Třinec – Litvínov 2:3 (po pr.) | Kladno – Plzeň 2:4 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kometa Brno – Sparta 2:1 (po pr.) | Pardubice – Liberec 2:3 (kon.)
K. Vary – Mountfield HK 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 19.11.2023, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si vyměňovali puk a rotovali hráči, až nakonec narýsovali přesnou gólovou přihrávku před třinecké brankoviště, na které Ondřej Kacetl nemohl zareagovat. Střelcem branky NICOLAS HLAVA. Asistence: Ondřej Kaše, David Kaše. Konečný stav utkání 2:3.
     
    54:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nadšení ve třinecké aréně poté, co kotouč končí podruhé v litvínovské síti. Kotouč dostal v útočném pásmu nabito na osu kluziště TOMÁŠ KUNDRÁTEK a jeho střela propadla teploměrem litvínovskému brankáři za jeho záda. Následně na něm skončilo několik těl a kotouč se dokutálel do branky. Asistence: Richard Pánik, Martin Růžička. Stav utkání 2:2.
     
    39:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Erupce pozitivních emocí ve třinecké hale, Werk arena je na nohou. Moc času na to nebylo, ale přesto se tento husarský kousek Ocelářům povedl. Puk hned po buly šel doprava na MARKA DAŇA a jeho střela končí v síti. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 1:2.
     
    21:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté tuto situaci přežili a udeřili na druhé straně. PETR KOBLASA se nejprve tlačil před branku individuálně, ale skončil na třineckém obránci, který zblokoval jeho střelu. O chvíli později ale tentýž muž už byl úspěšný s pukem ze slotu, který umístil umně k tyči. Asistence: Jindřich Abdul. Stav utkání 0:2.
     
    11:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První gólová pasáž utkání začala vyraženou Šaldovou střelou, kterou sebral Dravecký a založil útočnou akci Třince. V ní si ale domácí nepohlídali zadní vrátka a ONDŘEJ KAŠE ze samostatného nájezdu přeloboval Kacetlova ramena. Asistence: David Kaše. Stav utkání 0:1.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 40. Daňo (M. Růžička), 55. Kundrátek (Pánik, M. Růžička) – 12. O. Kaše (D. Kaše), 22. Koblasa (Abdul), 63. Hlava (O. Kaše, D. Kaše)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Polášek, Adámek, J. Jeřábek, Nedomlel – M. Růžička (A), Voženílek, Pánik – Daňo, Vrána (C), Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Sikora – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (55. M. Tomek) – Zeman, Zile, Jaks, Baránek, Šalda, Czuczman, Strejček – O. Kaše (C), D. Kaše (A), Hlava – Abdul, Kirk, Koblasa – Kudrna (A), Jurčík, Válek – Maštalířský, Gut, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hradil, Cabák – Hlavatý, Axman

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    bahis siteleri