BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
po s.n. (1:3)
FBC Liberec
7:8 (3:2, 2:2, 2:3 - 0:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 19.11.2023, 15:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ PEŠAT.
     
    63:31
    Velkou příležitostí pohrdl Filip Šubert, na něž zívala úplně prázdná brána, ostravský forvard ji však trestuhodně minul.
     
    60:50
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava:
    Adam Mikoláš – 2 min., Nesportovní chování.
     
    55:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní přestřelka pokračuje! Nahrávku Faksy převzal MAREK KORYCH a střelu poslal za brankovou čáru, oba celky mají znovu stejně blízko, ale zároveň i stejně daleko k vítězství. Asistence: Jakub Faksa.
     
    51:17
    Komplikace Liberce nekončí, protože pár vteřin po inkasovaném gólu míří do oslabení, dvě minuty za hru vysokou florbalkou vyfasoval
     
    50:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jenže uběhlo dvanáct vteřin a blíže třem bodů jsou zase hosté! Pum našel dobře myšleným pasem ADAMA MIKOLÁŠE, který trefil prostor brány, kam Chlad nedosáhl. Asistence: Richard Pum.
     
    50:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno! Janeček ukázal, že kromě střílení gólů je umí velmi kvalitně i připravovat, neboť oslovil JAKUBA FAKSU a tento útočník propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Janeček.
     
    43:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Třetí třetina zatím vychází lépe Ostravě, která přebírá vedení! Tvrdou střelu Chatrného zleva ještě Chlad dokázal vyrazit, ovšem na bekhendovou dorážku LUKÁŠE PEŠATA již neměl nárok, střelec šestého ostravského gólu kompletuje hattrick. Asistence: Daniel Chatrný.
     
    40:54
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A ta udeřilo na druhé straně! Pešat přihrál k levému mantinelu LUKÁŠI HERBLICHOVI a byla to právě jeho střela, jež doputovala až za Chladova záda. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    37:35
    Srovnat na 5:5 mohl z nařízeného trestného střílení Daniel Chatrný. Nic složitého nevymyslel a prostě vystřelil, leč síť nerozvlnil, ztroskotal na dobře postaveném brankáři Chladovi.
     
    33:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši střílí druhý gól v rozmezí pětadvaceti vteřin a vedení tedy putuje na jejich stranu! Fišera s hlavou nahoře nahrál MATYÁŠI VELCOVI, dobře mířený projektil Binder neudržel před brankovou čárou. Asistence: Michal Fišera.
     
    33:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Svěřenci trenéra Kološe dnes podruhé využívají přesilovku a skóre střetnutí opět ukazuje vyrovnaný výsledek. Faksa našel nikým neatakovaného JAKUBA KOPECKÉHO, jeho střela rozvlnila síť. Asistence: Jakub Faksa.
     
    31:58
    Špatné střídání odpískáno Ostravě a domácí celek tak zadarmo získává výhodu přesilové hry, trest jde odpykat Jan Daniš.
     
    25:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravští hráči dokonávají rychlý obrat! Němec přihrávkou vybídl ke skórování LUKÁŠE PEŠATA, který se ani napodruhé nenechal dlouho pobízet a dobře mířenou střelou vyzrál na gólmana. Asistence: Patrik Němec.
     
    23:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno! Za libereckou obranou se ukryl LUKÁŠ PEŠAT, jenž si v zakončení poradil jako zkušený mazák, po bekhendové kličce poslal puk nad levou nohu Chlada. Asistence: Šimon Kuczera.
     
    22:06
    Individuální dovednosti ukázal Filip Smutný, jenž na malém prostoru fantasticky vymíchal trojici protihráčů, sám před brankářem nakonec mířil do pravé tyčky.
    19:31 Prokop FERDAN - 3:2
     
    19:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Florbalisté domácího týmu dávají gól do šatny! Kopecký zprava sklepl do středu na napřaženého PROKOPA FERDANA, jeho dělovka z první doputovala nechytatelným způsobem po pravé ruce gólmana. Asistence: Jakub Kopecký.
     
    19:04
    V závěru úvodní dvacetiminutovky dostávají domácí výhodu přesilové hry, bráněním ve hře si vykoledoval trest na dvě minuty Marcel Jakubec.
     
    18:45
    Velkou příležitostí pohrdl jeden z hostujících útočníků, na nějž zívala úplně prázdná brána, tu ovšem zástupce ostravského florbalu trestuhodně minul, napálil jenom břevno.
     
    13:31
    Početní převahu si vyzkouší i florbalisté Liberce. Důvodem je hrubost, příliš ostře si ve středu hřiště počínal Lukáš Herblich.
     
    10:30
    První přesilovou hru si zahraje tým Ostravy. Menší dvouminutový trest inkasoval Jan Šoltys za nedovolené vrážení soka na mantinel.
    05:44 Vojtěch JANEČEK - 2:2
     
    05:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní přestřelka pokračuje. Kopecký po zisku míčku vyvážel na útočnou polovinu, po naznačení střely nahrával doleva na Smutného, ten z první dával před bránu na VOJTĚCHA JANEČKA a tento forvard tváří v tvář brankáři bez problémů zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Asistence: Filip Smutný.
    04:04 Richard PUM - 1:2
     
    04:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostující celek je znovu o krok napřed! Nahození Chatrného vyrážel Chlad jenom před sebe, proti dorážce RICHARDA PUMA do pravé šibenice již byl bezmocný. Asistence: Daniel Chatrný.
    03:02 Vojtěch JANEČEK - 1:1
     
    03:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Korych středem posunul balónek na VOJTĚCHA JANEČKA, jenž přes bránícího Daniše vypálil nekompromisní střelu k levé tyčce. Asistence: Marek Korych.
     
    00:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlovka! ŠIMON KUCZERA na polovině hřiště vůbec nic nevymýšlel a vypálil tvrdou střelu k pravé tyči, překvapený brankář Chlad poprvé kapituloval. Asistence: Patrik Němec.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Janeček (Korych), 6. Janeček (Smutný), 20. Ferdan (Kopecký), 34. Kopecký (Faksa), 34. Velc (Fišera), 51. Faksa (Janeček), 56. Korych (Faksa) – 1. Kuczera (Němec), 5. Pum (Chatrný), 24. Pešat (Kuczera), 26. Pešat (Němec), 41. Herblich (Pešat), 44. Pešat (Chatrný), 51. Mikoláš (Pum), rozh. náj. Pešat

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Lukáš Pobořil (BGR)
    1:1   Jakub Faksa (LIB)
    2. série:
    1:2   Lukáš Pešat (BGR)
    1:2   Jakub Kopecký (LIB)
    3. série:
    1:3   Patrik Němec (BGR)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 15:26.
    FBC Liberec: Chlad (V. Dufek) – Kárník, Bitman, Janeček, Valeš, Fišera, Šoltys, Dolejš – Kopecký, Mádlo, Rozkovec, Korych, Smutný, Velc, Ferdan, Macháč, Wiener (C), Faksa, F. Kučera.
    Trenér: Petr Kološ

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Strakoš) – Šulc, Friedel, Pum, Mikoláš, Jakubec (C), Šubert, Kuczera, Košarišťan, Němec – Chatrný, Herblich, Daniš, Pešat, Bräuer, L. Kučera, Murín, Pobořil.
    Trenér: Robert Segeťa

    Rozhodčí: Monzer, Procházka

    Diváci: 180
    bahis siteleri