BUTCHIS – Chodov 11:12 (kon.) | Pardubice – Karlovy Vary 9:5 (kon.) | Liberec – Ostrava 7:8 (1:3 po s.n.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 11:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 10:5 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (po pr.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:5 (3:2, 2:1, 5:2)
FbŠ Bohemians
Neděle 19.11.2023, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům florbalu přeju krásné nedělní odpoledne. Vítám vás při sledování české nejvyšší soutěže, u zápasu mezi Mladou Boleslaví a Bohemians.
     
    Předvýběr.CZ Florbal MB

    Florbalisté Mladé Boleslavi patří k tomu nejlepšímu, co český florbal nabízí. Aktuálně figurují v tabulce na třetím místě, lepší jsou pouze Střešovice a Vítkovice. Středočeši ukončili měsíc říjen drtivým vítězstvím 22:2 nad Pardubicemi, ovšem další zápas nezvládli a v hale Vítkovic padli po skvělé přestřelce 8:11. V doposud posledním střetnutí měli Mladoboleslavští až nečekaně hodně komplikací s Ostravou, kterou udolali o gól 6:5.
     
    FbŠ Bohemians

    Pražští Bohemians by určitě rádi pronikli rovnou do čtvrtfinále, přičemž momentálně se nachází na sedmé pozici s odstupem čtyř bodů na šestý Liberec. Mužstvo z hlavního města drží pěknou sérii tří výher za sebou, když si postupně poradili 5:2 s Ostravou, 12:4 s Českou Lípou a v pátek zvítězili v hale Královských Vinohradů rovněž přesvědčivě 12:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – D. Šebek, Suchánek, Besta, Gruber, Zoufalý, Zakonov, Punčochář, Feigl – Tomašík, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Sládek, Bergman, Delong, Gašparík, Natov.
    Trenér: Joonas Naava

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – P. Šebek, Dobisík, Krebner, K. Petrák, Řehoř, Buršík, Bílek, Grézl, Hronek, Gajdoš, L. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zápas mezi Mladou Boleslaví a Bohemians odstartoval. První útok patřil domácímu týmu, Patrik Suchánek mířil těsně vedle levé tyče.
     
    00:43
    Neúspěšný útok zaznamenalo i hostující mužstvo, Karel Petrák vyslal ostrou střelu zápěstím těsně vedle brány.
     
    01:04
    Jakub Buršík nabral vysokou rychlost po pravém mantinelu a před bránu nabízel balónek Janu Řehořovi, ten promáchl naprázdno.
     
    01:39
    Tvrdou střelu ze středu Tomáš Hyršl parádně vyrazil pravou rukou, možné dorážce zamezil dlouhým odpalem Vojtěch Zezulka.
     
    02:12
    Hned od úvodu se hraje velmi svižný florbal. Balónek se znovu dostal až k Tomáši Hyršlovi, který hodil míček volnému spoluhráči Šebkovi.
     
    02:44
    Jakub Bína zleva vymýšlel přihrávku do středu na jmenovce Grubera, do nahrávky v poslední chvíli vložil florbalku Jakub Buršík.
     
    03:25
    Příliš dlouho otálel v blízkosti poloviny hřiště Karel Petrák, který nakonec forhendovým nahozením trefil prvního bránícího soka.
     
    03:57
    Lukáš Bauer zvládl první těžkou situaci, když na něj postupoval protihráč zprava, stáhl si míček do středu, ale forhendovým zakončením neuspěl.
     
    04:19
    Za bránu soupeře doběhl Ondřej Kawulok, odkud nic zajímavého nevymyslel, čitelnou přihrávku vystihl Milan Tomašík.
     
    04:40
    Z klidné pozice rozehrával Vojtěch Zezulka a dal si poměrně dlouho záležet, nahození doprava Jakub Buršík raději jenom protečoval.
     
    05:26
    Váhající Jakub Gruber nechal balónek za sebou, čehož chtěl využít Matyáš Krebner, nataženou nohu Bauera však přehodit nedokázal.
     
    05:57
    Jiří Besta si rozmyslel rychlou nahrávku a ještě na pár vteřin odběhl za bránu, odtud si jako cíl vybral nabíhajícího Tomašíka.
     
