Havířov – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 6:2 (kon.)
Benátky n/J – Tábor 1:4 (kon.) | Děčín – Mostečtí Lvi 4:5 (kon.) | Opava – Kopřivnice 4:3 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Příbram 2:3 (kon.) | Technika Brno – SHKM Hodonín 1:7 (kon.)
konec
HC Děčín
4:5 (1:1, 3:3, 0:1)
Mostečtí Lvi
Středa 15.11.2023, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Jakub VESELÝ - 4:5
     
    59:14
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté v poslední minutě třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu a dost možná odmítli prodloužení. JAKUB VESELÝ těsně před Michaelem Petráskem doklepl odražený puk a zametl ho za brankovou čáru – 4:5. Asistence: Pavel Písařík a Vítězslav Nedrda.
    36:31 Aleš MACEK - 4:4
     
    36:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    V Děčíně je opět vyrovnáno! Tomáš Faigl poslal kotouč ALEŠI MACKOVI, který si nabruslil rychle do pravého kruhu a jedovatou střelou pak kotouč pověsil pod víko Klikovy branky – 4:4. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.
    32:49 Jan CHOVANEC - 3:4
     
    32:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se trefují dnes potřetí a jsou svému soupeři na dosah jediné přesné trefy. Kotouč napoprvé za brankovou čarou neskončil, ale JAN CHOVANEC ho poté nakonec dopíchl za čáru zpoza pravé tyče soupeřovy branky a raduje se z kontaktní branky 3:4. Asistence: Aleš Macek.
    28:48 Martin MICAL - 2:4
     
    28:48
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A prakticky hned po vhazování se do další akce utrhli hosté a toho využil MARTIN MICAL, jenž zakončil přesně a hosté rázem vedou o dva góly – 2:4. Asistence: Michal Steinocher a Tomáš Urban.
    28:07 Jakub VESELÝ - 2:3
     
    28:07
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Jak je mezi oběma týmy zvykem, zápasy jsou většinou přestřelky a zatím to tak vypadá, že tomu tak bude i dnes. Hosté opět po chvilce berou vedení, když se JAKUB VESELÝ rozjel na pravé straně a svižnou ranou pak nedal Petráskovi žádnou šanci – 2:3. Asistence: Vítězslav Nedrda.
    25:53 Nikolaj PARSHAKOV - 2:2
     
    25:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je znovu srovnáno. Před Lukášem Klikou se ocitl NIKOLAJ PARSHAKOV, který z prostoru mezi kruhy tečoval pokus Martina Jursy a kotouč končí v síti Mostu. Začíná se tak znovu od začátku – 2:2. Asistence: Martin Jursa a Ondřej Sýkora.
    24:33 Jaroslav ŠIMEČEK - 1:2
     
    24:33
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí hru a poprvé v utkání vedou. Z pravé strany si do blízkosti Michaela Petráska nabruslil JAROSLAV ŠIMEČEK a jeho zakončení zblízka pak skončilo pod víkem děčínské klece – 1:2. Asistence: Jakub Procházka a Ivan Řehoř.
    13:08 David JINDRA - 1:1
     
    13:08
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté ale brzy mažou manko a je vyrovnáno. DAVID JINDRA převzal puk a vjel s ním do pravého kruhu, odkud pak vyslal táhlou střelu, která prošla za záda Michaela Petráska – 1:1. Asistence: Jakub Veselý a Pavel Písařík.
    10:44 Tomáš NEZBEDA - 1:0
     
    10:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je využita a Medvědi jdou do vedení a otevírají účet zápasu. Těsně před Kliku si nabruslil TOMÁŠ NEZBEDA a z levé strany pak u jeho pravé tyče našel skulinku a prostřelil ho – 1:0. Asistence: Tomáš Faigl a Vladimír Brož.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Nezbeda (Faigl, Vl. Brož), 26. Parshakov (Jursa, O. Sýkora), 33. Chovanec (Macek), 37. Macek (Faigl, Vl. Brož) – 14. Jindra (Veselý, Písařík), 25. Šimeček (J. Procházka, Řehoř), 29. Veselý (Nedrda), 29. Mical (Steinocher, T. Urban II), 60. Veselý (Písařík, Nedrda)


    HC Děčín: M. Petrásek (Lavinger) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, A. Starý, Kaltenböck – Macek, Nezbeda, Faigl (C) – O. Sýkora, Jursa, Parshakov – P. Hruška, D. Černý, Chovanec – Nowák.
    Trenér: David Švagrovský

    Mostečtí Lvi: Klika (Hosnedl) – Havlůj (C), Urbánek, Nedrda (A), Rykl, Havlík, Steinocher, Hocelík – J. Procházka, Řehoř, Šimeček – Jindra, Písařík, Veselý – Mical, Böhm (A), T. Urban II – Daniel.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    Rozhodčí: Hacaperka – Goltsch, Sýkora
    bahis siteleri