Třinec – Litvínov 2:3 (po pr.) | Kladno – Plzeň 2:4 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kometa Brno – Sparta 2:1 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:3 (kon.)
K. Vary – Mountfield HK 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 19.11.2023, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:45
    Domácímu týmu je teď odpískána hra s příliš velkým množstvím hráčů na ledě. Vypadá to na velice těsnou situaci, ale čárový rozhodčí tento přestupek ihned signalizoval. Rozhodčí se poradili a trest potvrdili, ten odpyká Daniel Voženílek (TRI).
     
    51:51
    Teprve po téměř 52 minutách hry dostávají možnost hrát proti početně oslabenému soupeři i hosté z Litvínova. Adam Smith (TRI) se provinil krosčekem a tento trest napoví mnohé k vývoji zápasu v posledních minutách.
     
    39:55
    Domácí si ještě v závěru – a pokud ji nevyužijí, tak i na začátku třetí třetiny – zahrají přesilovku. Vyloučen je hostující Kevin Czuczman (LIT) za zdržování hry. Zřejmě došlo k zašlápnutí puku u mantinelu v posledních sekundách druhé třetiny.
     
    25:57
    Nedomlelova nepříliš přesná přihrávka do útočného pásma zahájila pasáž, v níž si Oceláři vysloužili první přesilovku v zápase. Aktivní mladík Sikora kroužil v útočném pásmu kolem Kristapse Zīleho (LIT), který jej nakonec poslal k ledu nedovoleným způsobem – vražením na hrazení.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 40. Daňo (M. Růžička), 55. Kundrátek (Pánik, M. Růžička) – 12. O. Kaše (D. Kaše), 22. Koblasa (Abdul), 63. Hlava (O. Kaše, D. Kaše)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Polášek, Adámek, J. Jeřábek, Nedomlel – M. Růžička (A), Voženílek, Pánik – Daňo, Vrána (C), Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Sikora – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (55. M. Tomek) – Zeman, Zile, Jaks, Baránek, Šalda, Czuczman, Strejček – O. Kaše (C), D. Kaše (A), Hlava – Abdul, Kirk, Koblasa – Kudrna (A), Jurčík, Válek – Maštalířský, Gut, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hradil, Cabák – Hlavatý, Axman

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    bahis siteleri