    06:30
    Mladoboleslavští stále kontrolují balónek, ale zatím na vlastní polovině, dále je vysoko forčekující soupeř zatím nepouští.
     
    06:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To se povedlo! Zakonov přihrál k pravému mantinelu MILANU TOMAŠÍKOVI, který se kolem osobního strážce vytočil do lepší palebné pozice a svižnou ránou zápěstím vymetl bližší horní růžek. Asistence: Filip Zakonov.
    06:54 Milan TOMAŠÍK - 1:0
     
    07:35
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Matyáš Krebner, leč nebylo mu přáno, neuspěl jeden na jednoho proti Patriku Suchánkovi.
     
    08:23
    Jan Řehoř vymýšlel dlouhý pas za obranu na číhajícího Vojtěcha Bílka, jehož tělem bez větších problémů přetlačil Daniel Šebek.
     
    08:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Na polovině hřiště napřáhl k tvrdé ráně KAREL PETRÁK a trefil se parádně do pravé šibenice. Bauer nemohl reagovat, přes clonícího konkurenta vůbec nic neviděl. Asistence: Vojtěch Bílek.
    08:55 Karel PETRÁK - 1:1
     
    09:38
    Přes protihráče vystřelil zleva na zadní tyčku Milan Tomašík, cílové zařízení minul jenom o pár čísel. Pokračujeme za vyrovnaného stavu.
     
    09:56
    Rozehrávka zprava domácím vůbec nevyšla. Jakub Bína nabil Adamu Delongovi, jenž vystřelil zápěstím příliš vysoko.
     
    10:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Naavova družina je znovu o krok napřed! Pravou stranou nabral vysokou rychlost JAN NATOV a zvládl i přesně vypálit, svižný projektil ze zápěstí poslal do protějšího horního rohu. Asistence: Jiří Besta.
    10:14 Jan NATOV - 2:1
     
    11:12
    Mezi dvěma konkurenty se procpal Jakub Bína, ovšem přes třetího zakončit nezvládl, v posledním okamžiku mu míček vypíchl Jakub Buršík.
     
    11:33
    Nepřesnou nahrávku získal hostující brankář Tomáš Hyršl, hrací předmět rychle hodil ke florbalce Matyáše Krebnera.
     
    12:20
    Jiří Besta nabral vysokou rychlost středem hrací plochy. Zvládl i forhendem vypálit, ale balónek napálil vysoko nad břevno.
     
    12:47
    Z prakticky minusového úhlu vyslal tvrdou forhendovou ránu Karel Petrák, leč druhého gólu se zatím nedočkal, mířil vedle pravé tyčky.
     
    13:07
    Středem prosvištěl do úniku Jan Natov, po bekhendovém blafáku však nedokázal zvednout balónek přes nohu ležícího brankáře.
     
    13:40
    Do plného sprintu přešel po pravém mantinelu Patrik Šebek a Jan Natov soka zastavil pouze za cenu nedovoleného zákroku.
     
    14:21
    Situaci dvou proti dvěma Martin Tokoš nevyřešil úplně ideálně, neboť přihrával za paty čekajícího Dominika Beneše.
     
    14:45
    Za bránou soupeře operoval Patrik Suchánek, nakonec po pravé ruce nabil Jakubu Vařechovi a ten vypálil z první o pár čísel nepřesně.
     
    15:22
    Do přehuštěného prostoru střílel zápěstím Karel Petrák a Lukáš Bauer měl velké štěstí, že ho balónek trefil do hrudi.
     
    15:53
    Dopředu vyrazil Milan Tomašík, jenže sám proti třem se vydal do předem ztraceného boje, dle očekávání o míček skutečně přišel.
     
    16:09
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Skóre střetnutí opět ukazuje vyrovnaný stav! A situace hodně připomínala první trefu Bohemians, kdy do přehuštěného prostoru pálil MATÚŠ GAJDOŠ, Bauer míček viděl v poslední chvilku a levou rukou na něj nedosáhl. Asistence: Vojtěch Zezulka.
    16:09 Matúš GAJDOŠ - 2:2
     
    16:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odpověď domácího favorita na sebe nenechala dlouho čekat! Zblokovanou ránu Bíny si našel MICHAL SLÁDEK a po rychlém zpracování míček poslal za brankovou čáru pod tělem brankáře. Asistence: Jakub Bína.
    16:59 Michal SLÁDEK - 3:2
     
    17:48
    Za vlastní bránou se o zklidnění situace postaral Daniel Šebek, rozmýšlel poměrně dlouho a vysokým obloučkem nakonec našel Jiřího Bestu.
     
