Vsetín – Písek 4:1 (kon.) | Havířov – Třemošná 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
IHC Králové Písek
Pátek 17.11.2023, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    58:47
    Valachům po levém křídle ujel Šíma, který zahrozil střelou k bližší tyči. Hostující bek trefil brankovou konstrukci a Pavlíčkovi u tyče nezbývalo nic jiného, než vyčkat hvizdu rozhodčího a doufat, že má puk někde pod svou výstrojí.
     
    57:51
    Heinrich svou střelu z pravého kruhu zamířil do bližšího horního rohu a domácí po jeho pokusu už zvedaly ruce nad hlavu, ale to puk skončil jen na boční síti. Další Heinrichovu střelu ukryl Císař ve své výstroji.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Dubský – 2 min., hrubost.
     
    49:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tahle přesilovka opravdu neměla dlouhého trvání. Hráči se na buly po Císařově pravici zaklesli do sebe a byl to MATĚJ JURÁŇ, kdo se jako první dostal k ke kotouči, nabruslil si blíže k brankovišti a s pomocí odrazu od brankové konstrukce dostal puk za záda hostujícího gólmana. A trvalo to přesně šest sekund. Asistence: Filip Kovář.
     
    48:57
    Pasáž, kdy se hrálo nahoru dolů, je zřejmě u konce. Na trestnou lavici míří hostující Hofrajt.
     
    45:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Cakl – 2 min., podrážení.
     
    40:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští v přesilovce zkraje třetí třetiny brzy slaví. Pro hostujícího gólmana to byl těžký kotouč, protože po druhé teči LUKÁŠE STODŮLKY v předbrankovém prostoru se kotouč otřel o vyrážečku a zapadl za brankovou čáru. Asistence: Jan Hamřík, David Heinrich.
     
    39:24
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Hohenberger – 2 min., podrážení.
     
    38:30
    Tohle bylo velmi těsné. Prušákovu střelu od modré cestou ještě tečovala jedna z hokejek a kotouč tak proletěl kolem tyče a skončil na boční síti. Kdyby zakončení letělo o pár centimetrů více vlevo, neměl Pavlíček šanci zasáhnout.
     
    34:42
    Nikdo z Píseckých si ovšem nepohlídal Mošničku, který naskakoval z trestné lavice. Vsetínský bek tak chtěl zakončovat zcela sám, ale puk mu z hokejky sjel. I tak měl ale Císař problémy, protože tuto situaci nečekal a nevěděl, kde přesně se puk nachází. Ten skončil těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    32:31
    Hosté v plném počtu. Zároveň s příchodem Šindeláře na led je tu ale vyloučení na straně Vsetína. Dvě minuty za sekání si odpyká kapitán Mošnička.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šindelář – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání.
     
    28:16
    Nastává ovšem šance pro hostující celek. Matějíček dostává menší trest za faul kolenem.
     
    26:53
    A mohlo to být o dvě branky. Hrdého u levé tyče našla přihrávka z pravého kruhu. Vsetínský střelec po svém zakončení už chtěl zvedat ruce nad hlavu, ale Císař pokus betonem zastavil.
     
    25:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme tu rychlý vsetínský obrat, a to po brance z další brejkové situace. Tentokrát jel sám na gólmana MATĚJ JURÁŇ, jenž hostujícího brankáře postřestřelil mezi betony. Asistence: Tobiáš Mošnička.
     
    24:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    No a takhle to domácí zřejmě plánovali. Josef Machů našel zpoza branky DAVIDA HEINRICHA, který čekal na útočné modré čáře. Heinrich se pak po levém křídle nikým nebráněn dostal až na kruh, odkud Císaře překonal střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Josef Machů, Ondřej Fojtík.
     
    21:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Pozděna – 2 min., hákování.
     
    21:18
    Cakl se ujal nahození od modré čáry a posílá do kotouč levé tyče hostující branky. Domácím k vyrovnání příliš nechybělo.
     
    19:51
    Vypadalo to, že Kovář vezme celou situace na sebe. Objel branku, ale následně nahrál do lepší pozice Lukáši Stodůlkovi, jeho zakončení z první proletělo těsně kolem pravé tyče.
     
    19:20
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šipla – 2 min., hákování.
     
    14:06
    Vsetínští se snažili o rychlou odpověď, ale v zápalu ofenzivní hry jim unikl Kozlík. Na Pavlíčka si ale hostující forvard nepřišel, protože domácí brankář si zakončení k pravé tyči pohlídal.
     
    12:30
    Písek právě vstřelil branku!
    A Písek svou druhou přesilovou hru v utkání rychle využívá. Alois Dubský a Tobias Šipla si vyměnili kotouč na modré čáře, přičemž druhý jmenovaný z osy kluziště vystřeli. Tato rána by asi domácímu gólmanovi nenadělala problémy, ale MARTIN MIKESKA ještě kotouč tečoval do levého horního rohu. Asistence: Tobias Šipla, Alois Dubský.
     
    12:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Matějíček – 2 min., sekání.
     
    07:03
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Prušák – 2 min., podrážení.
     
    00:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Hrdý – 2 min., vražení na hrazení.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 25. Heinrich (Machů, Fojtík), 26. Juráň (Mošnička), 41. Stodůlka L. (Hamřík, Heinrich), 50. Juráň (Kovář) – 13. Mikeska (Šipla, Dubský)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Kotala, Herman, Mošnička (C), Machů, Hamřík, Fojtík, M. Stodůlka – Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Hrdý, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urbánek, Smetana, Matějíček.
    Trenér: Rostislav Vlach

    IHC Králové Písek: Císař (Schacherl) – Prušák, Velíšek (C), Smetana, Šipla, Šíma, Mikeska, Čunát – Hofrajt, Kozlík, Dubský, Postl, Pospíchal, Sládek (A), Hohenberger, Vlček, Zátopek, Šindelář (A).
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Filip Čech — Radek Jurčík, Zdeněk Kaprál
    bahis siteleri