Havířov – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 6:2 (kon.)
Benátky n/J – Tábor 1:4 (kon.) | Děčín – Mostečtí Lvi 4:5 (kon.) | Opava – Kopřivnice 4:3 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Příbram 2:3 (kon.) | Technika Brno – SHKM Hodonín 1:7 (kon.)
po prodl.
HK Opava
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 15.11.2023, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:44 Jan VAŠENKA - 4:3
     
    61:44
    Opava právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Bonusový bod Opavě zblízka bekhendem vystřelil JAN VAŠENKA! Kus práce u mantinelu odvedl Kryštof Kadula, který předtím zvládl klíčový souboj u mantinelu. Asistence: Kryštof Kadula, Niko Ervasti.
     
    54:55
    Velká komplikace pro Kopřivnici! Dominik Raška se v útočné třetině dopustil hákování a posílá svůj tým do čtyř.
     
    51:09
    Opavská lavička na tlak soupeře reaguje oddechovým časem!
     
    51:09
    Kopřivnice je momentálně jednoznačně aktivnější! Pindel měl na hokeji další branku, znovu v tutovce ale přímo před Slížem znovu selhal!
     
    50:32
    Čtvrtou branku Kopřivnice měl na holi Vojtěch Pindel! Po buly totiž na opavskou branku přilétla střela od modré, kterou Slíž vyrazil před sebe. Tam Pindela nehlídal vůbec nikdo, jenže brankář Slezanu se zaskvěl svou lapačkou!
     
    48:59
    Několik velkých šancí jsme viděli i před brankou, kterou ve třetí třetině hájí Marek Slíž!
     
    47:40
    Kopřivnice nevystřídala úplně šťastně a málem ji za to stihnul trest! David Dobša dostal hodně prostoru ke střele, kterou pak Baldik vyrazil. Před poloprázdnou klecí ještě šermoval Tomáš Káňa, ale poskakující puk netrefil!!
     
    46:55
    Opavští měli na holi vedoucí branku! Beránek dostal hodně prostoru, s kotoučem na holi nejprve kopíroval útočnou modrou a ve vhodné chvíli si pak sjel blíže brance a vypálil. Následovala nepřehledná situace, kotouč ale zůstal mimo kopřivnickou branku.
     
    41:31
    Adam Beránek dostává dvě minuty za hákování. Šance pro Kopřivnici.
     
    39:13
    Velká skrumáž v kopřivnickém brankovišti! Několik opavských hokejek se kotouč snažilo dotlačit neúspěšně za brankovou čáru. Puk byl stále ve hře, rozhodčí jej ale zřejmě ztratili z dohledu a tak hosty hvizdem vysvobozují.
     
    36:25
    Opava vyrobila obrovskou hrubku ve vlastní třetině a mezi kruhy byl ke skórování vyzván přihrávkou z rohu kluziště Ondřej Sluštík. Jeho projektil s velkými problémy Marek Slíž dokázal vyrazit.
     
    35:30
    Parádní sólo Vojtěcha Pindela. Hostující útočník projel středem kluziště jako nůž máslem a zakončoval nakonec zblízka na zadní tyč. Branku o centimetry netrefil.
     
    33:10
    Poprvé mohli jít domácí také do vedení, od mantinelu přilétl puk před branku k nikým nehlídanému Tomáši Káňovi. Ten se hrací předmět snažil usměrnit za záda Baldika, zařízení ovšem nakonec minul!
    32:18 Kryštof STUCHLÍK - 3:3
     
    32:18
    Opava právě vstřelila branku!
    Už potřetí se Opavským daří s Kopřivnicí srovnat krok! Přihrávku do dobré pozice v prostoru kruhů dostal David Dobša, který následně vypálil. Rána až na Baldika sice neprošla, v předbrankovém prostoru se však nejlépe zorientoval KRYŠTOF STUCHLÍK, který kotouč poslal do sítě. Asistence: David Dobša, Jiří Šindelář.
     
    26:59
    Opava může potřetí vyrovnat, Vojtěch Pindel jde ven za sekání.
     