    18:09
    Hosté málem vyrovnali i do třetice! Zprava napřáhl k tvrdé ráně Ondřej Kawulok, Bauera zachránilo od třetí inkasované branky břevno.
     
    18:43
    Váhající Samuel Virga odběhl na vlastní polovinu, kde byl nepříjemně napadán Patrikem Suchánkem, nakonec si pomohl nahrávkou po mantinelu na Zezulku.
     
    19:04
    Ondřej Kawulok si věřil jeden na jednoho proti Patriku Suchánkovi, na nějž nevyzrál, takže hraje s balónkem Mladá Boleslav.
     
    19:52
    Poslední útok úvodního dějství patřil Mladé Boleslavi, dělová rána Jana Natova narazila do břevna, takže na trefené brankové konstrukce je vyrovnáno.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu mezi Mladou Boleslaví a Bohemians přinesla pět branek, o jednu více zaznamenal domácí favorit. Na trefu Milana Tomašíka našel odpověď Karel Petrák, na zásah Jana Natova zase zvládl zareagovat Matúš Gajdoš. Gól, na nějž zatím hosté odpověď nenašli, je ten v podání Michala Sládka, tomu vyšla forhendová střela pod tělo ležícího gólmana.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 11 – 5.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:39.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu. První útok patřil pražským Bohemians, nahození Karla Patráka nedokázal Matyáš Krebner zpracovat na florbalku.
     
    20:43
    Patrik Suchánek ostřejším zákrokem poslal nevybíravě k zemi jednoho z protihráčů, za což se mu omlouvá, rozhodčí nevylučuje.
     
    21:13
    Bekhendové nahození zprava mířilo do prostoru, kde se pohyboval Vojtěch Zezulka, ve snaze o střelu ze vzduchu promáchl naprázdno.
     
    21:36
    Za bránu konkurenta zvládl doběhnout Milan Tomašík, odtud přes dva protihráče nepropasíroval pas k Jakubu Bínovi.
     
    22:12
    Karel Petrák si vyměnil míček s Kawulokem, z poměrně velkého úhlu posléze rozvlnil jenom boční síťku.
     
    22:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí florbalisté poprvé odskakují na rozdíl dvou branek! Bína od levého mantinelu přihrál do středu RONALDU GAŠPARÍKOVI, svižný projektil do levého horného rohu prosvištěl do sítě nad rukou Hyršla. Asistence: Jakub Bína.
    22:28 Ronald GAŠPARÍK - 4:2
     
    23:03
    Velkou chybu konkurenta plánoval potrestat Jakub Buršík, překvapivě však střílel z velké vzdálenosti a mířil přímo doprostřed, kde byl Bauer.
     
    23:41
    Výbornou práci odvedl směrem dozadu Jan Natov. Tělem přetlačil Karla Petráka, od pravého mantinelu potom vypálil forhendem příliš vysoko.
     
    24:23
    Ronald Gašparík je při chuti. Zbavil se Jana Řehoře, v plné rychlosti vzápětí vyprodukoval svižný projektil ze zápěstí nad horní tyčku.
     
    25:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A znovu míček zavítal do sítě Bohemians! Sládek před bránou vybídl k zakončení JAKUBA BÍNU a ten na malém prostoru vyprodukoval parádní ránu zápěstím pod břevno. Asistence: Michal Sládek.
    25:00 Jakub BÍNA - 5:2
     
    25:28
    Florbalisté Mladé Boleslavi zatím ve druhé části dominují. Aktivní Jakub Bína zkusil přihrávku za obranu na Patrika Suchánka, jemuž nevyšlo úplně ideálně zpracování.
     
    26:19
    Dobře mířenou střelu vyprodukoval Jakub Buršík, s přispěním zákroku Lukáše Bauera balónek narazil do brankové konstrukce.
     
