BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:5 (3:2, 2:1, 5:2)
FbŠ Bohemians
Neděle 19.11.2023, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    58:53 Martin TOKOŠ - 10:5
     
    58:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Padla desítka! Ve středu získal balónek MARTIN TOKOŠ, krásně si obhodil Krebnera a těsně bráněný Kvasnicou v pádu zvládl nasměrovat hrací předmět bekhendem do prázdné brány. Asistence: Daniel Šebek.
     
    58:31
    Ale pozor, vyloučení míří i do domácích řad. Za sekání dostává dvě minuty Patrik Suchánek a Bohemians znovu zkouší hru bez brankáře.
     
    57:55
    Je definitivně po nadějích Bohemians na body. Jakub Buršík totiž neúmyslně, ale přece zvedl florbalku do obličeje Sládka, rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů udělili hostujícímu hráči dvouminutový trest.
    55:56 Matyáš KREBNER - 9:5
     
    55:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace a výsledkem je pátý vstřelený gól Bohemians. Doleva dostal nahrávku Šebek, z první sklepl do středu na MATYÁŠE KREBNERA a proti jeho střele z bezprostřední blízkosti neměl Bauer žádnou šanci. Asistence: Patrik Šebek.
    54:07 Michal SLÁDEK - 9:4
     
    54:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Razítko na mladoboleslavské vítězství dává MICHAL SLÁDEK. Hyršl se dokázal vrátit do brány, avšak střelu k levé tyčce pokrýt nedokázal. Asistence: Ronald Gašparík.
    52:54 Tomáš KVASNICA - 8:4
     
    52:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hostující celek při powerplay snižuje na rozdíl čtyř branek! Na pravé straně odvedl parádní práci TOMÁŠ KVASNICA, nachystal si míček na střelu a zápěstím vypálil nechytatelnou dělovku do bližší šibenice. Asistence: Patrik Šebek.
     
    49:36
    Bohemians míří do oslabení. Samuel Virga s výrokem rozhodčího nesouhlasí, přesto inkasoval dvě minuty za sekání.
    47:40 Adam DELONG - 8:3
     
    47:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velkou chybu udělal Gajdoš, když se nechal obrat Natovem, balónek vzápětí získal ADAM DELONG a rychlou střelu zápěstím k levé tyči Hyršl nezvládl udržet před brankovou čárou. Asistence: Jan Natov.
    47:17 Filip ZAKONOV - 7:3
     
    47:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Drama až do závěrečných vteřin s největší pravděpodobností neuvidíme. Suchánek si na střelu nevěřil a nahrál FILIPU ZAKONOVOVI, ten bleskově seřídil mířidla a hrací předmět vyslal do pravého víka. Asistence: Patrik Suchánek.
    45:45 Jiří BESTA - 6:3
     
    45:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí favorit disponuje již tříbrankovým vedením! Zprava se doleva procpal Delong, načež bekhendovou zadovkou oslovil JIŘÍHO BESTU, jenž přetavil v gól ránu zápěstím k levé tyči. Asistence: Adam Delong.
     
    36:19
    Bohemians má velkou šanci přiblížit se na kontakt v přesilové hře. Za cenu sekání zabránil protihráči ve střele Milan Tomašík.
    34:12 Patrik ŠEBEK - 5:3
     
    34:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Mužstvo z hlavního města ještě neřeklo poslední slovo. Kvasnica přenesl míček doleva na PATRIKA ŠEBKA, který vystřelil forhendovou střelou z první na zadní tyč a do protipohybu gólmana. Asistence: Tomáš Kvasnica.
     
    30:22
    Situaci dvou proti dvěma řešil Jakub Buršík křižnou střelou zprava, Lukáše Bauera zachránila od třetí inkasované trefy pravá tyčka.
     
    27:21
    Třetí lajna Mladé Boleslavi zatím pracuje velmi dobře. Zprava střílel Ronald Gašparík na přední tyč, právě tu orazítkoval.
     
