Havířov – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 6:2 (kon.)
Benátky n/J – Tábor 1:4 (kon.) | Děčín – Mostečtí Lvi 4:5 (kon.) | Opava – Kopřivnice 4:3 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Příbram 2:3 (kon.) | Technika Brno – SHKM Hodonín 1:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 15.11.2023, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:40 Luboš VOŘÍŠEK - 3:1
     
    29:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Toto bylo nečekané! LUBOŠ VOŘÍŠEK zavezl kotouč do útočného pásma, odkud z vrcholku levého kruhu vystřelil. Jeho skrytý pokus přes obránce na přední tyč překvapil Štěpána Malečka, jenž vůbec nezareagoval. Asistence: Lukáš Bureš, Dominik Vacík.
    26:52 Jiří PŮHONÝ - 2:1
     
    26:52
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny snižují! Dominik Dušek po pravé straně v rychlosti zavezl kotouč do útočného pásma, kde se mu na levém kruhu nabídl úplně volný JIŘÍ PŮHONÝ, jenž nádhernou střelou do růžku prostřelil Čeňka Nováka. Asistence: Dominik Dušek, Martin Štola.
    25:21 Tomáš KŘEHLÍK - 2:0
     
    25:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do dvoubrankového vedení! Domácí nyní měli tlak, který nakonec využili k navýšení náskoku. Milan Valášek vystřelil z otočky z osy hřiště. Jeho pokus vyrazil Maleček před sebe, kde operoval TOMÁŠ KŘEHLÍK, jemuž se povedlo dorazit puk do sítě. Asistence: Milan Valášek, Roman Čermák.
    00:10 Marek TECL - 1:0
     
    00:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí start jako víno! Milan Valášek vyhrál vhazování na Tomáše Křehlíka, jenž ještě posunul kotouč na Romana Čermáka. Ten našel rozjetého MARKA TECLA, který se neohroženě vrhl přímo doprostřed překvapené žďárské obrany a pohotovou střelu otevřel skóre utkání! Asistence: Roman Čermák, Tomáš Křehlík.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Tecl (Čermák, Křehlík), 26. Křehlík (Valášek, Čermák), 30. Voříšek (Bureš, D. Vacík) – 27. Půhoný (Dušek, Štola)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – J. Novák (A), Čermák, Vala, Benák, D. Vacík, Zych, Kerber – Tecl, Valášek, Křehlík – Endál, Kuchta (C), Kopic – Bureš, Holenda, Voříšek (A) – Pavelec, Dymák.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    SKLH Žďár nad Sázavou: Maleček (Sláma) – Pleva (C), Kulhánek, Kukla, Adam, Jar. Ludvík, Půža, Grauer – Dušek, Štola, Půhoný (A) – Čejka, Wasserbauer, Rohlík – Maštera, T. Ludvík, Jícha – Polodna.
    Trenér: Milan Řehoř

    Rozhodčí: Jan Grygera – Rudolf Tichý, Jakub Kučera

    Diváci: 774