Arber XHEKAJ - 2:4
     
    59:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí ale ještě dokázali snížit, nicméně mnoho času už před sebou nemají. ARBER XHEKAJ vystřelil poněkud překvapivě, brankář Casey DeSmith si vybral slabší moment. 2:4. Asistence: Jordan Harris a Jake Allen.
    58:30 Brock BOESER - 1:4
     
    58:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, dnešní utkání vyhrají hosté! Přesně devadesát sekund před koncem utkání poslal kotouč do prázdné branky Canadiens BROCK BOESER. 1:4. Asistence: Dakota Joshua a Tyler Myers.
     
    57:52
    Montreal je v útočném pásmu a už hraje bez brankáře. Dokáže utkání ještě zdramatizovat?
     
    55:06
    Brock Boeser se proháčkoval před bránu, kde ale Allen vykopl puk levým betonem. S dorážkou následně neuspěl Phillip Di Giuseppe.
     
    49:01
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens:
    Tanner Pearson – 2 min., sekání.
     
    48:59
    Jake Allen se na brankové čáře prezentoval vynikajícím zákrokem. Jeden z hráčů hostů zůstal úplně sám před brankovištěm.
     
    48:22
    Tanner Pearson našel před brankou Monahana, kterého ale vychytal Casey DeSmith. Brankář Vancouveru dnes chytá výtečné utkání.
    46:46 Michael MATHESON - 1:3
     
    46:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté už byli ve čtyřech, ale po velkém tlaku přece jen inkasovali. Monahan posunul puk mezi kruhy, kde stál MICHAEL MATHESON, který trefil přesně prostor vedle lapačky. 1:3. Asistence: Sean Monahan a Josh Anderson.
     
    45:54
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Noah Juulsen – 2 min., vysoká hůl.
     
    44:41
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks:
    Tyler Myers – 2 min., sekání.
     
    44:35
    Josh Anderson se proháčkoval před bránu. Jeho bekhendové zakončení gólové nebylo, Casey DeSmith stačil zaklapnout betony.
     
    38:52
    Po velké chybě v rozehrávce hostů se do šance dostal Brendan Gallagher, kterého ale lapačkou vychytal Casey DeSmith.
    37:57 Dakota JOSHUA - 0:3
     
    37:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté byli dostatečně důrazní i důslední před bránou a nyní už vedou o tři trefy! Garland objel klec a bekhendem zakončil, o dorážku se následně postaral DAKOTA JOSHUA. 0:3. Asistence: Conor Garland a Filip Hronek.
     
    35:52
    Sam Lafferty nabízel kotouč před brankoviště, kde měl Anthony Beauvillier skoro úplně volnou klec, ale přece jen obránci Montrealu zakročili a výrazně pomohli Allenovi.
     
    32:43
    Juraj Slafkovský dvakrát za sebou rychle pálil. U brankoviště dorážel Dvorak, nicméně Casey DeSmith se skvěle natáhl.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens:
    Michael Matheson – 2 min., vysoká hůl.
    29:17 Ilja MICHEJEV - 0:2
     
    29:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Rázem vedou Kosatky o dvě branky! K puku se ještě ve středním pásmu dostal ILJA MICHEJEV, jenž vjel do toho útočného a následně zakončil vedle lapačky domácího brankáře. 0:2. Asistence: Andrej Kuzmenko.
     
    27:56
    Montreal sice záhy vstřelil gól, ale ten nakonec neplatil. Rána Christiana Dvoraka byla přesná, nicméně při přejetí do útočné třetiny se domácí provinili ofsajdem.
    26:15 Conor GARLAND - 0:1
     
    26:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Na začátku 27. minuty se hostující celek dostává do vedení! Dopředu se po pravé straně dostal Miller, jenž naservíroval touš k zadní tyči na CONORA GARLANDA, který bekhendem poslal kotouč za čáru. 0:1. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
     
    17:56
    Pius Suter se v ideální pozici mezi kruhy dostal k odraženému kotouči. Svou ránu ale poslal mimo tři tyče. Allen už na brankovišti ležel.
     
    09:32
    Tanner Pearson se z levého křídla dostal ke střele zápěstím, ta ale skončila pouze na tyči. Montreal byl kousek od toho, aby šel do vedení.
     
    06:24
    Jake Evans si nabruslil mezi kruhy, odkud po ledě vypálil. Casey DeSmith ale předvedl velice jistý zákrok.
     
    02:10
    Montreal se dostal do přečíslení dvou proti jednomu. Slafkovského přihrávka na kolegu ale povedená nebyla, kotouč slovenskému útočníkovi ujel z hokejky.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 47. Matheson (Monahan, J. Anderson), 60. Xhekaj (Harris, Allen) – 27. Garland (J. Miller, Q. Hughes), 30. Michejev (Kuzmenko), 38. Joshua (Garland, Hronek), 59. Boeser (Joshua, Myers), 60. Di Giuseppe (J. Miller, Boeser)


    Montreal Canadiens: Allen (Primeau) – J. Barron, Matheson (A), Kovacevic, Guhle, Harris, Xhekaj – J. Anderson, Suzuki (C), Newhook – Caufield, Dvorak, Slafkovský – Gallagher (A), Monahan, Pearson – Harvey-Pinard, Evans, Pezzetta.
    Trenér: Martin St. Louis

    Vancouver Canucks: DeSmith (Demko) – Hronek, Q. Hughes (C), Cole, Juulsen, Myers, Soucy – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Michejev – Garland, P. Suter, Joshua – Beauvillier, Blugers, Lafferty.
    Trenér: Rick Tocchet

    Rozhodčí: Syvret, Brenk – Gawryletz, Suchánek

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri