Arménie – Wales 1:1 (kon.) | Lotyšsko – Chorvatsko 0:2 (kon.) | Bělorusko – Andorra 1:0 (kon.)
Nizozemsko – Irsko 1:0 (kon.) | Francie – Gibraltar 14:0 (kon.) | Izrael – Rumunsko 1:2 (kon.)
Švýcarsko – Kosovo 1:1 (kon.)
konec
Izrael
1:2 (1:1)
Rumunsko
Sobota 18.11.2023, 20:45Kvalifikace ME • Skupina I
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:47:27)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:8. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:11.
     
    Je konec! Rumunsko přidalo ve druhém poločase ještě jednu branku a zajišťuje si postup na EURO! Ve třiašedesáté minutě se prosadil Ianis Hagi, který prostřelil brankáře na přední tyč. Hosté mohli ještě přidat jednu branku, Valentin Mihăilă ovšem ve vyložené šanci selhal. Navíc právě tento hráč dostal v 85. minutě červenou kartu za skluz přesně na kotník soupeře. Izraelci se ale už do žádné větší příležitosti nedostali a dnešní potřebné body nezískali.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Rumuni se během několika okamžiků dostali na drhuji stranu do hodně otevřené obrany. Sean Goldberg ale do jeho rány strčil nohy a pokus mu zblokoval.
     
    90+4
    Idan Gorno se po souboji ve vápně dostal k pokusu, který navíc byl ještě tečován jedním ze soupeřů. Horațiu Moldovan ovšem byl na zemi u tyče včas!
     
    90+3
    Oscar Gloukh se dostal k další střele, je to jeden z nejaktivnějších hráčů na domácí straně. Jeho pokus byl ovšem sražený jenom na rohový kop zleva.
     
    90+2
    Rumunsko podrželo chvilku míč na útočné polovině, čímž samozřejmě ušetřilo cenné vteřinky. Naopak Izraelci už mají málo času, který se jim ještě zkracuje.
     
    90+1
    Žlutá karta pro tým Izrael (Eran Zahavi).
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    89
    Dor Peretz se tentokrát dostala ke střele, to je najednou střeleckých pozic na domácí straně. Jeho hlavička ze záklonu se ale mezi tři tyče nakonec nevešla.
     
    88
    Tai Baribo je od svého přechodu na hřiště hodně vidět, ať už v drobném či špatném světle. Tentokrát pálil, ovšem jeho pokus byl sražen na rohový kop.
     
    87
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Marin, přichází Alexandru Cicâldău,
    ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Adrian Rus.
     
    86
    Izrael bude muset vrhnout všechny své síly rozhodně do útoku. Mají poslední šanci, přece jen musí dát rovnou dvě branky... Povede se jim to ještě?
    85. Červená karta
     
    85
    Tak nakonec tu možná budeme mít drama! Dor Turgeman si to zamířil s míčem na střed hřiště, když ho přímo do kotníku na stejnou nohu trefil Valentin Mihăilă, který od hlavního sudího vidí rov noc červenou kartu! Důležité je, že domácí hráč je po krátkém ošetření v pořádku.
     
    84
    Žlutá karta pro tým Izrael (Tai Baribo).
     
    82
    Horațiu Moldovan musel zasahovat po hodně dlouhé době, ovšem tento pokus mu nemohl, nakonec také nenadělal, ani ty nejmenší problémy.
     
    81
    Držení míče: 59% – 41%!
     
    80
    A do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut a Rumuni si nadále drží náskok! Navíc zatím nepřipouštějí nějaké drama ke konci duelu.
     
    79
    Miguel Vítor možná zabránil dalšímu gólu ve vlastní síti, minimálně by musel Omri Glazer hodně rychle na zem. Takhle to ale obránce vyřešil za něj.
     
    78
    Izraelci sice mají v dnešním duelu mnohem vyšší držení míče, jenže do střeleckých příležitostí se nedostávají. V tom jsou dnes Rumuni mnohem lepší.
     
    78
    Žlutá karta pro tým Rumunsko (Andrei Rațiu).
     
    77
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Vladimir Screciu, přichází Marius Marin.
     
    77
    Střídání v týmu Izrael:
    ze hřiště odchází Roy Revivo, přichází Tai Baribo,
    ze hřiště odchází Anan Khalaily, přichází Idan Gorno.
    74. Mihăilă selhal v jasné gólové šanci!
     