    26:19
    Dobře mířenou střelu vyprodukoval Jakub Buršík, s přispěním zákroku Lukáše Bauera balónek narazil do brankové konstrukce.
    25:00 Jakub BÍNA - 5:2
     
    25:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A znovu míček zavítal do sítě Bohemians! Sládek před bránou vybídl k zakončení JAKUBA BÍNU a ten na malém prostoru vyprodukoval parádní ránu zápěstím pod břevno. Asistence: Michal Sládek.
    22:28 Ronald GAŠPARÍK - 4:2
     
    22:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí florbalisté poprvé odskakují na rozdíl dvou branek! Bína od levého mantinelu přihrál do středu RONALDU GAŠPARÍKOVI, svižný projektil do levého horného rohu prosvištěl do sítě nad rukou Hyršla. Asistence: Jakub Bína.
     
    19:52
    Poslední útok úvodního dějství patřil Mladé Boleslavi, dělová rána Jana Natova narazila do břevna, takže na trefené brankové konstrukce je vyrovnáno.
     
    18:09
    Hosté málem vyrovnali i do třetice! Zprava napřáhl k tvrdé ráně Ondřej Kawulok, Bauera zachránilo od třetí inkasované branky břevno.
    16:59 Michal SLÁDEK - 3:2
     
    16:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odpověď domácího favorita na sebe nenechala dlouho čekat! Zblokovanou ránu Bíny si našel MICHAL SLÁDEK a po rychlém zpracování míček poslal za brankovou čáru pod tělem brankáře. Asistence: Jakub Bína.
    16:09 Matúš GAJDOŠ - 2:2
     
    16:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Skóre střetnutí opět ukazuje vyrovnaný stav! A situace hodně připomínala první trefu Bohemians, kdy do přehuštěného prostoru pálil MATÚŠ GAJDOŠ, Bauer míček viděl v poslední chvilku a levou rukou na něj nedosáhl. Asistence: Vojtěch Zezulka.
    10:14 Jan NATOV - 2:1
     
    10:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Naavova družina je znovu o krok napřed! Pravou stranou nabral vysokou rychlost JAN NATOV a zvládl i přesně vypálit, svižný projektil ze zápěstí poslal do protějšího horního rohu. Asistence: Jiří Besta.
    08:55 Karel PETRÁK - 1:1
     
    08:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Na polovině hřiště napřáhl k tvrdé ráně KAREL PETRÁK a trefil se parádně do pravé šibenice. Bauer nemohl reagovat, přes clonícího konkurenta vůbec nic neviděl. Asistence: Vojtěch Bílek.
    06:54 Milan TOMAŠÍK - 1:0
     
    06:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To se povedlo! Zakonov přihrál k pravému mantinelu MILANU TOMAŠÍKOVI, který se kolem osobního strážce vytočil do lepší palebné pozice a svižnou ránou zápěstím vymetl bližší horní růžek. Asistence: Filip Zakonov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Tomašík (Zakonov), 11. Natov (Besta), 17. Sládek (J. Bína), 23. Gašparík (J. Bína), 25. J. Bína (Sládek), 46. Besta (Delong), 48. Zakonov (Suchánek), 48. Delong (Natov), 55. Sládek (Gašparík), 59. Tokoš (D. Šebek) – 9. K. Petrák (Bílek), 17. Gajdoš (Zezulka), 35. P. Šebek (Kvasnica), 53. Kvasnica (P. Šebek), 56. Krebner (P. Šebek)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 13:14.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – D. Šebek, Suchánek, Besta, Gruber, Zoufalý, Zakonov, Punčochář, Feigl – Tomašík, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Sládek, Bergman, Delong, Gašparík, Natov.
    Trenér: Joonas Naava

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – P. Šebek, Dobisík, Krebner, K. Petrák, Řehoř, Buršík, Bílek, Grézl, Hronek, Gajdoš, L. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 593
    bahis siteleri