Vsetín – Písek 4:1 (kon.) | Havířov – Třemošná 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Pátek 17.11.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:02:51)
     
    59:45
    Šindelář hledal křižnou přihrávkou z levého křídla některého ze svých spoluhráčů, ale na daném místě nikdo nestál. Nezdá se, že by Písečtí mohli ještě nějak zahrozit.
     
    59:14
    Hosté v plném počtu.
     
    58:47
    Valachům po levém křídle ujel Šíma, který zahrozil střelou k bližší tyči. Hostující bek trefil brankovou konstrukci a Pavlíčkovi u tyče nezbývalo nic jiného, než vyčkat hvizdu rozhodčího a doufat, že má puk někde pod svou výstrojí.
     
    57:51
    Heinrich svou střelu z pravého kruhu zamířil do bližšího horního rohu a domácí po jeho pokusu už zvedaly ruce nad hlavu, ale to puk skončil jen na boční síti. Další Heinrichovu střelu ukryl Císař ve své výstroji.
     
    57:31
    Postl se pokusil využít zaváhání Hamříka na modré čáře k brejku, ale domácí bek svou chybu napravil, Navíc mu pomohl ještě Heinrich a společnými silami soupeře dovoleně zastavili.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Dubský – 2 min., hrubost.
     
    56:39
    Hohenbergerovi se podařilo proniknout do pásma, ale proti přesile neměl v předbrankovém prostoru šanci. Pavlíček zasahovat nemusel, protože obrana mu proti zakončení pomohla.
     
    56:11
    Písek dostal kotouč do sředního pásma, ale Cakl velmi rychle nahazuje zpět. Vsetínští se pokouší o další ofenzivu.
     
    55:53
    Pozděna vystřelil hned po vhazování v útočném pásmu. Císař zachytil kotouč mezi betony a hra je opět přerušena.
     
    55:47
    Oddechový čas pro tým IHC Králové Písek.
     
    55:27
    Heinrich u pravé tyče čekal na možnost zakončení, a ta se také naskytla. Pro nikoho z aktérů to ale nebyla jednoduchá situace, protože puk přiletěl ze vzduchu. Heinrich jej zasáhl a kotouč přes rameno bránícího hráče Písku dopadl až na hranici brankoviště, kde jej Císař zastavil betonem.
     
    54:24
    Opět se objevila také známá brejková situace, v které byl tentokrát domácí útočník Hrdý. Na zakončení ale neměl kvůli dojíždějícímu hráči klid, jeho střela byla nepřesná a skončila v horních částech zadního mantinelu.
     
    53:31
    Jenže tato snaha taky velice rychle končí. Tak dlouho se hosté hnali za touto příležitostí, ale jedna nepřesná přihrávka satčí k tomu, aby se ke kotouči znovu dostali domácí. Teď je iniciativa na jejich straně a Valaši se také bleskově přesunuli před hostující branku.
     
    53:01
    Nyní už se to Králům povedlo a usadili se v útočném pásmu, kde začali kombinovat.
     
    50:39
    Hosté se snaží s výsledkem ještě něco udělat, ale nemohou se dostat do útočného pásma. Všechny jejich ofenzivní pokusy končí na modré čáře.
     
    49:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tahle přesilovka opravdu neměla dlouhého trvání. Hráči se na buly po Císařově pravici zaklesli do sebe a byl to MATĚJ JURÁŇ, kdo se jako první dostal k ke kotouči, nabruslil si blíže k brankovišti a s pomocí odrazu od brankové konstrukce dostal puk za záda hostujícího gólmana. A trvalo to přesně šest sekund. Asistence: Filip Kovář.
     
    48:57
    Pasáž, kdy se hrálo nahoru dolů, je zřejmě u konce. Na trestnou lavici míří hostující Hofrajt.
     
    47:45
    Domácí v plném počtu.
     
    47:03
    Velíškova střela od modré se odrazila od zadního mantineu příhodně pro Šímu. Ten ale nezkusil střelu z první a na zakončení si počkal, což vedlo k tomu, že se domácí brankář stačil přemístit.
     
    45:58
    Postl otevřel přesilovku ránou z pozice falešného obránce. Střela letěla daleko od zadní tyče.
     
    45:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Cakl – 2 min., podrážení.
     
    44:58
    Hosté se snaží o další samostatný průnik do pásma, ale nemají dostatek prostoru a volí jen nahození. Vsetín má puk pod kontrolou.
     
    42:58
    I Valaši ale chybují. Zátopek jednomu z nich vypíchl kotouč na pravém kruhu útočného pásma a okamžitě se odhodlal je střele. Pavlíček u bližší tyče zasahuje proti střele i následné dorážce.
     
    41:35
    Vsetínští pokračují ve svém tlaku. Začátek třetí třetiny zatím domácím vychází.
     