    25:50
    Obrovské štěstí Kopřivnických! Slezané ujeli do přečíslení dva na jednoho, které nejprve táhl David Dobša. Ten mezi kruhy předal puk rychle pálícímu Kadulovi, který mířil dobře, ale Baldik stačil touš vychýlit alespoň tesně vedle své pravé tyčky!
    25:01 Michal VELECKÝ - 2:3
     
    25:01
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Než jsem stačil dopsat předchozí příspěvek, kotouč se třepotal v síti! Bleskovou sérii kopřivnických přihrávek zakončil pohotovou ranou pod břevno MICHAL VELECKÝ. Asistence: Jiří Pargáč, Dominik Suchý.
     
    24:42
    Jenže vzápětí fauluje Marek Brada, který jde ven za sekání.
    22:23 Kryštof STUCHLÍK - 2:2
     
    22:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Čtyři vteřiny po konci Markova trestu je podruhé srovnáno! KRYŠTOF STUCHLÍK udělal na vrcholu kruhu stahovačku bránícímu hráči a svižnou ranou pod břevno překonává Baldika. Asistence: Jiří Šindelář, Marek Slíž.
     
    20:19
    Opavští si na úvod druhé třetiny zahrají přesilovku, protihráče u mantinelu podrazil Miroslav Marek. Jelikož se u zákroku sám zranil, trest odpyká Adam Urban.
    18:26 Patrik GOLA - 1:2
     
    18:26
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Podruhé v dnešním utkání jdou hosté do vedení! Děje se tak po relativně nenápadné přízemní ráně PATRIKA GOLY, která byla zřejmě ještě na cestě za Slížova záda tečovaná jedním z bránících hráčů. Asistence: Petr Kelnar a Adam Urban.
     
    15:03
    Hříšníkem je David Dobša, který dostává dvě minuty za krosček.
    14:19 Tomáš KÁŇA - 1:1
     
    14:19
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se z vedení radovali pouhých 22 vteřin, bleskově máme srovnáno! Marek Brada v útočné třetině přenechal puk TOMÁŠI KÁŇOVI, který vypálil mezi betony Jana Baldika. Ten sice puk ztlumil, hrací předmět ale doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Marek Brada, Radim Štěpánek.
    13:57 Patrik GOLA - 0:1
     
    13:57
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatrováci se ujímají vedení! Ve střední třetině dostal od mantinelu do jízdy kotouč zcela osamocený PATRIK GOLA. Ten své sólo na Slíže zakončil podařeným bekhendem – 0:1. Asistence: Dominik Suchý a Ondřej Sluštík.
     
    06:57
    Už podruhé dnes hosté rozezvonili ranou z mezikruží levou tyč opavské branky! Tentokrát pálil Michal Velecký.
     
    06:25
    Únik Dominika Suchého! Ten vznikl po opavském nedorozumění na útočné modré čáře. Nejproduktivnější hráč Kopřivnice ujížděl sám na Marka Slíže, jenže jeho klička mu nevyšla a ze souboje odchází Suchý poražen!
     
    03:15
    Obrovská šance také na druhé straně! Po ráně z mezikruží za Slížem zazvonila pravá tyč. Nejsem si úplně jistý autorem střely, ale myslím si, že se jednalo o Filipa Hlaváče.
     
    02:22
    Největší šance dosavadního průběhu! Na levé straně modré čáry soupeře číhal Häring, který také kotouč od obránce dostal. Následně si sjel mezi kruhy a zamířil do šibenice, Baldik jej ovšem efektně vychytal lapačkou!

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 15. Káňa (Brada, Štěpánek), 23. Stuchlík (Šindelář, Slíž), 33. Stuchlík (Dobša, Šindelář), 62. Vašenka (Kadula, Ervasti) – 14. Gola (Suchý, O. Sluštík), 19. Gola (Kelnar, A. Urban), 26. Velecký (Pargáč, Suchý)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Thiel, Jak. Ludvík, Štěpánek, Ervasti, Backa, Lehotský – Štindl (A), Stuchlík, Kadula – Brada, Káňa, Vojtovič – Krupa, Beránek, Dobša – Kotásek, Vašenka, Häring – Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    HC ISMM Kopřivnice: Baldik (Kubáň) – Hlaváč, Petrek, Marek, Hrůzek, Zeman, Kelnar, Spurný – Suchý (A), Velecký, Pindel – Pargáč (C), Brodek, Gola – J. Mach, Pastor, O. Sluštík (A) – Raška, Kubík, A. Urban.
    Trenér: Ladislav Majkus.

    Rozhodčí: Kapitanov – Rychlý, Vengřín.

    Diváci: 195
    bahis siteleri