    26:40
    Z ostrého úhlu vyslal tvrdou forhendovou střelu bez přípravy Jan Dobisík, balónek proletěl o pár čísel vedle pravé tyče.
     
    27:21
    Třetí lajna Mladé Boleslavi zatím pracuje velmi dobře. Zprava střílel Ronald Gašparík na přední tyč, právě tu orazítkoval.
     
    27:55
    Jako další zaútočil Dominik Beneš. Proběhl mezi dvěma konkurenty, aby následně vypálil forhendovou dělovku vysoko nad břevno.
     
    28:23
    Ondřej Kawulok vymýšlel dlouhou přihrávku za obranu na Karla Petráka, ten si poradil a bekhendem zvedl míček příliš vysoko.
     
    28:58
    Jakub Vařecha ukázal, že umí zabojovat i směrem dozadu. Tělem přetlačil osobního strážce, potom vypálil do boční síťky.
     
    29:25
    Kombinaci pozdržel Vojtěch Zezulka. Počkal na prostřídání formace, posléze nepřesně přihrával na dlouhou vzdálenost Buršíkovi.
     
    29:47
    Na druhý pokus už se Jakub Buršík ke střeleckému zakončení procpal, forhendem mířil poměrně výrazně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    30:22
    Situaci dvou proti dvěma řešil Jakub Buršík křižnou střelou zprava, Lukáše Bauera zachránila od třetí inkasované trefy pravá tyčka.
     
    30:55
    Jiří Besta vymyslel dlouhý pas na Jakuba Vařechu, ten převzal balónek a zápěstím vyprodukoval dělovou ránu nad břevno.
     
    31:31
    Zpoza brány vymýšlel Milan Tomašík. Viděl nabíhajícího Jakuba Grubera, toho na jedničku pohlídal Jan Malič.
     
    31:50
    Patrik Suhánek nabral vysokou rychlost středem hrací plochy. Příliš daleko se neprobojoval, když mu čistým způsobem balónek vypíchl Vojtěch Zezulka.
     
    32:34
    Defenzivní povinnosti si Dominik Beneš splnil na jedničku, stáhl se společně s Ondřejem Kawulokem a míček přizvedl mimo hrací plochu.
     
    32:44
    Mladoboleslavští rychle otočili hru. Martin Tokoš vyzkoušel střelu zápěstím zprava na zadní tyč, tu minul poměrně výrazným způsobem.
     
    33:30
    Bekhendové vyhození konkurenta ze vzduchu parádně stáhl Jiří Besta, dostal potom čas na rozehrávku a vybral si Daniela Šebka.
     
    33:54
    Jakub Buršík vystřelil forhendem přes konkurenta. Síť nerozvlnil, protože Lukáš Bauer předvedl velmi dobrý zákrok pravou rukou.
     
    34:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Mužstvo z hlavního města ještě neřeklo poslední slovo. Kvasnica přenesl míček doleva na PATRIKA ŠEBKA, který vystřelil forhendovou střelou z první na zadní tyč a do protipohybu gólmana. Asistence: Tomáš Kvasnica.
    34:12 Patrik ŠEBEK - 5:3
     
    35:01
    Hostující mužstvo chtěl přiblížit na dostřel Karel Petrák, tvrdá forhendová rána prosvištěla vysoko nad horní tyč mladoboleslavské svatyně.
     
    35:36
    Do středu dostal perfektní přihrávku Daniel Šebek, forhendovou ránu z první Tomáš Hyršl skvěle pokryl levou rukou.
     
    36:12
    Kousek za polovinou hřiště vypálil rychlou střelu zápěstím Jakub Buršík, Lukáš Bauer předvedl velmi dobrý zákrok levou horní končetinou.
     
    36:19
    Bohemians má velkou šanci přiblížit se na kontakt v přesilové hře. Za cenu sekání zabránil protihráči ve střele Milan Tomašík.
     
    37:00
    V oslabení vyrazil dopředu Jakub Bína a oblouček na jeho osobu nebyl vůbec špatný, zezadu ho nakonec zdárně zvládl odzbrojit Vojtěch Zezulka.
     
    37:39
    A zase domácí celek vyrazil do útoku. Jmenovitě Martin Tokoš, jenž vymyslel výborný pas doleva na Filipa Zakonova, který na Hyršla nevyzrál.
     
