Buffalo – Boston 2:5 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Montreal – Calgary 1:2 (kon.)
Washington – Vegas 3:0 (kon.) | Dallas – Arizona 4:3 (po pr.) | Nashville – Anaheim 2:3 (kon.)
St. Louis – Tampa 5:0 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 6:3 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
Arizona Coyotes
Středa 15.11.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Matt DUCHENE - 4:3
     
    60:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tyler Seguin vyšťoural puk ve středním pásmu a rozjel se směrem do pravého kruhu. Přes padajícího Mosera dovedl puk na hokejku MATTA DUCHENEA a ten dal razítko na svůj skvělý výkon relativně snadným uklizením puku za přesouvajícího se Vejmelku. Asistence: Tyler Seguin.
     
    59:59
    Arizona málem přišla o bod! Robertsonovu střelu Vejmelka zaregistroval na poslední chvíli. Vkleče ji vyrazil a pak za něj prošla Pavelskiho dorážka z nulového úhlu, jež se zastavila o tyčku.
    56:38 Tyler SEGUIN - 3:3
     
    56:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velká chyba hostující obrany! Suter zpoza vlastní branky rozehrál na Duchenea. Ten z obranného pásma vyslal do úniku TYLERA SEGUINA a Vejmelka byl pokořen bekhendovým blafákem. Asistence: Matt Duchene, Ryan Suter.
    54:26 Lawson CROUSE - 2:3
     
    54:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté umlčeli rozvášněné obecenstvo nečekaným gólem na 3:2! Durzi vystoupil proti slabému nahození Pavelskiho. Ten pak zůstal jako poslední „obránce“, LAWSON CROUSE ho nepřekvapivě přebruslil a po dojetí puku forhendem zavěsil nad Oettingerův pravý beton. Asistence: Sean Durzi.
    52:11 Jason ZUCKER - 2:2
     
    52:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes proměňují početní výhodu a osm minut před koncem mění stav na 2:2! Maccelli přebral puk od Zuckera. Se Seguiem na zádech se posunul do nepalebného úhlu a geniální přihrávkou přes osu nalezl JASONA ZUCKERA, jenž skóroval do poloprázdné brány. Asistence: Matias Maccelli, Janis Moser.
     
    50:31
    Zatímco Pavelski za Oettingerem čistě hitoval Kellera, tak Ryan Suter o kousek vedle seslal k zemi Haytona nedovoleným způsobem. Přesilovka pro Coyotes!
     
    36:05
    Matt Dumba hokejkou podrazil Robertsona a Dallas bude mít 69 sekund k dispozici přesilovku pět na tři.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Nick Schmaltz – 2 min., podrážení.
    29:32 Roope HINTZ - 2:1
     
    29:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars poprvé v sezoně dávají na domácím ledě gól v přesilovce! ROOPE HINTZ vyzvedl puk po střele Robertsona. Heiskanen mu ho potom vrátil do pravého kruhu a finský útočník rychle provedeným volejem zařídil Dallasu vedení 2:1. Asistence: Miro Heiskanen, Jason Robertson.
     
    29:22
    Radek Faksa jel sám na krajana Vejmelku. Puk si chystal na bekhend a jen faul Välimäkiho zabránil jednoduchému zasunutí do odkryté brány.
     
    19:24
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Mason Marchment – 2 min., hákování.
    17:52 Esa LINDELL - 1:1
     
    17:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vpravo jedoucí Lundkvist se v přechodu rozhlížel kolem sebe a s naprostou přesností adresoval puk pro ESU LINDELLA. Finského obránce nedostatečně bránil Zucker a povedená střela tahem zapadla za agresivně vyjíždějícího Vejmelku. Asistence: Nils Lundkvist, Joe Pavelski.
     
    11:48
    Dumba se schoval za Seguina. Přihlásil se o Haytonovu přihrávku z levého křídla, ale pak prvním dotekem neuklidil puk za Oettingera.
    05:33 Clayton KELLER - 0:1
     
    05:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Oettinger pouští první střelu na jeho bránu! Schmaltz vydoloval puk ze souboje v rohu k Haytonovi, jenž se vynořil před osamoceným Heiskanenem a rozhodl se poslat krátkou přihrávku na CLAYTONA KELLERA. Americký útočník si trpělivě hledal ideální pozici a z levého kruhu trefil díru u bližší tyčky. Asistence: Barrett Hayton.
     
    00:46
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Juuso Välimäki – 2 min., sevření puku rukou.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Lindell (Lundkvist, Pavelski), 30. Hintz (Heiskanen, J. Robertson), 57. Seguin (Duchene, R. Suter), 61. Duchene (Seguin) – 6. Keller (Hayton), 53. Zucker (Maccelli, Moser), 55. Crouse (Durzi)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen (A), R. Suter, Lundkvist, Lindell, Hakanpää, Hanley – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Dadonov, W. Johnston, Benn (C) – Seguin, Duchene, Marchment – Dellandrea, Faksa, Cr. Smith.
    Trenér: Peter DeBoer

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Durzi, Moser, Dumba, Välimäki, J. Brown, Stecher – Schmaltz (A), Hayton, Keller (A) – Crouse (A), Bjugstad, Maccelli – Zucker, L. Cooley, Carcone – Boyd, Kerfoot, O'Brien.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – O´Quinn, Shewchyk

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri