Havlíčkův Brod – Chrudim 6:5 (po pr.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
6:5 (3:2, 1:3, 1:0 - 1:0)
HC Chrudim
Neděle 03.12.2023, 12:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    62:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! No tak to byla neskutečná paráda, kterou teď vykouzlil PAVEL KONVALINA, který zkompletoval hattrick a vystřelil svému týmu bonusový bod! Oliver Čech předal puk Matěji Makovcovi, jenž přiťukl hrací předmět do jízdy právě havlíčkobrodskému obránci, který elegantně prokličkoval kolem dvou protihráčů až do předbrankového prostoru a nádhernou střelou zápěstím z mírného úhlu na levé straně zavěsil přesně pod víko! Asistence: Matěj Makovec, Oliver Čech.
     
    42:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Soubor z Kotliny využil nabídnutou přesilovku a srovnal se svým soupeřem krok! Matěj Kopecký nabil pasem podél modré čáry puk napřaženému Dominiku Chromému, jehož bomba po mohutném nápřahu trefila před bránou clonícího PAVLA KONVALINU do ramene, brodský bek se rychle zorientoval a nadvakrát zblízka propasíroval puk z dorážky za Etflaišova záda! Asistence: Dominik Chromý, Matěj Kopecký.
     
    36:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak jako kdybych to zakřikl! Bruslaři se z ojedinělé šance dostávají na dostřel! Matěj Makovec za bránou předal puk Dominiku Vaněčkovi, který na modré čáře našel MATĚJE KOPECKÉHO. Havlíčkobrodský obránce nevyslal ze své hole moc povedený projektil, ale brankář Etflaiš si vybral slabší chvilku a kotouč mu propadl betony k radosti domácích až za brankovou čáru! Asistence: Dominik Vaněček, Matěj Makovec.
     
    34:29
    Chrudim právě vstřelila branku! Tak tohle už je pro Bruslaře hodně svízelná situace, vůbec se jim herně nedaří a Chrudim jim odskočila do dvoubrankového trháku! Tadeáš Valkoun předal z levé strany kotouč mezi kruhy volnému SAMUELU KOPECKÉMU, který nic složitého nevymýšlel, po převzetí puku okamžitě vypálil zápěstím a moc dobře udělal, protože brankář Humplík na jeho dělovku nestihl včas zareagovat! Asistence: Tadeáš Valkoun.
     
    29:45
    Chrudim právě vstřelila branku! To, o co si Bruslaři v prostřední části už dlouho koledovali, nakonec přichází! Chrudim udeřila počtvrté a poprvé v zápasu se ujímá vedení! Tomáš Šanc v tísni posunul puk na Víta Katzera, jenž z mezikruží přiklepl kotouč do pravého kruhu ONDŘEJI KAČÍRKOVI. Chrudimský kanonýr si srovnal puk na hůl a nádhernou zápěstní střelou vyhnal všechny pavouky z protější šibenice brodské brány! Asistence: Vít Katzer, Tomáš Šanc.
     
    23:43
    Chrudim právě vstřelila branku! A pozor, v Kotlině máme vyrovnáno! Ondřej Vaško přiťukl kotouč na modrou čáru Dominiku Raďákovi, jehož nahození se ještě otřelo o projíždějícího Víta Katzera a našlo u pravé Humplíkovy tyčky volného ONDŘEJE KAČÍRKA, který pohotově usměrnil hrací kotouč do brodské brány! Asistence: Vít Katzer, Dominik Raďák.
     
    18:43
    Chrudim právě vstřelila branku! Tak tohle je velká nepříjemnost pro Bruslaře, kteří těsně před první sirénou inkasovali kontaktní gól! Skvělou práci odvedl v obranném pásmu Ondřej Kačírek, který ještě v pádu stihl přihrát do jízdy ONDŘEJI VAŠKOVI, který nabral rychlost, protáhl se na pravé straně kolem protihráče a z mírného úhlu na pravé straně skóroval hezkou střelou ke vzdálenější tyčce! Asistence: Ondřej Kačírek, Filip Koudelka.
     
    11:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Parta z Kotliny bleskově odpověděla a díky využité přesilovce znovu vede o dvě branky! Matyáš Lédl přiťukl kotouč na modrou čáru Matějovi Kopeckému, který se opřel do puku a brankář Etflaiš jen vyrazil kotouč před sebe, kde hlídkoval urostlý obránce PAVEL KONVALINA a zblízka propasíroval kotouč za brankovou čáru! Asistence: Matěj Kopecký, Matyáš Lédl.
     
    10:02
    Chrudim právě vstřelila branku! Východočeši teď zamkli svého soka v jeho pásmu a vstřelili kontaktní branku! Samuel Kopecký se ujal na pravém křídle po nahrávce Františka Pauluse puku, vybruslil si s ním na okraj kruhů a zápěstím vystřelil. Před bránou hlídkoval tísněný ŠTĚPÁN SMÉKAL a jemnou tečí usměrnil kotouč mimo dosah brankáře Humplíka! Asistence: František Paulus, Samuel Kopecký.
     
    07:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Parta z Kotliny jde do trháku a vede v Kotlině už o dvě branky! Jan Rasocha vypálil od modré čáry a gólman Etflaiš vyrazil jeho střelu před sebe. Dobrou práci před brankovištěm odvedl důrazný Dominik Chromý, který ještě vrátil puk před brankoviště na osamoceného DENISE KRAUČUKA, který zblízka doklepl kotouč do odkryté brány! Asistence: Dominik Chromý, Jan Rasocha.
     
    04:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přesilovku využili a jdou do těsného vedení! Pavel Konvalina z pravého křídla přihrál na modrou čáru Dominiku Chromému, který vypálil zápěstím od modré čáry a kotouč krásně tečoval v předbrankovém prostoru clonící MATYÁŠ LÉDL přesně pod horní tyčku! Asistence: Dominik Chromý, Pavel Konvalina.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Lédl (Chromý, Konvalina), 8. Kraučuk (Chromý, Rasocha), 12. Konvalina (M. Kopecký, Lédl), 37. M. Kopecký (Vaněček, Makovec), 43. Konvalina (Chromý, M. Kopecký), 63. Konvalina (Makovec, Čech) – 11. Smékal (S. Kopecký, Paulus), 19. Vaško (Kačírek, Koudelka), 24. Kačírek (Katzer, Raďák), 30. Kačírek (Katzer, Šanc), 35. S. Kopecký (Valkoun)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Konvalina, Duben, Rasocha, M. Kopecký, Frantl, Teml (C) – Čech, Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, O. Suchý, Lédl, Kouba, Brožek, Vaněček
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Chrudim: Etflaiš (Friml) – Raďák, Šurc, Valkoun, Koudelka, Šanc – S. Kopecký (C), Kafka, Kačírek, Mandys (A), Smékal, Katzer, Novák, Prostřední, Paulus, Dvořák, Vaško
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Patrik Landsmann, Martin Hlaváček

    Diváci: 62
    bahis siteleri