    74
    A dokázali zahodit neskutečnou příležitost! Valentin Mihăilă dostal ideální přihrávku v přečíslení dva na jednoho, možná šla trochu za něj. Hráč hostí ale míč hlavně špatně trefil a Omri Glazer si tak připisuje celkem snadný zákrok!
     
    73
    Florinel Coman předvedl dobrou práci do obrany a hráči ve žlutém míří do otevřené obrany.
     
    72
    Hostující hráč měl na pravé straně hodně prostoru, čehož se snaží využít. Nepřesná přihrávka ovšem celou akci zhatila, navíc Rumunsko poté faulovalo.
     
    71
    Žlutá karta pro tým Rumunsko (Florinel Coman).
     
    70
    Navíc nám do konce základní hrdí doby chybí už jen dvacet minut! Hosté vedou o jednu branku a mají nakročeno na EURO, udrží toto vedení?
     
    69
    Izraelci kombinují na útočné polovině a snaží se najít nějakou skulinku v obraně hostů. Defnziva Rumunska ale dnes zatím funguje hodně spolehlivě.
     
    68
    Dor Peretz se probíjel po levé straně, ale úspěšný nebyl. O chvilku později jeden z jeho spoluhráčů upadl ve vápna, ale sudí se tím nenechal rozhodit.
     
    67
    Střely na bránu: 3 – 6!
     
    66
    Ianis Hagi evidentně vstřelil gól takzvaně last minute, jelikož vlastně hned střídal! Každopádně pro hosty je to důležitá branka, pro domácí nejspíš katastrofa.
     
    65
    Střídání v týmu Rumunsko:
    ze hřiště odchází Ianis Hagi, přichází Florinel Coman,
    ze hřiště odchází Drăguş, přichází Valentin Mihăilă.
    63. Ianis HAGI - 1:2
     
    63
    Rumunsko právě vstřelilo branku! No, tak to bylo hodně rychlé, Rumunsko se poprvé v utkání dodává do vedení! Răzvan Marin roztáhl hru do pravé strany, kde byl volný IANIS HAGI! Ten chtěl poslat míč ještě před bránu, ale jeho pas byl zastaven. Míč se k němu ovšem vrátil a HAGI se trefil přesně k tyči!
     
    63
    Nakonec jsme se dočkali rovnou dvojnásobného střídání na domácí straně. Každopádně pro trenéra Izraele to bude ztráta, přijít nyní o kapitána nároďáku.
     
    62
    Střídání v týmu Izrael:
    ze hřiště odchází Eli Dasa, přichází Gavriel Kanichowsky,
    ze hřiště odchází Lavi, přichází Mohammad Abú Fání.
     
    61
    Eli Dasa si sedá na zem a drží se za stehno, míří za ním dokonce lékaři domácího celku! To nevypadá dobře a domácí kapitán bude muset střídat!
     
    60
    Hodinka hry je za námi a domácímu týmu bylo zrovna odpískané ofsajdové postavení. Horațiu Moldovan tak může trochu uklidnit hru pro hostující celek.
     
    58
    Eran Zahavi, jakožto střelec první branky, se rozhodl to vzít na sebe. Sice se mu povedlo přestřelit zeď, jenže to samé platí o svatyni gólmana hostí.
     
    57
    Dor Turgeman si vybojovával lepší pozici pro střelu, když byl celkem jasně podkopnut. Sudí to odpískat musel a pro domácí je z toho zajímavá standardka.
     
    56
    Teď se brání především Rumuni, obraz hry se nám opravdu mění každým okamžikem... Izraelci potřebují útočit a dnes vyhrát za každou cenu.
     
    55
    Omri Glazer se zapojil do rozehrávky domácího celku a rozjel celkem rychlou akci Izraelců. Ani Dor Turgeman ale neposlal svou střelu mezi tři tyče.
     
    54
    Držení míče: 57% – 43%!
     
    53
    Neta Lavi se rozhodl o přesunutí hry na pravou stranu. Oscar Gloukh to zkusil z nějakých dvaceti metrů, ale jeho rána mířila o nějaký metřík vedle tyče.
     
    52
    Po rohovém kopu se dostal k míči Nicolae Stanciu, který na nic nečekal a z halfvoleje poslal míč těsně vedle pravé tyče. Omri Glazer se po balónu jen ohlédl.
     
    51
    Domácím se ale nyní úplně nedaří podržet míč na svých kopačkách, ale v současné době se spíše brání. To rozhodně není to, co Izraelci potřebují.
     
    50
    Roy Revivo schytal úder loktem do obličeje, který se stal kousek před zraky sudího. Hlavní rozhodčí tohle samozřejmě odpískat musel a Izraelci získávají míč.
     
    49
    Tohle už byla ale obrovská možnost na hostující straně! Andrei Rațiu našel na hranici vápna nabíhajícího Răzvana Marina, který střelu plackou umístil ale vysoko nad bránu!
     
    48
    Snad budeme sledovat podobnou podívanou jako první půli, to bychom se rozhodně nenudili.
     
    47
    A už se zase hraje! George Puşcaş hned na začátku druhé půle napřáhl ke střele, která ještě zaplavala před gólmanem. Omri Glazer ji ale dokázal vyrazit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém asi nebude spokojený ani jeden tým. Respektive spokojenější bude Rumunsko, tomu totiž bod stačí. Izraelci na začátku duelu na nic nečekali a hned ve druhé minutě se dostali do vedení. Rohový kop na přední tyči prodloužil Miguel Vítor na Erana Zahaviho, jenž měl před sebou skoro prázdnou bránu. Hostům se však povedlo srovnat už po osmi minutách. Denis Drăguş sice trefil parádní ranou břevno, ovšem o doražení míče do sítě se postaral George Puşcaş. Následně jsme sice viděli ještě nějaké šance, ale branky už ne.

    Další poločas začne přibližně v 21:50.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu!
     
    45
    No. vlastně vůbec nijak... Oscar Gloukh totiž trefil už zeď před ním. Izraelci se následně ještě chvíli drželi na míči, ovšem dlouho jim to tedy nevydrželo.
     
    44
    Asi jedna z posledních zajímavých možností, když Izrael vybojoval celkem zajímavou pozici pro standardní situaci z levé strany, tak jak to dopadne?
     
    43
    Nicusor Bancu naprosto jasně zatáhl za rameno svého soupeře, což neuniklo ani pozornosti hlavního rozhodčí, který mu nedovolený zákrok odpískal.
     
    42
    Záhy navíc o míč přišli, ovšem přihrávka po pravé lajny v podání Rumunska se nakonec vykutálela ze hřiště. Hosté ale zůstávají vysoko, aby mohli napadat.
     
    41
    Hráči v modrém se drží na útočné polovině, ovšem v hodně uctivé vzdálenosti od brány.
     
    40
    Do konce poločasu nám chybí posledních pět minut, něco málo se určitě staví, i když asi ne moc... Dočkáme se ještě nějakého přesného zásahu?
    38. Glazer byl na zemi včas!
     
    38
    Omri Glazer ale nyní musel hodně rychle na zem! George Puşcaş, přestože byl v těsném souboji, dokázal patičkou usměrnit míč na bránu. Domácí brankář byl ale na zemi včas!
     
    37
    Žlutá karta pro tým Izrael (Miguel Vítor).
     
    37
    Nicolae Stanciu doslova vletěl pod nohy soupeři, ale ukázalo se, že jeho skluz byl perfektně načasovaný. Izraelci se přesto nadále drží na míči.
     
    36
    Držení míče: 54% – 46%!
     
    35
    Fotbalisté ve světle modrých dresech si chvilku přihrávali na polovině, načež chtěli zrychlit hru. Veprostřed ovšem místo pro překonání obrany nebylo.
     
    34
    Horațiu Moldovan bude rozehrávat od své brány poté, co se domácím nepovedla dlouhá přihrávka.
     
    33
    Dor Peretz byl napadán dokonce trojicí soupeřů, ti ho přesto o míč nedokázali obrat. Izrael tak může rozjet novou akci z hloubi obranné poloviny.
     
    32
    Hráči ve žlutém se zatím nijak daleko s míčem nedostali. Naopak přišla protiakce domácích, jenže obrana Rumunska se stihla nakonec vrátit včas.
     
    31
    Izrael to zkoušel po levé straně, ale zde si hostující obránce celou situaci pohlídal. Rumuni se nakonec, i když s problémy, dokázali od vápna dostat.
     
    30
    Třetina duelu je za námi a zatím se rozhodně nenudíme! Ianis Hagi to tentokrát zkusil celkem z dálky, ale jeho pokus mířil přesně doprostřed brány.
     
    29
    Rumunsko se snaží trochu uklidnit hru a drží míč na obranné polovině. Naopak všichni Izraelci se stáhli na tu svou a zatím vyčkávají na akci hostů.
     
