Vsetín – Sokolov 4:0 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:2 (kon.) | Třebíč – Zlín 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Pardubice B 4:1 (kon.) | Prostějov – Znojmo 7:3 (kon.) | Slavia – Jihlava 4:5 (po pr.)
Kolín – Frýdek-M. 0:3 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice B
Středa 15.11.2023, 18:00 • Buly Aréna, Kravaře • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:27 Frenks RAZGALS - 4:1
     
    56:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velká chyba Josefa Mikysky zařídila potvrzení výhry Poruby v dnešním utkání. Lotyšský reprezentant FRENKS RAZGALS trefil odkrytou klec a rozhodl tak dnešní zápas. Bez asistence.
     
    53:17
    Skvěle teď Ostravané unavili pardubickou pětku, když hráli skoro minutu a půl ve výhodě. Poté se jim nepovedlo udržet puk a Švec si tak jde sednout za katr.
     
    49:21
    Střondala skvěle kličkoval obranným pásmem Pardubic, načež už se nemohl dívat Daniel Rákos, který tak rychlonohého centra zahákoval.
    42:38 Ondrej ŠEDIVÝ - 3:1
     
    42:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    ONDREJ ŠEDIVÝ se prosazuje i v dnešním utkání a utvrzuje nás tak v tom, že je nejlepším střelcem domácích. Znamená to tedy to, že se hosté z potrestání nepoučili a dostali další gól v početní převaze soupeře. Asistence: Petr Mrázek
     
    41:27
    Josef Mikyska si odpyká trest po tom, co vysekl hůl svému soupeři.
     
    36:56
    Zdráhal ukončil přesilovku svého týmu a odpyká si trest za podrážení.
     
    36:15
    Za hrubost si půjdou na trestnou lavici sednout Doudera s Voženílkem. Domácí bek vyfasoval 4 minuty, a tak si Pardubice zahrají dvouminutovou přesilovku.
    34:47 Aaron BERISHA - 2:1
     
    34:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Další chyba Pardubic, další využitá přesilovka. AARON BERISHA se dostal k přihrávce a puk usměrnil přesně za záda Honzíka. Asistence: Vojtěch Střondala, Lukáš Doudera.
     
    34:29
    Obránce Marek Voženílek si odesdí dvě minuty na trestné lavici, když se provinil hrubostí proti Šoustalovi.
    32:21 Petr MRÁZEK - 1:1
     
    32:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba vrací hru do remízového stavu, když se v přesilovce krásně trefil PETR MRÁZEK. Asistence: Marek Tvrdoň, Jiří Klimíček
     
    32:00
    Juniorský hráč Martin Švec si odpyká dvě minuty za vysokou hůl.
    25:24 Jan ZDRÁHAL - 0:1
     
    25:24
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku zápasu! Po nádherné přihrávce se ke střele dostal obránce JAN ZDRÁHAL, jenž se nemýlil a svou bombou propálil Bláhu. Asistence: Daniel Rákos, Dominik Hrníčko.
     
    21:28
    Vít Christov se nádherně dostal před Honzíka. Prokličkoval sice mezi hráči, avšak zakončení už tak skvělé nebylo, brankář Pardubic tak má další zákrok.
     
    20:20
    Tvrdoň je prvním, kdo se dostal ke střele. Po 20 vteřinách hry se ujal velmi nebezpečného pokusu, který Honzík dokázal zlikvidovat.
     
    18:05
    Švec nádherně zavezl kotouč do pásma, kde připravil svému spoluhráči Pochobradskému zajímavou pozici. Se střelou si ale opět poradil i Bláha.
     
    16:58
    Klimíček byl u zajímavého pokusu. Šoustal svému spoluhráči přichystal skvělý puk, který obránce domácích poslal na branku. Honzík si však připsal další zákrok.
     
    07:26
    Domácí Bláha se s kotoučem dostal mimo lichoběžník a musel si tak za něj dvě minuty odpykat Berisha.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 33. P. Mrázek (Tvrdoň, Klimíček), 35. Berisha (Střondala, Doudera), 43. O. Šedivý (P. Mrázek), 57. Razgals – 26. Zdráhal (Rákos, Hrníčko)


    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – A. Sedlák, Doudera, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, Pohl – Tvrdoň, Střondala (A), Šoustal – Razgals, Berisha, Christov – Klímek, Vachovec (A), Gřeš – P. Mrázek, Krenželok (C), O. Šedivý.
    Trenér: Jiří Režnar

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Hrádek, Zdráhal, Nedbal, Švec, Tvrdík, Voženílek – Hrníčko, Rákos (A), Rohlík – Pochobradský, J. Mikyska, Urban – Žálčík (A), Kaut (C), Kaplan – Lichtag, Herčík, Rouha – Zeman.
    Trenér: Tomáš Jirků

    Rozhodčí: Barek, Ondráček – Veselý, Peluha

    Diváci: 485
    bahis siteleri