    38:16
    Zleva střílel zápěstím Jaroslav Petrák. Brankáře nezaměstnal, hrací předmět usměrnil výrazně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    38:25
    Už při hře pět na pět vypálil tvrdou forhendovou střelu Karel Petrák, ani on nezvládl zamířit do prostoru brány, kterou stráží Lukáš Bauer.
     
    39:11
    Se zpracováním dlouhé nahrávky si Martin Tokoš neporadil, balónek aspoň zvládl protečovat za bránu soupeře, kde byl nejrychleji obránce Zezulka.
     
    39:53
    Přes dva protihráče si vybudoval střeleckou pozici Patrik Šebek, forhendový projektil zvládl gólman Lukáš Bauer ztlumit nadvakrát.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina vyšla o gól lépe Mladé Boleslavi, která tak do závěrečné dvacetiminutovky nastoupí s dvoubrankovým vedením v zádech. Za Středočechy v prostřední části mířili do černého hráči třetí formace, jmenovitě Michal Sládek a Ronald Gašparík. Hosté nicméně dali najevo, že zápas ještě nezabalili a na rozdíl dvou branek zvládl snížit pěknou střelou do protipohybu brankáře Patrik Šebek.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 14 – 8.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Jakub Bína vyzkoušel nahození na polovinu soupeře, Martin Tokoš ovšem nezvládl nelehké zpracování.
     
    40:43
    Zdvojený Daniel Šebek se nechal obrat a měl velké štěstí, že za ním ještě situaci kontroloval Jakub Bína, který do úniku nepustil Patrika Šebka.
     
    41:14
    Od pravého mantinelu udělal Filip Zakonov povednou kličku do středu, následnou ránu zápěstím usměrnil těsně vedle levé tyčky.
     
    41:59
    Do závěrečné dvacetiminutovky skvěle vstoupil domácí gólman Lukáš Bauer, jenž teď během půl mnuty předvedl čtyři zákroky, a to vůbec ne jednoduché.
     
    42:29
    Zajímavou forhendovou ránu z otočky vymyslel Jakub Bína, balónek usměrnil poměrně výrazně nad břevno hostující svatyně.
     
    42:55
    Dominik Beneš doběhl s míčkem na florbalce až za bránu soupeře, odkud vyzkoušel obtočení před ni, úspěšně ho však odstavil Ondřej Kawulok.
     
    43:23
    Hráči Bohemians nehrají vůbec zle. Jakub Buršík na sebe navázal dva konkurenty a našel Jana Řehoře, jenž těsně minul volný prostor u levé tyče.
     
    43:57
    Mladoboleslavský odchovanec Filip Zakonov odcouval až za vlastní bránu, kde měl dostatek času a jako cíl rozehrávky si zvolil Patrika Suchánka.
     
    44:20
    Ve třetí části se zatím minimálně přerušuje, hra probíhá hodně plynule. Vojtěch Zezulka nabral rychlost po pravém mantinelu, neuspěl proti Bínovi.
     
    44:44
    Jeden na jednoho si věřil Karel Petrák, jenže nedostal se ani na útočnou polovinu, stopku mu čistým zákrokem vystavil Daniel Šebek.
     
    45:23
    Jakub Vařecha se od levého mantinelu stáhl doprostřed a vyprodukoval svižnou ránu ze zápěstí, míček zamířil nad břevno.
     
    45:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí favorit disponuje již tříbrankovým vedením! Zprava se doleva procpal Delong, načež bekhendovou zadovkou oslovil JIŘÍHO BESTU, jenž přetavil v gól ránu zápěstím k levé tyči. Asistence: Adam Delong.
    45:45 Jiří BESTA - 6:3
     
    46:11
    Rozjetí Mladoboleslavští znovu bleskově vyrazili dopředu. Dominik Beneš přenesl balónek na Jakuba Vařechu, ten z první přestřelil.
     
    46:49
    Protiútok Bohemians neměl dlouhého trvání. Karel Petrák se zbavil osobního strážce, kličku vystihl Milan Tomašík.
     