    28
    Dor Turgeman se dostal do slibné palebné pozice, ale jeho tvrdou ránu Moldovan vyrazil. K dorážce se dostal ještě Anan Khalaily, který mířil vysoko nad.
     
    27
    Obránce ve žlutém dresu měl obrovské problémy, které ústily ve chvilkovou ztrátu míče. Rumuni se sice dostali následně dopředu, ale bez většího úspěchu.
     
    26
    Nejspíše to byl znovu agilní Denis Drăguş, který se snažil probojovat až do střelecké pozice. Stáhli se proti němu ale dva soupeři, kteří ho o balón obrali.
     
    25
    Střely na bránu: 1 – 2!
     
    24
    Denis Drăguş je dneska opravdu pro chuti! Už podruhé v utkání trefil svým projektilem břevno!
     
    23
    Anan Khalaily to zkusil z pravé strany vápna tvrdou ranou pod břevno. Ta mu ale úplně nesedla, takže Moldovan proti tomuto pokusu nemusel zasahovat.
     
    22
    Nyní přece jen sledujeme trochu hluchou pasáž, především okolo poloviny hřiště. Rumunsko to zkusilo nákopem doleva, ale míč skončil jen mimo hrací plochu.
     
    21
    Dor Peretz si netroufnul jít do akce jeden na jednoho, tak jen vrátil míč zpět na polovinu hřiště.
     
    20
    Eli Dasa sice dokázal šikovně prostrčit míč podél lajny. Rumunsku se sice následně povedlo míč odpálit, ovšem Izraelci se během chvilky dostali k míči zpět.
     
    19
    Denis Drăguş natáhl k další zajímavé střele z hodně podobné pozice jako před prvním gólem Rumunů. Tentokrát ovšem jeho pokus mířil vysoko nad.
     
    17
    No, rozhodně se zatím nenudíme. Trochu to vypadá, že oba týmy trochu zapomínají na obrany a vidíme hlavně útoky. Což nám rozhodně nebude vadit.
     
    16
    Držení míče: 54% – 46%!
     
    15
    Hráči v modrém už se zase oklepali po inkasovaném gólu a snaží se útočit, tentokrát po pravé straně. Provinili se ovšem zbytečným nedovoleným zákrokem.
     
    14
    Dor Peretz se dostal do nepříjemného lynče mezi dva hráče, tak sudí na chvilku raději přerušil hru. Už se ale zvedl a můžeme pokračovat dále ve hře.
     
    13
    Rumunsko ještě mělo pod další zblokované ráně k dispozici rohový kop, ovšem z toho žádné nebezpečí pro domácí obranu tentokrát nevzniklo.
     
    12
    Răzvan Marin tentokrát střílel z hodně podobné pozice jako předtím Răzvan Marin. On už tak úspěšný ale nebyl, jeho ránu chytá Omri Glazer do rukavic.
    10. George PUŞCAŞ - 1:1
     
    10
    Rumunsko právě vstřelilo branku! Po deseti minutách jsme viděli už dvě branky, stav je zase vyrovnaný! Denis Drăguş vypálil fantastickou ránu zpoza vápna, jenže ta se zastavila o spojnici tyčí. Následně se ale k míči jako první dostal GEORGE PUSCAS, který hlavičkou už překonal ležícího brankáře. Dostal odměnu za to, že jako jediný sledoval dál míč.
     
    9
    Andrei Burcă se nyní činil v defenzívě, když zastavil rychlý protiútok soupeře. Zastavil jej čistě skluzem, navíc stihl míč odehrát ještě na hrací ploše.
     
    8
    Snad poprvé v tomto duelu se dostali hostující hráči s míčem přes polovinu hřiště. Nic velkého zde ale nepředvedli a domácí gólman bude začínat ofenzivu.
     
    7
    Izraelci jsou nadále hodně aktivní a Rumunsko se ještě pořádně v tomto duelu nechytlo. Mohla by to být jen otázka času, než uvidíme další branku.
     
    6
    Eli Dasa už uháněl po pravé straně za dlouhým balónem, jenže sudí celkem záhy zvedl praporek nahoru. Domácímu kapitánovi je tak pískán jen ofsajd.
     
    5
    Jinak si pojďme říct ještě, kdo hraje v jakých dresech. Domácí fotbalisté nastupují ve světle modrých svršcích, zatímco hostující hráči hrají ve žlutém.
     