    40:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští v přesilovce zkraje třetí třetiny brzy slaví. Pro hostujícího gólmana to byl těžký kotouč, protože po druhé teči LUKÁŠE STODŮLKY v předbrankovém prostoru se kotouč otřel o vyrážečku a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Jan Hamřík, David Heinrich.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Právě skončila i druhá třetina a nyní do kabin odchází spokojenější domácí, kterým se v průběhu této části zápasu povedl rychlý obrat. David Heinrich i Matěj Juráň vstřelily své góly z brejku, což jen podtrhlo přechozí průběh utkání a obrannou hru, kterou se celky prezentovaly. Oba týmy předvedly také dobře odehrané přesilovky, v tomto případě ovšem chybělo přesné zakončení.
    Třetí třetina začne cca v 17:32.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Heinrichovo zakončení z vrcholu pravého kruhu vypadalo na první pohled jednodušeji, ale opak byl pravdou. Po Císařově zákroku vyrážečkou si kotouč ocitl nad tím, a tak musel hostující brankář předvést ještě jeden pohyb.
     
    39:43
    Hamřík si na modré čáře hledal místečko, a nakonec ho i našel a vypálil. Jeho rána končí v Císařově výstroji.
     
    39:24
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Hohenberger – 2 min., podrážení.
     
    38:30
    Tohle bylo velmi těsné. Prušákovu střelu od modré cestou ještě tečovala jedna z hokejek a kotouč tak proletěl kolem tyče a skončil na boční síti. Kdyby zakončení letělo o pár centimetrů více vlevo, neměl Pavlíček šanci zasáhnout.
     
    37:37
    Vsetínští vytvořili na první pohled dobrou ofenzivu, ale následně je zradila jak přesnost přihrávek, tak zakončení. Po klidnější pasáži se hraje nahoru dolů, přičemž do lepších pozic se dostávají hosté. Pavlíček nyní musel řešit střelu z levého kruhu, kterou ukryl v lapačce.
     
    36:23
    Hra se začíná přiostřovat na všech částech ledové plochy. Za hostující brankou se do konfliktu dostali Velíšek s Hrdým. Vše vyřešili jejich spoluhráči, kteří nechtěli dovolit větší potyčku a oba aktéry od sebe odtáhli.
     
    35:42
    Proti Postlově střele z vrcholku kruhů si domácí brankář povyjel, kotouč nejprve vykopl pravým beton, ale hned nato jej přikryl lapačkou. A jelikož byl vsetínský gólman poněkud vzdálen od svého brankoviště, začali se k něm sjíždet hráči hostujícího celku. To domácí nemohli nechat jen tak a strhla se menší potyčka.
     
    34:42
    Nikdo z Píseckých si ovšem nepohlídal Mošničku, který naskakoval z trestné lavice. Vsetínský bek tak chtěl zakončovat zcela sám, ale puk mu z hokejky sjel. I tak měl ale Císař problémy, protože tuto situaci nečekal a nevěděl, kde přesně se puk nachází. Ten skončil těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    34:31
    Domácí v plném počtu. Přesilovku zakončila Šiplova střela od modré čáry, na kterou neměl Pavlíček přes bránící hráče úplně dobrý výhled, i tak ale zakročil pravým betonem.
     
    33:38
    Písecká přesilovka při svém rozestavení opět vypadá velmi slibně. Pro Pavlíčka ovšem nejsou rány z kruhů nikterak složité a ještě jsme vsetínského gólmana neviděli v situaci, kdy by si nevěděl rady.
     
    32:31
    Hosté v plném počtu. Zároveň s příchodem Šindeláře na led je tu ale vyloučení na straně Vsetína. Dvě minuty za sekání si odpyká kapitán Mošnička.
     
    31:36
    Stejná situace – hráči v předbrankovém prostoru se pokoušeli o teč Hamříkovy střely od modré, ani tentokrát nebyl pokus domácích hokejistů přesný.
     
    31:14
    Tvrdá rána Hamříka od modré letěla mimo, Juráň s dorážkou od levé tyče taktéž neuspěl.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šindelář – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání.
     
    30:16
    Domácí v plném počtu. Přesilovka hostujícího celku vypadala slibně, žádná vyloženě nebezpečná rána ale nepřišla.
     
    29:08
    Písecký tlak v přesilovce žádné ovoce nepřinesl. Domácí vyhazují na druhou stranu kluziště, přičemž následný pokus o průnik Králů končí na zakázaním uvolnění.
     
    28:16
    Nastává ovšem šance pro hostující celek. Matějíček dostává menší trest za faul kolenem.
     
    27:52
    Písek se snaží dostat zpět do tempa, ale nejde to. Vsetínské obrat ještě více nakopl a jsou teď všude první.
     
    26:53
    A mohlo to být o dvě branky. Hrdého u levé tyče našla přihrávka z pravého kruhu. Vsetínský střelec po svém zakončení už chtěl zvedat ruce nad hlavu, ale Císař pokus betonem zastavil.
     
    26:22
    Dvě branky Vsetína z docela podobných situací jen podtrhly dosavadní průběh dnešního utkání, kdy si oba celky své největší šance vytvořily z individuálních výpadů. Uvidíme, jak se bude hra a celý zápas vyvíjet dál.
     
    25:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme tu rychlý vsetínský obrat, a to po brance z další brejkové situace. Tentokrát jel sám na gólmana MATĚJ JURÁŇ, jenž hostujícího brankáře postřestřelil mezi betony. Asistence: Tobiáš Mošnička.
     
    24:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    No a takhle to domácí zřejmě plánovali. Josef Machů našel zpoza branky DAVIDA HEINRICHA, který čekal na útočné modré čáře. Heinrich se pak po levém křídle nikým nebráněn dostal až na kruh, odkud Císaře překonal střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Josef Machů, Ondřej Fojtík.
     
    24:16
    Stále platí, že se Vsetínští srdnatě snaží o vyrovnání. Svůj další útok zřejmě založí z hloubi obranného pásma.
     
    23:37
    Domácí v plném počtu. Pozděna už naskakoval na led, když se Sládek ještě natlačil do brankoviště a zkusil zaskočit Pavlíčka. Po většinu přesilovky Písku to ovšem byli Valaši, kdo kotouč hlídal.
     
    21:56
    Kovář s Juráněm se dostávali do přečíslení dva na jednoho, ale přihrávka na levé křídlo na druhého jmenovaného hráče nebyla přesná.
     
    21:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Pozděna – 2 min., hákování.
     
    21:20
    Hosté v plném počtu.
     
    21:18
    Cakl se ujal nahození od modré čáry a posílá do kotouč levé tyče hostující branky. Domácím k vyrovnání příliš nechybělo.
     
    20:44
    Vsetínští začínají druhou třetinu v početní výhodě, podle toho také hra vypadá. Domácí zamkli svého soupeře v pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, v které se skóre měnilo jen jednou. Hostující celek rychle využil přesilovou hru, když ránu od modré čáry příhodně tečoval Martin Mikeska. Velké šance jsme viděli spíše z brejků, protože oba týmy se zatím zaměřují spíše na obrannou činnost.
    Druhá třetina začně cca v 16:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Vypadalo to, že Kovář vezme celou situace na sebe. Objel branku, ale následně nahrál do lepší pozice Lukáši Stodůlkovi, jeho zakončení z první proletělo těsně kolem pravé tyče.
     
    19:20
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šipla – 2 min., hákování.
     
    19:08
    Kotala ze středního pásma nahazuje na píseckou branku. Císař dostává vyrážečkou kotouč do rohu kluziště.
     
    18:26
    Písek se cpe do vsetínského brankoviště. Ani na této straně ovšem žádná jasná sitauce nevznikla, všechny střely zablokovala vsetínská obrana.
     
    17:23
    Urbánek našel zpoza branky Matějíčka, který střílel bez přípravy. Jeho první zakončení skončilo na levém betonu Císaře, druhé zablokoval Šíma.
     
    16:02
    Dubský si teď v ofenzivě nerozuměl se Sládkem a na druhou stranu mohou opět Valaši. Domácí jsou na kotouči, ale žádná velká šance z jejich strany zatím nepřišla.
     
    15:08
    Valaši už jsou zpět v útočném pásmu a drží soupeře pod tlakem. Hamříkovu střelu od modré blokuje Zátopek.
     
    14:06
    Vsetínští se snažili o rychlou odpověď, ale v zápalu ofenzivní hry jim unikl Kozlík. Na Pavlíčka si ale hostující forvard nepřišel, protože domácí brankář si zakončení k pravé tyči pohlídal.
     
    12:30
    Písek právě vstřelil branku!
    A Písek svou druhou přesilovou hru v utkání rychle využívá. Alois Dubský a Tobias Šipla si vyměnili kotouč na modré čáře, přičemž druhý jmenovaný z osy kluziště vystřeli. Tato rána by asi domácímu gólmanovi nenadělala problémy, ale MARTIN MIKESKA ještě kotouč tečoval do levého horního rohu. Asistence: Tobias Šipla, Alois Dubský.
     
    12:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Matějíček – 2 min., sekání.
     
    12:07
    Lukáš Stodůlka neprošel přes píseckou obranu, která získává kotouč. Ani hosté to však nemají se založením útoku jednoduché. Přesně takhle zatím vypadá celý průběh zápasu, vidíme spíše obrannou hru s rychlými brejky.
     
