Boston – San Jose 3:0 (kon.) | Detroit – Chicago 5:1 (kon.) | Montreal – Florida 1:5 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 3:4 (po pr.) | Tampa – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Toronto – Seattle 4:3 (2:0 po s.n.)
Carolina – NY Islanders 4:5 (po pr.) | Nashville – Minnesota 1:6 (kon.) | St. Louis – Buffalo 6:4 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 1:3 (kon.) | Arizona – Colorado 4:3 (po pr.) | Calgary – Dallas 4:3 (po pr.)
Anaheim – Washington 4:5 (kon.) | Vancouver – Vegas 1:4 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
4:3 (2:2, 0:0, 1:1 - 1:0)
Dallas Stars
Pátek 01.12.2023, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:01 Nazem KADRI - 4:3
     
    61:01
    4/4
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rozhodnuto, bonusový bod berou domácí! NAZEM KADRI přihrál do levého kruhu Huberdeauovi, načež si sjel před bránu na zpětný pas, ten skutečně dostal a bekhendem dokázal dotlačit kus černé gumy přes Wedgewoodovu lapačku za brankovou čáru. Asistence: Jonathan Huberdeau a Jacob Markström.
    Huberdeau J., Markström J., Weegar M., Kadri N.
    Robertson J., Wedgewood S., Harley T., Seguin T.
    57:19 MacKenzie WEEGAR - 3:3
     
    57:19
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól už platit bude, Calgary se dočkalo! O centimetry MACKENZIE WEEGAR udržel kotouč v útočném pásmu, aby posléze jeho střela zápěstím doputovala až do pravého horního rohu! Rána nebyla nikterak prudká, ale Wedgewoodovi výrazně ztížila práci dvojice clonících hokejistů. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    Andersson R., Huberdeau J., Markström J., Zary C., Weegar M., Kadri N.
    Heiskanen M., Pavelski J., Robertson J., Hintz R., Wedgewood S., Harley T.
     
    54:59
    Gól neplatí! Rozhodčí z opakovaných závěrů rozklíčovali, že Backlund skutečně ztlumil puk pro Huberdeauovi rukavicí, proto následná branka nemohla být uznána.
     
    54:59
    Ale pozor, všechno může být jinak! Hostující trenér Peter DeBoer si totiž bere coach challenge pro údajnou přihrávku rukou.
    54:59 Trefa Backlunda neplatila pro nahrávku rukou švédského útočníka
     
    54:59
    Plameny v blížící se koncovce základní hrací doby zaslouženě srovnávají krok! Huberdeau posunul puk na modrou k Hanifinovi a střelu zadáka ze zápěstí Mikael Backlund šikovně tečoval nad lapačky bezmocného brankáře.
     
    51:51
    Také druhé vyloučení míří do hostujících řad. U obranné modré čáry hrál proti pravidlům Sam Steel, který sekl přes hokejku Šarangoviče.
     
    50:59
    Zničehonic mohlo udeřit na druhé straně, když akci z druhé vlny podpořil Matt Duchene, ale Jacob Markström nadvakrát předvedl výborné zákroky!
     
    46:37
    Ještě více přiblížit Dallas k vítězství mohl Craig Smith, v úniku však forhendem vystřelil jen do pravé části brankové konstrukce!
    41:49 Mason MARCHMENT - 2:3
     
    41:49
    1/1
    Dallas právě vstřelil branku!
    MASON MARCHMENT potrestal nedovolený atak na svou osobu, když při trestném střílení nevymýšlel žádné složitosti a forhendem vyslal svižnou ránu zápěstím k levé tyčce a Markström tuto ránu pustil do sítě pod lapačkou.
    Marchment M.
    Markström J.
     
    41:49
    Uvidíme trestné střílení! Za obranu obdržel perfektní přihrávku Mason Marchment, jemuž Christopher Tanev zabránil v zakončení pouze za cenu hákování.
     
    21:22
    První přesilovou hru si zahraje domácí mužstvo. Na trestnou lavici usedl kapitán Stars Jamie Benn, vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění vůči Huberdeauovi.
    19:00 Mason MARCHMENT - 2:2
     
    19:00
    6/6
    Dallas právě vstřelil branku!
    DeBoerova družina dává gól do šatny a vrací stav do nerozhodné podoby. Po přisunutí od Heiskanena vystřelil Seguin do Hanifina, od nějž se puk smolně odrazil mezi kruhy přesně k MASONU MARCHMENTOVI, levé křídlo druhého útoku ukázalo dobré reflexy a forhendovou ránou skórovalo na Markströmovu vyrážečku. Asistence: Miro Heiskanen a Tyler Seguin.
    Heiskanen M., Suter R., Marchment M., Wedgewood S., Seguin T., Duchene M.
    Tanev C., Huberdeau J., Backlund M., Coleman B., Markström J., Hanifin N.
    15:30 Noah HANIFIN - 2:1
     
    15:30
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán, Plameny vedou! Na útočné modré obral konkurenta Huberdeau a křižným pasem doprava našel Backlunda, jehož Colemanem lehce tečovaný bekhendový pokus Lindell zblokoval pouze na hokejku NOAHA HANIFINA a dorážka beka prošla finskému zadákovi pod bruslemi a doputovala i za záda mimo pozici se nacházejícího brankáře. Asistence: Blake Coleman a Mikael Backlund.
    Tanev C., Huberdeau J., Backlund M., Coleman B., Markström J., Hanifin N.
    Lindell E., Marchment M., Wedgewood S., Harley T., Seguin T., Duchene M.
    08:02 Christopher TANEV - 1:1
     
    08:02
    6/6
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Mangiapane si udělal oblouk za soupeřovu bránu, načež vyjel v pravém kruhu a zde přenechal kotouč CHRISTOPHERU TANEVOVI. Kanadský bek znovu naznačil najetí za hostující svatyni, ale ve finále dokonale překvapil Wedgewooda střelou z úhlu mezi jeho betony. Asistence: Andrew Mangiapane a Dennis Gilbert.
    Tanev C., Šarangovič J., Markström J., Lindholm E., Hanifin N., Mangiapane A.
    Heiskanen M., Pavelski J., Suter R., Robertson J., Hintz R., Wedgewood S.
     
    06:04
    K vyrovnání chyběly centimetry! Od modré čáry přišla pobídka na teč a chopil se jí Andrew Mangiapane, hostujícího gólmana zachránilo od inkasování břevno.
    04:51 Thomas HARLEY - 0:1
     
    04:51
    6/6
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vedení na svou stranu strhává hostující favorit! Robertson od pravého mantinelu přihrál mezi kruhy Pavelskimu, jenž zády k bráně šikovně sklepl pod sebe obránci THOMASU HARLEYMU a ten vyslal gólovou ránu bez přípravy k pravé tyči. Asistence: Joe Pavelski a Jason Robertson.
    Lundkvist N., Pavelski J., Robertson J., Hintz R., Wedgewood S., Harley T.
    Tanev C., Huberdeau J., Backlund M., Coleman B., Markström J., Hanifin N.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. C. Tanev (Mangiapane, Gilbert), 16. Hanifin (Coleman, Backlund), 58. Weegar (Huberdeau), 62. Kadri (Huberdeau, Markström) – 5. Harley (Pavelski, J. Robertson), 19. Marchment (Heiskanen, Seguin), 42. Marchment (TS)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Weegar, C. Tanev (A), Hanifin, Oesterle, Gilbert – Šarangovič, E. Lindholm (A), Mangiapane – Coleman, Backlund (C), Huberdeau – Pospíšil, Kadri, Zary – Dubé, Ružička, Greer.
    Trenér: Ryan Huska

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen (A), R. Suter, Hakanpää, Lindell, Lundkvist, Harley – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Seguin, Duchene, Marchment – Dadonov, W. Johnston, Benn (C) – Cr. Smith, Faksa, Steel.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: St. Laurent, MacDougall – Smith, Knorr

    Diváci: 16 941
    bahis siteleri