    4
    No, tak Rumunsko má celkem brzy co dohánět. Izrael navíc pokračuje v aktivním napadání a nenechá svého soupeře ani pořádně rozehrát od brány.
    2. Eran ZAHAVI - 1:0
     
    2
    Izrael právě vstřelil branku! Tak to je raketový start domácího týmu do tohoto duelu, jelikož se dostává do vedení už ve druhé minutě! Miguel Vítor si vzal na starosti hned první rohový kop, který na přední tyči ještě prodloužil Dor Peretz. Na zadní tyči byl připravený ERAN ZAHAVI, který bez problémů dostal do sítě.
     
    1
    A dnešní utkání nám právě odstartovalo! Izrael dnes potřebuje bezpodmínečně vyhrát, naopak Rumunsku stačí bod. Mohli bychom vidět zajímavý duel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Izrael: O. Glazer – Dasa (C), Vítor, Goldberg, Revivo – Do. Peretz, Lavi, Gloukh – Turgeman, Zahavi, Khalaily.
    Náhradníci: Da. Peretz, Gerafi – Shlomo, Baribo, Safouri, Gorno, Kanichowsky, Abú Fání, Kinda, Cohen, Davidzada, D. Glazer.
    Trenér: Alon Hazan.

    Rumunsko: Moldovan – Rațiu, Screciu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Hagi, R. Marin, Stanciu (C) – Drăguş, Puşcaş.
    Náhradníci: Niță, Radu – Rus, M. Marin, Alibec, Cicâldău, Mihăilă, F. Coman, Olaru, Moruțan, Dumitrescu, Mogoş.
    Trenér: Edward Iordănescu.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni.
     
    Rumunsko

    Hosté jsou na tom o trochu lépe a k jistotě postupu jim dnes stačí uhrát alespoň remízu. Druhé místo a zisk šestnácti bodů po osmi kolech, taková je bilance hostujícího celku. Rumuni už mají lepší ofenzivu než jejich soupeř, jelikož branek vstřelili rovnou třináct, navíc sami inkasovali jen čtyři. Nikdo na tom ve skupině není lépe. V posledních dvou duelech brali hostující fotbalisté čtyři body, když remizovali s Běloruskem, načež naprosto jednoznačně přehráli Andorru.
     
    Izrael

    Izrael má rozhodně o co hrát. Potřebuje totiž vyhrát, aby si udržel možnost ještě na přímý postup. Po osmi odehraných kolech se totiž nachází na třetí pozici se ziskem dvanácti bodů a na druhé Rumunsko i první Švýcarsko ztrácí dva zápasy před koncem kvalifikace body čtyři. Domácí mají trochu problémy se střílením branek, přece jen jich dosud dali jen osm, k tomu jich devět dostali, takže mají dokonce záporné skóre. Izrael si situaci trochu zkomplikoval, když při minulém dvojzápase prohrál těsně s Kosovem, načež zapsal bod se Švýcarskem.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního duelu kvalifikace na EURO! Spolu se podíváme na duel mezi domácím Izraelem a hostujícím Rumunskem. Úvodní výkop je naplánovaný na 20:45 a my u toho nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Denisa Józsová

    Branky: 2. Zahavi (Vítor) – 10. Puşcaş (Drăguş), 63. Hagi

    Karty:   37. Vítor (ISR), 84. Baribo (ISR), 90+1. Zahavi (ISR) – 71. F. Coman (RUM), 78. Rațiu (RUM)   85. Mihăilă (RUM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 9:8. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:11.
    Izrael: O. Glazer – Dasa (C) (62. Kanichowsky), Vítor, Goldberg, Revivo (77. Baribo) – Do. Peretz, Lavi (62. Abú Fání), Gloukh – Turgeman, Zahavi, Khalaily (77. Gorno).
    Náhradníci: Da. Peretz, Gerafi – Shlomo, Safouri, Kinda, Cohen, Davidzada, D. Glazer.

    Trenér: Alon Hazan.

    Rumunsko: Moldovan – Rațiu, Screciu (77. M. Marin), Burcă, Drăgușin, Bancu – Hagi (65. F. Coman), R. Marin (87. Cicâldău), Stanciu (C) (87. Rus) – Drăguş (65. Mihăilă), Puşcaş.
    Náhradníci: Niță, Radu – Alibec, Olaru, Moruțan, Dumitrescu, Mogoş.

    Trenér: Edward Iordănescu.

    Rozhodčí: Letexier – Mugnier, Rahmouni
    bahis siteleri