    11:06
    Vsetínská obrana si vůbec nepohlídala Hofrajtra, který byl zcela osamocen na levém křídle. Dostal se také ke střele a i dorážce, s kterou si Pavlíček poradil.
     
    10:23
    Oba týmy hrají velmi bojovně. Králové obrali soupeře o kotouč u mantinelu obranného pásma a vydávají se dopředu.
     
    09:48
    Zátopek vystřelil z otočky na pravém křídle, Pavlíček střelu k bližší tyči vyráží betonem.
     
    09:03
    Hosté v plném počtu.
     
    08:55
    Teď už vsetínská početní výhoda vypadá o něco lépe. Domácí jsou v útočném pásmu a kombinují, ale jejich střely nejsou přesné.
     
    07:54
    Také na druhé straně tedy vzniklo rychlé přečíslení, které z osy kluziště zakončoval Urbánek. O teč se ještě pokoušel Hrdý, který pak přidal další střelu z pravého kruhu.
     
    07:19
    Tato přesilovky zatím rozhodně nevypadá podle vsetínských představ. Po levém křídle ujel do útoku Postl, s jeho zakončením k pravé tyči si Pavlíček poradil.
     
    07:03
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Prušák – 2 min., podrážení.
     
    06:28
    Sládek si myslel, že má kotouč na pravém kruhu obranného pásma pod kontrolou, ale nevšiml si najíždějícího Kováře, který mu puk vypíchl a velmi rychle zakončil. Jeho rána na bližší tyč nebyla přesná a končí na zadním mantinelu.
     
    06:00
    Od konce písecké přesilovky má hra dobré tampo. O něco málo aktivnější jsou domácí, ale v rozletu je brzí hostující obrana.
     
    04:43
    Vsetínští rozjeli tempo zápasu a právě oni teď diktují, jak hra vypadá. Pozděna však neměl v zakončení jeden na jednoho mnoho prostoru, a tak se ke střele nepropracoval.
     
    03:58
    A nakonec je z toho přečíslení tři na jednoho z pohledu domácího celku. Kovář hledal Juráně na pravém křídle, to se mu povedlo, jeho prudkou ránu zastavil Císař pravým ramenem.
     
    03:33
    Vsetínští jsou na kotouči, ale nedaří se jim přechod přes střední pásmo. Písek dobře brání a domácí to tak zkouší spíše individuálně.
     
    02:57
    Domácí v plném počtu. S posledními sekundami přesilovky ještě od modré čáry vystřelil Velíšek, o teč se ještě v předbrankovém pokusil Hofrajtr, ale Pavlíček byl připraven.
     
    02:19
    Cakl drží kotouč za brankou soupeře a s rozehrávkou nikam nespěchá. Nemá taky důvod, tato situace Valachům v oslabení zcela vyhovuje.
     
    01:32
    Dubský z pozice na pravém kruhu vysoko přestřelil. Valaši odpovídají vyhozením na druhou stranu kluziště.
     
    01:08
    Šipla udržel pásmo na modré čáře. Na kotouči jsou Valaši, ale nedaří se jim vyhodit.
     
    00:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Hrdý – 2 min., vražení na hrazení.
     
    00:20
    Kovář vybojoval kotouč na vrcholu pravého kruhu v útočném pásmu a předal jej Heinrichovi. Ten měl dobrou pozici, ale snažil se puk vrátit zpět Kovářovi, tato přihrávka ale neprošla.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Kotala, Herman, Mošnička (C), Machů, Hamřík, Fojtík, M. Stodůlka – Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urbánek, Smetana, Matějíček.
    Trenér: Rostislav Vlach

    IHC Králové Písek: Císař (Schacherl) – Prušák, Velíšek (C), Smetana, Šipla, Šíma, Mikeska, Čunát – Hofrajt, Kozlík, Dubský, Postl, Pospíchal, Sládek (A), Hohenberger, Vlček, Zátopek, Šindelář (A).
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Filip Čech — Radek Jurčík, Zdeněk Kaprál.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 25. Heinrich (Machů, Fojtík), 26. Juráň (Mošnička), 41. Stodůlka L. (Hamřík, Heinrich), 50. Juráň (Kovář) – 13. Mikeska (Šipla, Dubský)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Kotala, Herman, Mošnička (C), Machů, Hamřík, Fojtík, M. Stodůlka – Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urbánek, Smetana, Matějíček.
    Trenér: Rostislav Vlach

    IHC Králové Písek: Císař (Schacherl) – Prušák, Velíšek (C), Smetana, Šipla, Šíma, Mikeska, Čunát – Hofrajt, Kozlík, Dubský, Postl, Pospíchal, Sládek (A), Hohenberger, Vlček, Zátopek, Šindelář (A).
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Filip Čech — Radek Jurčík, Zdeněk Kaprál
    bahis siteleri