Přerov – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
HC Olomouc
Středa 15.11.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    55:26 Ondřej KOLAŘÍK - 5:2
     
    55:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé ve třetím dějství využívají početní převahu. Billa podobně jako v první třetině Hradil dával kotouč zprava směrem k brankovišti. Přihrávku podstatně zpomalil Kuchta stojící u brány a ONDŘEJ KOLAŘÍK zblízka prostřelil natahujícího se Žbánka. Asistence: Jan Billa a Tobiáš Kuchta.
    49:16 Adam HOLÍK - 4:2
     
    49:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se usadili v útočném pásmu a nakonec početní převahu využívají. Billa u modré čáry přihrál kapitánovi domácích ADAMU HOLÍKOVI, který se srovnal na ránu bez přípravy a poté příklepem poslal kotouč do vzdálenější, levé šibenice olomoucké branky. Asistence: Jan Billa a Tobiáš Kuchta.
    44:24 Radim HRADIL - 3:2
     
    44:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se nyní vyplatil tlak do brány. Tvrdou střelu z prostoru mezi kruhy vyslal po Buršíkově přihrávce od zadního mantinelu RADIM HRADIL, dokázal Žbánka překonat mezi betony a vrací Zubry do vedení. Asistence: David Buršík a Tadeáš Hlávka.
    34:32 Ondřej ŠOTKOVSKÝ - 2:2
     
    34:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v zápase vyrovnávají a znovu v tom má prsty agilní Tomeček. Tentokrát přenechal puk ONDŘEJI ŠOTKOVSKÉMU, jehož střela zkraje pravého kruhu klečícímu Žurkovi propadla mezi betony až do sítě. Asistence: Michal Tomeček.
    15:27 Matěj ŠKŇOUŘIL - 2:1
     
    15:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    MATĚJ ŠKŇOUŘIL si nejprve v obranném pásmu připsal dobrý blok proti nahození od modré čáry. Následně na levé straně hřiště dojel volný puk, nabral rychlost a neatakovaný se dostal až před Žbánka, kterého překonal křížnou střelou k pravé tyči. Asistence: Jan Billa.
    11:05 Michal TOMEČEK - 1:1
     
    11:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora druhou přesilovku v zápase využívá. MICHAL TOMEČEK, nejproduktivnější hráč kohoutů, operoval s pukem na pravém kruhu. Odtud nakonec vystřelil přes clonu hráčů před sebou a kotouč se zastavil až v přerovské brance. Asistence: Patrik Sedláček a Lukáš Bošek.
    03:37 Tadeáš HLÁVKA - 1:0
     
    03:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otevírají skóre duelu. Hradil po vyhraném buly poslal z pravé strany dobrý pas do brankoviště a TADEÁŠ HLÁVKA ho zblízka usměrnil do sítě za bezmocného Žbánka. Asistence: Radim Hradil.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Hlávka (Hradil), 16. Škňouřil (Billa), 45. Hradil (Buršík, Hlávka), 50. Holík (Billa, Kuchta), 56. Kolařík (Billa, Kuchta) – 12. Tomeček (P. Sedláček, Bošek), 35. Šotkovský (Tomeček)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Ryšavý) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (A), Holík (C), Pekr, Janek – Hlávka, Hradil, Buršík (A) – Kolařík, J. Hanák, Kuchta – Nášel, Halík, Švejda – Šindler, Šťastný, Martiňák.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Olomouc: Žbánek (Weiss) – Kalman, P. Sedláček (A), Bohatý, Compel, Panáček (C), Šlahora, Vrána – Koudelný, Šotkovský, Tomeček – Smýkal, K. Drábek, Belan – Šulgan, Ruda, Bošek – Ungr, Neoral.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Blaha, Čech – Bubela, Tvrdý

    Diváci: 149
    bahis siteleri