Havířov – Poruba 2011 7:3 (kon.) | Vsetín – Chrudim 7:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (0:0, 3:0, 4:1)
HC Chrudim
Neděle 19.11.2023, 15:15 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 16. kolo
Partner:
     
    54:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši na inkasovanou branku velmi rychle odpovídají sedmým zásahem. Jan Hamřík našel ze středního pásma MATĚJE JURÁNĚ, který obešel obránce a v individuální akci z levého kruhu poslal kotouč na vzdálenější tyč. Asistence: Jan Hamřík, Jan Matějíček.
     
    54:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V 55. minutě přichází Pavlíček o svou neprůstřelnost. Hosté velmi rychle rozehráli svou přesilovku a od modré čáry vystřelil MATĚJ DVOŘÁK. Domácí brankář na střelu po ledě příliš neviděl a u levé tyče mu propadla. Asistence: Josef Kubíček, Daniel Matýs.
     
    53:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Heinrich s FILIPEM KOVÁŘEM vybojovali útočné pásmo, ale první ofenziva se jim nepovedla. Poté však Ondřej Cakl získal kotouč u mantinelu a poslal jej na Kováře, který z mezikruží prostřelil hostujícího brankáře k levé tyči. Asistence: Ondřej Cakl.
     
    43:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Povedlo se to až teď, když Filip Kovář našel ONDŘEJE CAKLA, který v krátkém časovém sledu přidal svou druhou branku bv utkání. Před gólmanem byl úplně sám a poslal puk mezi jeho betony. Asistence: Filip Kovář.
     
    41:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští obránci to zkoušeli od modré čáry a střelu Matěje Kotaly ještě těsně před brankovištěm tečoval do levého horního rohu ONDŘEJ CAKL. Na změnu směru letu kotouče už hostující brankář nestačil zareagovat. Asistence: Matěj Kotala.
     
    32:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ukázkovou střelu vyšvihl DAVID POZDĚNA, který si nabruslil na vrchol levého kruhu, se střelou vyčkal a poslal ji do bližšího horního rohu. Asistence: Ondřej Hrdý.
     
    27:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku po střele z větší vzdálenosti. Po souboji v rohu kluziště doklouzal kotouč podél mantinelu na modrou čáru k TOMÁŠI HERMANOVI, který se opřel do střely. Puk letěl vzduchem a zapadl přesně nad levé rameno chrudimského brankáře. Asistence: David Heinrich, Matěj Juráň.
     
    24:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle se hostům nepovedlo. DAVID HEINRICH vypíchl kotouč rozehrávajícímu hráči na pravém kruhu, nabruslil si na osu kluziště a z poměrně velké vzdálenosti ne příliš razantní střelou prostřelil hostujícího brankáře na lapačku. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 25. Heinrich, 28. Herman (Heinrich, Juráň), 33. Pozděna (Hrdý), 42. Cakl (Kotala), 44. Cakl (Kovář), 54. Kovář (Cakl), 55. Juráň (Hamřík, Matjíček) – 55. Dvořák (Kubíček, Matýs)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Pytel) – Machů, Fojtík, Mošnička (C), Hamřík, Šedlbauer, Herman, Kotala – Hrdý, Smetana, Juráň, Kovář, Cakl, Pozděna, Ostrčil, Matějíček, L. Stodůlka, Heinrich (A), Urbánek.
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Chrudim: Pithart (Filípek) – Valkoun, Kubišta, Vašek, Dvořák, Krejčík – Hemský, Novák (A), Štěpnička, Jirout, Bolehovský, Macas, Kubíček (A), Kantor, Kopecký, Matýs (C), Kafka, Turena.
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Dominik Poláček — Tomáš Bezděk, Petr Přecechtěl
    bahis siteleri