    47:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Drama až do závěrečných vteřin s největší pravděpodobností neuvidíme. Suchánek si na střelu nevěřil a nahrál FILIPU ZAKONOVOVI, ten bleskově seřídil mířidla a hrací předmět vyslal do pravého víka. Asistence: Patrik Suchánek.
    47:17 Filip ZAKONOV - 7:3
     
    47:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velkou chybu udělal Gajdoš, když se nechal obrat Natovem, balónek vzápětí získal ADAM DELONG a rychlou střelu zápěstím k levé tyči Hyršl nezvládl udržet před brankovou čárou. Asistence: Jan Natov.
    47:40 Adam DELONG - 8:3
     
    48:11
    Jakub Bína po levém mantinelu doběhl až za bránu, odkud nevymyslel nic moc zajímavého, nahrávku před bránu vystihl Ondřej Kawulok.
     
    48:52
    Po delší době se do kombinace na útočné polovině Jakub Buršík, tvrdou forhendovou střelu poslal vysoko nad břevno.
     
    49:20
    Střelu z poloviny hřiště měl Lukáš Bauer pod kontrolou. Balónek vyrazil k Jiřímu Bestovi, jenž bleskově odpaloval do bezpečí.
     
    49:36
    Bohemians míří do oslabení. Samuel Virga s výrokem rozhodčího nesouhlasí, přesto inkasoval dvě minuty za sekání.
     
    50:12
    Pod tlakem Matyáš Krebner nevymýšlel žádné složitosti a pod tlakem nahrával bekhendem za vlastní bránu, kde čekal Vojtěch Zezulka.
     
    50:49
    Michal Sládek dostával nahrávku doprava, ale evidentně s ní nepočítal, promáchl naprázdno, nicméně Mladá Boleslav pokračuje v tlaku.
     
    51:23
    Velmi pěkný zákrok předvedl hostující brankář Tomáš Hyršl, když se skvěle přemístil k levé tyčce a nohou zabránil deváté inkasované brance.
     
    51:40
    Hosté přestáli oslabení a do příležitosti mířil navrátilec Samuel Virga, jenže se smolně srazil s Karlem Petrákem, druhý jmenovaný zůstává v bolestech ležet na zemi.
     
    52:06
    Florbalisté Bohemians zkouší powerplay. Tvrdou ránu forhendem vyslal Matyáš Krebner, míček napálil těsně vedle brány.
     
    52:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hostující celek při powerplay snižuje na rozdíl čtyř branek! Na pravé straně odvedl parádní práci TOMÁŠ KVASNICA, nachystal si míček na střelu a zápěstím vypálil nechytatelnou dělovku do bližší šibenice. Asistence: Patrik Šebek.
    52:54 Tomáš KVASNICA - 8:4
     
    53:23
    Není bez překvapení, že florbalisté v zeleno-bílých dresech pokračují ve hře bez brankáře. Přes celé hřiště pokusil štěstí Jan Natov, prázdnou bránu vysokým obloučkem přestřelil.
     
    53:41
    Odkrytou bránu pražského celku měl v plánu trefit rovněž Michal Sládek, i tento florbalista ale zamířil jenom těsně vedle cílového zařízení.
     
    54:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Razítko na mladoboleslavské vítězství dává MICHAL SLÁDEK. Hyršl se dokázal vrátit do brány, avšak střelu k levé tyčce pokrýt nedokázal. Asistence: Ronald Gašparík.
    54:07 Michal SLÁDEK - 9:4
     
    54:49
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Daniel Šebek. Číhal na přihrávku před bránou Bohemians, pas skutečně přišel, ale zastavil ho Vojtěch Zezulka.
     
    55:24
    Zeleno-bílí pokračují v kombinaci na útočné polovině, nicméně už se asi pomalu začínají smiřovat s porážkou. Každopádně bojují sympaticky, o tom žádná.
     
    55:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace a výsledkem je pátý vstřelený gól Bohemians. Doleva dostal nahrávku Šebek, z první sklepl do středu na MATYÁŠE KREBNERA a proti jeho střele z bezprostřední blízkosti neměl Bauer žádnou šanci. Asistence: Patrik Šebek.
    55:56 Matyáš KREBNER - 9:5
     
    56:20
    Svěřenci trenéra Jedličky pokračují v aktivním pojetí hry a bez gólmana. Do předbrankového prostoru nahazoval Jan Dobisík, Karel Petrák tečoval vedle levé tyče.
     
    56:57
    Středem se vydal do protiútoku Milan Tomašík, avšak došlo k jeho zdvojení, Vojtěch Zezulka následně vyhodil do bezpečí po pravém mantinelu.
     
    57:22
    U pravého mantinelu čekal na nahrávku Matyáš Krebner. Už to vypadalo, že bude zakončovat do odkryté brány, ale v poslední okamžik Patrik Suchánek přizvedl balónek mimo jeho dosah.
     
    57:55
    Je definitivně po nadějích Bohemians na body. Jakub Buršík totiž neúmyslně, ale přece zvedl florbalku do obličeje Sládka, rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů udělili hostujícímu hráči dvouminutový trest.
     
    58:31
    Ale pozor, vyloučení míří i do domácích řad. Za sekání dostává dvě minuty Patrik Suchánek a Bohemians znovu zkouší hru bez brankáře.
     
    58:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Padla desítka! Ve středu získal balónek MARTIN TOKOŠ, krásně si obhodil Krebnera a těsně bráněný Kvasnicou v pádu zvládl nasměrovat hrací předmět bekhendem do prázdné brány. Asistence: Daniel Šebek.
    58:53 Martin TOKOŠ - 10:5
     
    59:20
    Kontrolu nad míčkem získal na vlastní polovině Vojtěch Zezulka a Tomáš Hyršl znovu míří na střídačku. Hosté se pokouší zmírnit konečnou podobu porážky.
     
    59:52
    Ale domácí brání na jedničku a soupeře už ke gólu nepustí, nahození po levém mantinelu kontroloval dobře postavený Daniel Šebek.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči: Jakub Bína – Patrik Šebek.
     
    Florbalisté Mladé Boleslavi potvrdili roli velkého favorita, v domácí hale vstřelili dvouciferný počet branek a Bohemians porazili 10:5.

    Domácí vyhráli první i druhou část rozdílem jednoho gólu. Nejgólovější byla třetina třetí, v níž se Mladoboleslavským povedlo mířit do černého hned pětkrát, zatímco soupeři povolili jen dva góly při jeho powerplay.

    Svěřenci trenéra Naavy zůstávají na třetím místě, nicméně druhým Vítkovicím se přiblížili na rozdíl pouhých dvou bodů. Tým Bohemians figuruje na sedmém místě s mankem čtyř bodů na čtvrtou Spartu.
     
    Branky a nahrávky: 7. Tomašík (Zakonov), 11. Natov (Besta), 17. Sládek (J. Bína), 23. Gašparík (J. Bína), 25. J. Bína (Sládek), 46. Besta (Delong), 48. Zakonov (Suchánek), 48. Delong (Natov), 55. Sládek (Gašparík), 59. Tokoš (D. Šebek) – 9. K. Petrák (Bílek), 17. Gajdoš (Zezulka), 35. P. Šebek (Kvasnica), 53. Kvasnica (P. Šebek), 56. Krebner (P. Šebek). Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 13:14. Diváci: 593. Rozhodčí: Kačer, Vašíček. (19:16:37)

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Tomašík (Zakonov), 11. Natov (Besta), 17. Sládek (J. Bína), 23. Gašparík (J. Bína), 25. J. Bína (Sládek), 46. Besta (Delong), 48. Zakonov (Suchánek), 48. Delong (Natov), 55. Sládek (Gašparík), 59. Tokoš (D. Šebek) – 9. K. Petrák (Bílek), 17. Gajdoš (Zezulka), 35. P. Šebek (Kvasnica), 53. Kvasnica (P. Šebek), 56. Krebner (P. Šebek)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 13:14.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – D. Šebek, Suchánek, Besta, Gruber, Zoufalý, Zakonov, Punčochář, Feigl – Tomašík, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Sládek, Bergman, Delong, Gašparík, Natov.
    Trenér: Joonas Naava

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – P. Šebek, Dobisík, Krebner, K. Petrák, Řehoř, Buršík, Bílek, Grézl, Hronek, Gajdoš, L. Trnka, J. Petrák, Virga, Kvasnica, Batkovič.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 593
    bahis siteleri